Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Tohle téma má název Změn"Y" né Změn"A" pokud vím... A to že se mi to líbí neznamená že mi o to jde "hrozně moc" jak ty píšeš ,jsem rád ano... proč bych neměl být, bude se lépe nakupovat , řešíme tu mé problémy? ty je řešíš... , a jediný problém s tím máš ty takže smůla chlape at už chceš či ne, je rozhodnuto bb
Naposledy upravil(a) noxforko dne úte 02. zář 2014 15:16:53, celkem upraveno 1 x.
Opravdu to potřebuješ vysvětlit ještě několikrát? co takhle mi napsat do PM, tam si s tebou klidně povyměnuju názory Změny ano...ptal se na jednu ze změn...ano...ale mohou se tu řešit i ostatní změny s tím spojené, či to snad zakazuješ? Na téma "sloučení" tady bylo téma, ale jelikož se udal přesný termín a to k chystané změně spojené s ubráním dvou nul se tady také může (nemusí) řešit sloučení, které je chystané na stejné datum
Ale my se přeci nehádáme, tohle byla jen výměna názorů dvou mezků.. no výpadky by už nemuseli být tak časté, a také by se mohlo přidat jedno či 2 ch to by nebylo vůbec špatné.
Tak ja neviem mne osobne sa to páči aj nepáči, určite to má aj svoje zápory, keďže nie každý číta novinky a celkovo aj v tých stánkoch bude zo začiatku doosť chaos,,určite nejaký ten týždeň potrvá než sa to celé usadí a všetci si zvyknú...