War říší a PVP návrhy na oživení
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Re: War říší a PVP bude oživení
jak už jsem psal na začátku,dávat odměny nejlepším jen zvětší propast a odradí spousty hráčů. Podle mě je problém pvp v dostupnosti výbavy a zapojení pvp do "běžné" hry.
Bylo by fajn kdyby se udělaly nové věci,pouze na pvp,dostupné pro většinu hráčů,takže by se někdo nemohl vymlouvat,že nemá věci,čas atd... a možná bych tyto věci moc neomezoval ani lvl pokud by byly čistě na pvp aby si každý mohl jít zařádit a zamlátit,o to přece všem v pvp jde,ne?
Pokud by to neprošlo tak jsem pro implementaci pvp do pvm jak už psali kolegové dříve.Udělat pvm/pvp mapu,kde by bylo nutno používat pvp bonusy + bych začlenil pvp questy jako třeba ted fungují expertky,s tím rozdílem,že by to bylo vázáno na lvl hráče a např. hráč lvl 120 musí zabít 40 šamanů od lvl 115-130 a dostane nějakou pvp odměnu(věc),plněním těchto questů by se rozšířila pvp výbava celkem rychle a snad i zájem o pvp.
Bylo by fajn kdyby se udělaly nové věci,pouze na pvp,dostupné pro většinu hráčů,takže by se někdo nemohl vymlouvat,že nemá věci,čas atd... a možná bych tyto věci moc neomezoval ani lvl pokud by byly čistě na pvp aby si každý mohl jít zařádit a zamlátit,o to přece všem v pvp jde,ne?
Pokud by to neprošlo tak jsem pro implementaci pvp do pvm jak už psali kolegové dříve.Udělat pvm/pvp mapu,kde by bylo nutno používat pvp bonusy + bych začlenil pvp questy jako třeba ted fungují expertky,s tím rozdílem,že by to bylo vázáno na lvl hráče a např. hráč lvl 120 musí zabít 40 šamanů od lvl 115-130 a dostane nějakou pvp odměnu(věc),plněním těchto questů by se rozšířila pvp výbava celkem rychle a snad i zájem o pvp.
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Návrh, co udělat mapu, kde by se třeba, říkám třeba dropovaly 100kk pruty z každého dejme tomu 10 moba a mohl by tam jít...... Prvních 40 z vítezné říše, 30 z druhé a 20 ze třetí říše. Za každé umístění dejme tomu 15 minut, hráč by si to mohl střádat a pak třeba dropovat 2 hodky v kuse. Neříkejte mi, že tohle by do válek říší nenatáhlo nějaké hráče?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Nippousek
- Lv.23
- Dostal poděkování: 150 poděkování
Já bych byl proto,aby se za CB dali kupovat pruty nebo tak..
Nebylo by k tomu potřeba tolik cb..
např. prut 100kk=100CB nebo tak..
1 CB=1kk
Nebylo by k tomu potřeba tolik cb..
např. prut 100kk=100CB nebo tak..
1 CB=1kk
Definitivní konec, aktivní pouze na fórku !
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
jednoduchy system
NPC kde se prihlasite k 1v1. Mala arena, bez moznosti pit cerveny eliky, mozna I modry + zadny pozehnani zivota atd.
Po odehrani 10 rozrazovacich zapasu dostanete nejake cislo rekneme mezi 0 az 3000.
pri dalsim prihlaseni u NPC vam to prida protivnika +- se stejnym cislem. Pokud vyhrajete vase cislo se zvetsuje, pokud prohrajete klesate. O kolik taky zalezi jestli to byl papirove slabsi ci silnejsi hrdina atd. Kazdy 2-3 mesice muze byt konec ligy. Vsichni nad 1000 bodu dostanou neco. Vsichni nad 1500 zas neco atd.
+ na to muzou byt napojene hodnosti, kdyz mate vic jak 1500 bodu budete napr rytir or whatever.
Edit: jeste bych zavedl ze s vybavou nesmite hnout po te co se prihlasite k boji. - vetsi sance pro hrace s jen jednou PvP vybavou.
Edit2. Hodil by se urcity minimalni pocet bitev. Napr pokud ma hrac vic jak 2000. Musi odehrat aspon jednu hru tydne. Jinak se mu odecte par bodu. To je z ochrany proti tomu aby si nekdo nenahral body a pak az do konce nehral z obavy ze je ztrati.
NPC kde se prihlasite k 1v1. Mala arena, bez moznosti pit cerveny eliky, mozna I modry + zadny pozehnani zivota atd.
Po odehrani 10 rozrazovacich zapasu dostanete nejake cislo rekneme mezi 0 az 3000.
pri dalsim prihlaseni u NPC vam to prida protivnika +- se stejnym cislem. Pokud vyhrajete vase cislo se zvetsuje, pokud prohrajete klesate. O kolik taky zalezi jestli to byl papirove slabsi ci silnejsi hrdina atd. Kazdy 2-3 mesice muze byt konec ligy. Vsichni nad 1000 bodu dostanou neco. Vsichni nad 1500 zas neco atd.
+ na to muzou byt napojene hodnosti, kdyz mate vic jak 1500 bodu budete napr rytir or whatever.
Edit: jeste bych zavedl ze s vybavou nesmite hnout po te co se prihlasite k boji. - vetsi sance pro hrace s jen jednou PvP vybavou.
Edit2. Hodil by se urcity minimalni pocet bitev. Napr pokud ma hrac vic jak 2000. Musi odehrat aspon jednu hru tydne. Jinak se mu odecte par bodu. To je z ochrany proti tomu aby si nekdo nenahral body a pak az do konce nehral z obavy ze je ztrati.
Naposledy upravil(a) filiph1 dne stř 18. čer 2014 3:17:08, celkem upraveno 3 x.
- Nippousek
- Lv.23
filiph-naprosto luxusní nápad jen bych doplnil
stanovil by se nějaký seznam,kde by byli odměny,aby si každý přišel na své..
0-100= mapa 1500-1600=temné dračí brnění schopnost ..
například
s každým by se šlo 9x po 10 bodec za vítězství..
a bude limit např. 50 zápasů za měsíc..
stanovil by se nějaký seznam,kde by byli odměny,aby si každý přišel na své..
0-100= mapa 1500-1600=temné dračí brnění schopnost ..
například
s každým by se šlo 9x po 10 bodec za vítězství..
a bude limit např. 50 zápasů za měsíc..
-
- Lv.20
ty body za viteztvi by nebyly uplne konstantni, kdyz vyhrajes s nekym kdo ma o 200 bodu min, dostanes o trochu min, nez kdyz vyhraje s nekym kdo ma o 200 vic.
s limitem bych to neprehanel.
s limitem bych to neprehanel.
-
- Lv.19
To filiph1:
Nápad je to fajn,ale jak znám myšlení některých zdejších lidí viz denní odměny tak se obávám,že většina by si na rozřazovací kolo dala low výbavu a pak by jen sbírala výhry,ale pokud by se udržel systém a pokračovalo se v něm,časem by se dostali do té těžší ligy
. Každopádně já jsem pro
Nápad je to fajn,ale jak znám myšlení některých zdejších lidí viz denní odměny tak se obávám,že většina by si na rozřazovací kolo dala low výbavu a pak by jen sbírala výhry,ale pokud by se udržel systém a pokračovalo se v něm,časem by se dostali do té těžší ligy

Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
-
- Lv.20
vubec jsi to nepochopil, sorry
kdyz pujdu rozrazovaky s low. skoncim napr s 400 bodama, a abych dostal nejakou slusnou odmenu na konci sezony. budu se muset vyskrabat nekam k 1500. Naopak rozrazovaky jsou velmi dulezity.
za samotnou vyhru neni nic. jen body do tabulky. Odmeny jsou az na konci sezony.
kdyz pujdu rozrazovaky s low. skoncim napr s 400 bodama, a abych dostal nejakou slusnou odmenu na konci sezony. budu se muset vyskrabat nekam k 1500. Naopak rozrazovaky jsou velmi dulezity.
za samotnou vyhru neni nic. jen body do tabulky. Odmeny jsou az na konci sezony.
-
- Lv.19
Já jsem asi úplně blbej,ale pokud na začátku vše prohraju a pak budu vše vyhrávat tak snad budu dostávat "easy" body,protože jsem začal jako "nula" a pak jsem jen vyhrával a stoupal nahoru,ale to je fuk,to je jen můj osobní problém chápání,myšlenka jako taková se mi líbí
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
- Nippousek
- Lv.23
ztratíš např 500 bodů a i když potom budeš vyhrávat.. např 1000 bodů tak i ti horší než ty budou mít stejně,ní-li víc.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »