1.) Maximálny level pre mňa bol 80 , ktorý som robil v cave2 asi týždeň jeden lvl a ďalej som nevedel ako expiť. Raz som si povedal, že musím skúsiť niečo iné, išiel som na konec červeného lesa a po jednej skupinke som dal 81. Sám som nechápal.
2.) Prvá Lucka+9 DMG do metinu 600, dropovali sme 3-ja aby sme dali metin.
3.) Zbieral som zvony v cave2 a predával.
4.) Zlatá pokladnica + klúče? Týždne strávené v červenom lese (Bol tam raz war 65 a plášťoval celé , napísal som mu že má ban lebo je hacker)
5.) Prvé pozreté video na YT z metinu - Batistaa kritik 2 (106k) to video som tuším dal sem a pýtal som sa či je to photoshop alebo je to reálne.
6.) Po prvom Gčku som sa cítil nesmrtelný.
7.) Biolog? - Absolutne som nechápal pointu , raz som sa dokopal k tomu, že tých trápnych 10 zubov mu odovzdám, ked mi na konci za to dal +10 rýchlosť pohybu, asi ešte pol dňa som si nadával čo za debila som a načo som to vobec robil.
8.) Prvýkrát presiahnutá hracina 100kk (106kk) po predaní komplet celej výbavy .. proste som chcel skusiť ten pocit

urobil som 2x Pčko na wara a skúšal som ho predať ako najlepšieho dropa na serveri.
9.) Kedže som mal max level 80, v chate písal niekto , že končí a dáva postavu 91BM suru. Hned som mu písal, že ho chcem. Zase som predal komplet veci aby som na neho mohol ísť hrať, Bol som v siedmom nebi. No na 2. deň sa prihlásim a veci nikde.. Hovorím si WTF? .. Pochopil som to až po niakom týždni , prečo ma okradoli a v tej dobe som niaky e-mail vobec neriešil

10.) "Chceš rozdvojiť meč?" Najčastejšia PM
Už ma bolí ruka, ked tak dopíšem , keď ma niečo napadne
E: Jasné, keď som nevedel rozdieľ medzi PvM a PvP