War říší a PVP návrhy na oživení
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
Re: War říší a PVP bude oživení
Rozdil nebude. Uvedu priklady realne mas na to byt okolo 1800 se soucasnou vybavou
Prvni priklad. Vsechny rozrazovaky prohrajes. Skoncis okolo 200 bodu a budes muset hrat spoustu zapasu azse nakonec dostanes k tem cca 1800. Kde skoncis.
Druha situace po rozrazovacich jsi na 1600. K tem 1800 se dostanes mnohem rychleji a mas vice casu se zlepsit abys na konci sezony mel co nejvic bodu a tudiz dobrou odmenu.
Prvni priklad. Vsechny rozrazovaky prohrajes. Skoncis okolo 200 bodu a budes muset hrat spoustu zapasu azse nakonec dostanes k tem cca 1800. Kde skoncis.
Druha situace po rozrazovacich jsi na 1600. K tem 1800 se dostanes mnohem rychleji a mas vice casu se zlepsit abys na konci sezony mel co nejvic bodu a tudiz dobrou odmenu.
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
mel bys prestat hrat lol takovej system do metinu opravdu nejde xD
Sieg oder Valhöll
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Sice jsem nečetl celé téma,ale lidi mají pravdu,každej lepší hráč má 40k zb+ karmu P,full bio věci TOP,ale taky si musel projít tím než nato vydělal...tudíž X hodin stravených v hg...já osobně jsem nejel do ted na cb,ale rušil jsem ve válce hlavně bm sury....jelikož nemám extra vvykonné pc,či net,nevím čím to je,tak ze zruška dostanu i 3 sekundovej lag,a když tam je 5 lidí,tak končím,dračí věci mam +1 a +2,což je na lv 150 docela chabé,ale co nato říct no,utracel jsem za blbosti,ted mám cca 22kkk,našetřeno(jasně není to moc) ale třeba pvp brnko,naramek zbran mám tudíž nemusím točit,jen vylepšit a jelikož chodím do hg,ted budu expit jednoho nejmenovaného člověka,cca 7-8 levelů,tak budu mít celkem dost pirátek na otevíraní,což si myslím,že 22kkk,na pergače,runy,atd... stačí,zbytek si v podstatě sám nadropuji,mnozí lidi mi tu napíši,že jsem lama a co já vím ještě,že je to jen žvást že jsem dělal pvp na zruško,ano dělal jsem pvp na zrušit kouzlo,někde jsem četl že zrušit kouzlo je ovlivněno schopností,tudíž jsem měl do war jaspis 15% schop+20 kouzlo,celková schop 90%,a dost hračů z modré a žluté ví,že se svým zrušit kouzlem,jsem byl dost přesný,to že válku ovladají v podstatě BM surové a dragon šamani,je smutné,ale lidi si vybírají nejlehčí postavu,aby měli co nejvíce cb,viz SexyMatys nebo či jak má nick,s ochranu mu beru něco kolem 900,a bez ochrany 5k,tedy bral jsem s tím jaspisem....což si myslím že je dost dobrý výkon,na to že jsem ,,lofka" co jen vyžírá podle Woxe,kdybych vyžíral,tak mám 500cb+,ale naco m ibudou cb,když říše nevyhraje žadnej bonus? Jinak co se týče bonusů,je to celkem nesmyslné,zapínat je hned po válce říší,dost hráčů chodí do školy/či práce,myslím tím na ranní směnu,tudíž ten bonus nevyužíjí,příjdou domu ve 3 a on v půl 4. končí....celkem nedošmyšlené,já bych ho dal třeba v osm ráno,to sem sice nepatří,ale jen tak mimochodem,jinak co se týče cb za zabití,změnilo se to za ty 2-3 roky,dřív bylo za zabítí kolik? 2-3 cb? nevím to jsem pvp neměl,ani pvm pořádně,takže nevím,kdyby to bylo jako ted,tak by to bylo uplně jiné,400 cb by byla jen minulost,ano je to celkem dlouhý sloh,ale jelikož jak jsem už psal,když přidali talismany,a karmu,tak hrači lv 95 nemají šanci,nemůžou mít 62 62 72 72 obrany,což je v podstatě zaklad,i kdyby měli 50 50 50 60,tak to prostě nestačí, kdyby měli 65 magie a 60 dyka meč obou,zabijí je v podstatě hned,to je vše.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Výžirka musí mit 500cb+?MostEVILEK píše:Sice jsem nečetl celé téma,ale lidi mají pravdu,každej lepší hráč má 40k zb+ karmu P,full bio věci TOP,ale taky si musel projít tím než nato vydělal...tudíž X hodin stravených v hg...já osobně jsem nejel do ted na cb,ale rušil jsem ve válce hlavně bm sury....jelikož nemám extra vvykonné pc,či net,nevím čím to je,tak ze zruška dostanu i 3 sekundovej lag,a když tam je 5 lidí,tak končím,dračí věci mam +1 a +2,což je na lv 150 docela chabé,ale co nato říct no,utracel jsem za blbosti,ted mám cca 22kkk,našetřeno(jasně není to moc) ale třeba pvp brnko,naramek zbran mám tudíž nemusím točit,jen vylepšit a jelikož chodím do hg,ted budu expit jednoho nejmenovaného člověka,cca 7-8 levelů,tak budu mít celkem dost pirátek na otevíraní,což si myslím,že 22kkk,na pergače,runy,atd... stačí,zbytek si v podstatě sám nadropuji,mnozí lidi mi tu napíši,že jsem lama a co já vím ještě,že je to jen žvást že jsem dělal pvp na zruško,ano dělal jsem pvp na zrušit kouzlo,někde jsem četl že zrušit kouzlo je ovlivněno schopností,tudíž jsem měl do war jaspis 15% schop+20 kouzlo,celková schop 90%,a dost hračů z modré a žluté ví,že se svým zrušit kouzlem,jsem byl dost přesný,to že válku ovladají v podstatě BM surové a dragon šamani,je smutné,ale lidi si vybírají nejlehčí postavu,aby měli co nejvíce cb,viz SexyMatys nebo či jak má nick,s ochranu mu beru něco kolem 900,a bez ochrany 5k,tedy bral jsem s tím jaspisem....což si myslím že je dost dobrý výkon,na to že jsem ,,lofka" co jen vyžírá podle Woxe,kdybych vyžíral,tak mám 500cb+,ale naco m ibudou cb,když říše nevyhraje žadnej bonus? Jinak co se týče bonusů,je to celkem nesmyslné,zapínat je hned po válce říší,dost hráčů chodí do školy/či práce,myslím tím na ranní směnu,tudíž ten bonus nevyužíjí,příjdou domu ve 3 a on v půl 4. končí....celkem nedošmyšlené,já bych ho dal třeba v osm ráno,to sem sice nepatří,ale jen tak mimochodem,jinak co se týče cb za zabití,změnilo se to za ty 2-3 roky,dřív bylo za zabítí kolik? 2-3 cb? nevím to jsem pvp neměl,ani pvm pořádně,takže nevím,kdyby to bylo jako ted,tak by to bylo uplně jiné,400 cb by byla jen minulost,ano je to celkem dlouhý sloh,ale jelikož jak jsem už psal,když přidali talismany,a karmu,tak hrači lv 95 nemají šanci,nemůžou mít 62 62 72 72 obrany,což je v podstatě zaklad,i kdyby měli 50 50 50 60,tak to prostě nestačí, kdyby měli 65 magie a 60 dyka meč obou,zabijí je v podstatě hned,to je vše.
Když nejsi vyžírka, ale jen rušíš, to znamená, že je zabiješ na zruško?
A chtěl bych vidět, jak Matysovi bereš s ochranou 900 a bez 5, jako rozdíl 4k no, určítě
Jo a ve válce ma pár vteřinovou prodlevu každý..
- MostEVILEK
- Lv.31
ne,když ruším,tak mu vezmu třeba jen 2k,ale sundá mu to ochranu a např extremista ho dorazí
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
-
- Lv.17
- Dostal poděkování: 36 poděkování
Prosim udelejte neco stou ctvrtecni mapou je strasna nez se dostaneto do boje minuta pryc udelejte neco jako jsou ty dve myslim ze ve ctvrtek se do war kvuli te mape ani nekomu nechce....
- MostEVILEK
- Lv.31
jo to beru,ale prstem,né zruškem.....
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- MostEVILEK
- Lv.31
a bral jsem,prodal jsem jaspis,budu dávat trn na +9
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 154 poděkování
Nespamuj, nikoho tvoje dristy nezaujimaju.MostEVILEK píše:a bral jsem,prodal jsem jaspis,budu dávat trn na +9
Ked zi chces vymyslat cisla z krajiny zazrakov, vid 900 s ochranou a 5000 bez nej, napis scifi knihu, mozno si ju kupim.
mohli by sa sem uz zasa vyjadrit konpetentny, ten navrh od filipa sa mi rozhodne paci, ale super by bolo ak by server sa zmenil od zakladov... aby hracov do pvp nutil.. surovo od zaciatku hry
What doesn't kill you makes you stronger.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Grout « pon 2:00 am »

@
Tomori « ned 2:48 pm »

@
Vydesenej « ned 10:15 am »

@
LittleNessa « sob 7:50 pm »

@
Vydesenej « sob 3:12 pm »

@
OrangEE « sob 2:49 pm »