Mám suru WP (díky šílenému expu tam 58lvl, bez prstenu pomsty tam už nechodím), chce to 1000 obrany (kosti + leštěná ochrana), mám 65 na vyhnutí, 76 reflektovat, 25 odolnost na šípy, 76% yang + 40% drop a vždycky si tahám postavy (buffa + cokoliv) abych stihnul posbírat drop protože opravdu tam toho padá dost, za hodinu 100kk v yangách neni problém + mise těžké, pruty zlata, hodně run tam padá

, pokladnice - vyplatí si předtim do dvou postav nadropovat plný inventáře zl klíčů a pak průběžně otevírat zl. pokladnice +, zl. pokladnice obyč nechávám ležet a i tak mám po půlhodině po klíčích, buff stačí obyč cca 85% - kritik je velmi důležitý jinak v podstatě dropuješ jako ve swampu - nahodíš buff, popojedeš kus od postav dáš plášť sesekáš první vlnu, odjedeš do pryč zasekneš mezerník a je

eš to dál z koně zatímco s dalšíma postavama sbíráš co potřebuješ - knihy těžby a expertní knihy proměn a vedení se tu daj dropovat ve velkém - jdou dobře prodat a stakují se
Suma sumárum, jestli tě nebaví věčně se s někým dohadovat v metinlandu a do swampu či keri máš daleko tak tohle je nejlepší volba