Rozhodně se mi nelíbí 18. Už jsem si z finančních důvodů udělal celkem pěknou průmku, což by mě štvalo, kdyby cena schopek spadla třeba na stejnou úroveň jako má průmka

Zbytek je mi asi ukradenej. Nemám čas a hlavně nemám ebenky. Zatím.
Naprosto s tebou souhlasím v tom, že kdo pvp dělat nechce, nikdy ho dělat nebude. To čemu já říkám souhrnně zvýšení prestiže by právě mělo hráče přesvědčit, aby pvp chtěl dělat. Že to má nějaký smysl a není to jen divná zábava několika postiženců.SvetaPan píše:on nekdo ma vzor na metinu??Malchus píše:Zvýšit prestiž lidí kteří bojují za říši. blablabla (odměny, lepší využití CB a hodnosti apod).pvp dela hrac jen kdyz chce ten kdo to nechce delat ho nikdy delat nebude dokud ho to nedonuti
To byl jen nápad, samo sebou to některým hráčům nemusí vyhovovat. Jen by třeba stačilo, aby se u dosavadní statistiky hráčů ještě přidal sloupec s cechem a sloupeček, kde by vůdce cechu měl ikonku černého koníka
K tomu Cepinově návrhu... nevim ti no. Moc se mi nepozdává, že by celý server viděl kdy jsem a nejsem online, víšco. Nehledě na to, že moje přítomnost ve hře stejně neznamená, že jsme s cechem ready na war. A taky dost hraju na vedlejších postavách, takže on/off konkrétní postavička neni uplně vypovídající. Vycházim z toho, jak je to u nás no.. nevim, co na to ostatní vůdci..
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Já v tom problém taky nevidím, ale kdyby nešly kosti, tak by se podle mě aj rapidně změnilo pvp a celkem bych tu změnu uvítal, asoň to vyzkoušet, podle mě to za to stojí.Cepino píše:Nezlobte se na mě, ale co to je za hloupost zákaz kostí do válek? Já navrhuju zákaz dračích věcí do válek. Když není někdo schopný za 14 dní si vydělat na dvoje kosti, tak ať do těch válek s prominutím ani neleze. A když na ně nemáte, tak si je dropněte. Sám si je takto získávám a mám kostí plný sklad.