War říší a PVP návrhy na oživení
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Re: War říší a PVP návrhy na oživení
s3rious ked zarobiš bez talikov na 60-kach za 2 hodiny 200kk si macher
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
S3RiOUS prepáč nechce sa mi to čítat ted som spravil 2 navrhy na forko som upisany až dost a ked som prečital 1 bod že mi da hocikto 1kk tak som sa z chuti zasmial lebo sam by som nedal a navyše 4 dni dozadu som založil dropa z ktorého som pisal 15stim ludom o 2kk a z toho mi dal iba 1 typek a to tiež z meho cechu
takže po prvej potome už nemám zaujem dalej plavat a odpovedat ti v dalsich bodoch a oponovat neriešme tu to čo sa nemá tu sa ma riešit pvp system dost sme odbehly dakujem
a prepač loco!

a prepač loco!

Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Jako koho by měli bavit války. Když do války naběhnou hráči s fullem a stíhají ho tam měnit nic proti hráčům co si ji jdou užít, ale koho baví např. to že má full na wary a hledá wary ve válce?
Jako ta hra pak štve každého a na tu válku se s prominutím vysere

„Bylo by možné rodit vychované děti, kdyby byli vychovaní jejich rodičové.“
„Kdyby děti dorůstali dále, jak hlásají, měli bychom samé génie.“
Johann Wolfgang von Goethe
„Kdyby děti dorůstali dále, jak hlásají, měli bychom samé génie.“
Johann Wolfgang von Goethe
-
- Lv.26
už som napísal návrh na války pre mnešie lvly caka na schvaleni u board adminov
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Talízman účesu
Talízman účesu
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
válka pro malé lvl je zbytečná hovadina přidělávající práci která absolutně neřeší danej problém.. podruhé
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
uplne vidim, jak nekdo hraje 2 tydny vydela 2kkk. ok pored jsem ve fazi mozna, ale hodne velky mozna. A pak vidim jak cely ty 2kkk vrazi do PvP.
normalni 70 je rada, ze ma Pcka a jakstaks PvM vybavu. I kdyby si udelal nejakou PvP. Tak to Top hrac lvl 150 se Smurfem kde bude mit 9x talik, 10x lepsi bonusy nez bude mit on. Da na 1-2 skilly. Jak dlouho to tu no0rmalni sedmdesatku bdue bavit?
??
normalni 70 je rada, ze ma Pcka a jakstaks PvM vybavu. I kdyby si udelal nejakou PvP. Tak to Top hrac lvl 150 se Smurfem kde bude mit 9x talik, 10x lepsi bonusy nez bude mit on. Da na 1-2 skilly. Jak dlouho to tu no0rmalni sedmdesatku bdue bavit?
??
-
- Lv.26
ak by ju dakto vytvoril behal by si v nej prvý a machroval, a nikto ta tam nenuti chodit! ja som len podotkol že ten navrhol som spravil a tym padom je diskusia tady o tom ukoncenaskladnikovi píše:válka pro malé lvl je zbytečná hovadina přidělávající práci která absolutně neřeší danej problém.. podruhé
Talízman účesu
Talízman účesu
-
- Lv.26
napis koment ak schvalia navrh všetko ti tam vysvetlim, ale jak ji to bude bavit? ved by sa zapojili i jiny hraci nove postavy by spravili ide o to že taký hrac co to hra pol roka napr je lvl 105 - 120 nemože ist do valky nema bio, karmu ani dracie.. može spravit postavu a tam bojovat. atd.. je toho moc budeme to riešit v tej teme..filiph1 píše:uplne vidim, jak nekdo hraje 2 tydny vydela 2kkk. ok pored jsem ve fazi mozna, ale hodne velky mozna. A pak vidim jak cely ty 2kkk vrazi do PvP.
??
Talízman účesu
Talízman účesu
- Orald
- Lv.9
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Pak si dělej PvP a bojuj s 30 lidma. Upadání jako prase.

Belichar kundy.

-
- Lv.15
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Spoiler:
1. deň
Lv1
Každý vyšší Lv na úrovni ktorého požiadaš ti tých pár kk dá. (napríklad 1kk)
Ľudia na zem vyhadzujú plášte lebo im zavadzajú, keď niekoho požiadaš určite ti dá/kúpi 50 plášťov.
A ideš si naexpiť Lv20, nasadíš zlodejku a ideš na prvých polobossov, z neho ti padne od 500k-3,5kk + zesíl/uhranutá
Vkladáš bonusy do vecí, prúty predávaš a potočíš, mám vyskúšané že za dve hodiny na polobosoch máš 50kk keď si šikovný tak viac.
Za 50kk máš už auru na G a 35kk ti ostane na točenie PvP bonusov, povedzme že máš 20% príšery a ideš znova na polobosov a po ďalších dvoch hodinách už máš 50% na príšery.
2. deň
Máš Lv20, auru na G1 a 50% príšery + aspoň 5kk v hotovosti na nákup expákov a jednej konskej.
Urobíš si quest na koňa ak ho už máš v tom prípade si založíš dračieho šamana a začínaš ho expiť na Lv40. (popri expení ti môžu padnúť nejaké yang+prúty a ubehne ti čas kým čakáš na knihu koňa)
Ideš na dve hodiny na polobosov kde zarobíš 50kk a za tie peniaze vložíš na šamanovi bonusy a pokúsiš sa všade dole natočiť 8int.
Znova ideš na dve hodiny na polobosov a znova máš 50kk a za 28kk mu urobíš dva BUFF kúzla na G1 a za zvyšok zarobených yangov mu dotočíš dole int do vecí kde ešte nemá.
To znamená kritik a požehnanie 60%
3. deň
Šamana už máš tak teraz sa budeme sústrediť na vara.
Znova ideš na 4 hodiny na polobosov, už ti polobosovia lezú krkom, už o nich nechceš ani počuť atď... ale v poriadku, už tam nepôjdeš, máš 100kk a pár uhranutých a zesíl predmetov v zásobe a to stačí.
Teraz ideš na konci kerindoru do druhého mesta k NPC Koe-Pung a tam čakáš na FMS +7/8/9 ak bude +7 tak si ho doplusneš, ak +9 tak ušetríš.
Natočí prúmku 22%+ 10% príšery
U máš vo veciach aspoň 60% príšer, auru G a prúmku 22% a svoj BUFF 60%.
Začínaš expiť Lv 40 a vylepšovať koňa.
Ideš do temného chrámu kde padajú prúty, zlaté truhlice+ a dostatok yang do inventára.
Za 2 hodiny na tomto mieste zarobíš 100kk.
Za tie yang urobíš 80% príšery.
Ďalšie dve hodiny = ďalších 100kk za tie yang urobíš zurko G a prúmku 30%+ (možno už predtým natočíš 30%+ ak budeš mať šťastie v tom prípade teraz ušetríš)
4. deň
Hneď ako prihlásiš začneš robiť koňa, úlohu za úlohou až po WH.
Zvyšok dňa pauza, 3 dni aktívneho hrania sú dosť a zaslúžiš si oddych.
5. deň
Máš normálnu PvM, BUFF 60% a WH v tom prípade kúpiš zlodejku a ideš na dve hodiny na metiny 50.
Zarobíš tak 100kk a za tieto yang si dorobíš vecí (60% yang), zvýšiš ZB, doladíš nedostatky poprípade zlepšíš buff.
6. - 14. deň
Si pripravený na metiny, ak by si chcel môžeš za zarobené yang zvýšiť buff na 80% (to stojí približne 200kk ukovať náušnice od 54 a náhrdelník od 33) a ísť na metiny 60 kde zarobíš za dve hodiny 200kk.
7 dní zarábaš, každý deň 200kk a ak sa podarí tak v jeden deň aj viac lebo dropneš mapu pokladov a tú predáš za 260kk
A máš našetrených 1,5-2kkk+.
(záleží od toho ako dlho budeš dropiť hlavne v týchto posledných dňoch, ak si tvrdý oriešok a zvládneš tri zlodejky denne kľudne za 7 dní zarobíš aj 3kkk)
Celý tento "návod" bol vytvorený tak aby si v žiadny deň nemusel byť dlho online, najnáročnejší na čas je tretí deň. Ale samozrejme to koľko času si ochotný hre venovať si určíš sám, len som chcel dokázať že za dva týždne sa dá zarobiť 2kkk.
Lv1
Každý vyšší Lv na úrovni ktorého požiadaš ti tých pár kk dá. (napríklad 1kk)
Ľudia na zem vyhadzujú plášte lebo im zavadzajú, keď niekoho požiadaš určite ti dá/kúpi 50 plášťov.
A ideš si naexpiť Lv20, nasadíš zlodejku a ideš na prvých polobossov, z neho ti padne od 500k-3,5kk + zesíl/uhranutá
Vkladáš bonusy do vecí, prúty predávaš a potočíš, mám vyskúšané že za dve hodiny na polobosoch máš 50kk keď si šikovný tak viac.
Za 50kk máš už auru na G a 35kk ti ostane na točenie PvP bonusov, povedzme že máš 20% príšery a ideš znova na polobosov a po ďalších dvoch hodinách už máš 50% na príšery.
2. deň
Máš Lv20, auru na G1 a 50% príšery + aspoň 5kk v hotovosti na nákup expákov a jednej konskej.
Urobíš si quest na koňa ak ho už máš v tom prípade si založíš dračieho šamana a začínaš ho expiť na Lv40. (popri expení ti môžu padnúť nejaké yang+prúty a ubehne ti čas kým čakáš na knihu koňa)
Ideš na dve hodiny na polobosov kde zarobíš 50kk a za tie peniaze vložíš na šamanovi bonusy a pokúsiš sa všade dole natočiť 8int.
Znova ideš na dve hodiny na polobosov a znova máš 50kk a za 28kk mu urobíš dva BUFF kúzla na G1 a za zvyšok zarobených yangov mu dotočíš dole int do vecí kde ešte nemá.
To znamená kritik a požehnanie 60%
3. deň
Šamana už máš tak teraz sa budeme sústrediť na vara.
Znova ideš na 4 hodiny na polobosov, už ti polobosovia lezú krkom, už o nich nechceš ani počuť atď... ale v poriadku, už tam nepôjdeš, máš 100kk a pár uhranutých a zesíl predmetov v zásobe a to stačí.
Teraz ideš na konci kerindoru do druhého mesta k NPC Koe-Pung a tam čakáš na FMS +7/8/9 ak bude +7 tak si ho doplusneš, ak +9 tak ušetríš.

Natočí prúmku 22%+ 10% príšery
U máš vo veciach aspoň 60% príšer, auru G a prúmku 22% a svoj BUFF 60%.
Začínaš expiť Lv 40 a vylepšovať koňa.
Ideš do temného chrámu kde padajú prúty, zlaté truhlice+ a dostatok yang do inventára.
Za 2 hodiny na tomto mieste zarobíš 100kk.
Za tie yang urobíš 80% príšery.
Ďalšie dve hodiny = ďalších 100kk za tie yang urobíš zurko G a prúmku 30%+ (možno už predtým natočíš 30%+ ak budeš mať šťastie v tom prípade teraz ušetríš)
4. deň
Hneď ako prihlásiš začneš robiť koňa, úlohu za úlohou až po WH.
Zvyšok dňa pauza, 3 dni aktívneho hrania sú dosť a zaslúžiš si oddych.

5. deň
Máš normálnu PvM, BUFF 60% a WH v tom prípade kúpiš zlodejku a ideš na dve hodiny na metiny 50.
Zarobíš tak 100kk a za tieto yang si dorobíš vecí (60% yang), zvýšiš ZB, doladíš nedostatky poprípade zlepšíš buff.
6. - 14. deň
Si pripravený na metiny, ak by si chcel môžeš za zarobené yang zvýšiť buff na 80% (to stojí približne 200kk ukovať náušnice od 54 a náhrdelník od 33) a ísť na metiny 60 kde zarobíš za dve hodiny 200kk.
7 dní zarábaš, každý deň 200kk a ak sa podarí tak v jeden deň aj viac lebo dropneš mapu pokladov a tú predáš za 260kk
A máš našetrených 1,5-2kkk+.
(záleží od toho ako dlho budeš dropiť hlavne v týchto posledných dňoch, ak si tvrdý oriešok a zvládneš tri zlodejky denne kľudne za 7 dní zarobíš aj 3kkk)
Celý tento "návod" bol vytvorený tak aby si v žiadny deň nemusel byť dlho online, najnáročnejší na čas je tretí deň. Ale samozrejme to koľko času si ochotný hre venovať si určíš sám, len som chcel dokázať že za dva týždne sa dá zarobiť 2kkk.
chlapče tak ty si riadne naivný

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »