Příspěvek
od MostEVILEK » úte 02. zář 2014 21:38:24
302infinety...prý by mělo fungovat furt.
nečetl jsem toto téma celé,ale jak už někdo psal,to sloučení je horší změna než ty jangy,všichni začínali na sinfortii protože si chtěli být v topce,a na sindi se jim nechtělo,protože tam byli hrači kteří hrají dlouho,fajn to chápu,ale po těch dvouch-třech měsících,co tam každej hraní vzdal,tak swamp,keri prázdnej drak též,na ekuře je těžké se tam dostat všude,o drakovi ani nemluvím co odbanovali hráče z EsseXu tak tam je zase plno,skoro celej den,ale zpět ktomu swampu,na sinfo žadnej lag ve swampu tak velkejh jako na sindi protože tam nikdo nebyl takže ce dalo vydělat za swamp více,točili se lépe věci,prostě to tam bylo jednoudiuší když jste se rozehrali,a ted se jim ty KKK přesunou na sindicate,píši o Essovi,je to nejlepší pvm hráč,ani DontSleep kterej má 59+20 neu meč,nebral jako Ess,pokud jste neviděli jeho video tak Ess vs Sinfortia na YT,má tam věcí tři pr*ele příjde na ekuru a ekonomika se totalně pokaká,to je můj nazor.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.