Stačí mít omylem zaplý CapsLock a podruhé se třeba přepsat v čísleSvetaPan píše:jak nekdo muze 2* splest heslo? to nechapu

Stačí mít omylem zaplý CapsLock a podruhé se třeba přepsat v čísleSvetaPan píše:jak nekdo muze 2* splest heslo? to nechapu
Ono, i když to heslo máš natrénované z toho, že ho píšeš pořád, tak se splést můžeš, nikdo není neomylnýCunicek píše:Jako na vedlejší postavy, jako třeba postavy do HG, bych to pochopil.
Ale nepochopím, jak si někdo může splést na hlavní postavě, kde chodí pořád..
A k těm postavám do HG, pochybuju, že na všech máte nějaké cenné věci, takže na všech stejné heslo rozhodně není problém.
A stejně nevěřím, že by takhle někoho okradli.
Taky se mi stane, že to zadám blbě, ale 2x za sebou? To se mi snad ještě nestaloAylia píše: Ono, i když to heslo máš natrénované z toho, že ho píšeš pořád, tak se splést můžeš, nikdo není neomylnýTaky i když umíš chodit, občas zakopneš..
Mně se to do teď taky ještě nestalo,ve středu poprvéshvetseek píše:Taky se mi stane, že to zadám blbě, ale 2x za sebou? To se mi snad ještě nestaloAylia píše: Ono, i když to heslo máš natrénované z toho, že ho píšeš pořád, tak se splést můžeš, nikdo není neomylnýTaky i když umíš chodit, občas zakopneš..