Edit: warn za vulgarity.
/Sibyla

Na noteboku otvorim napohodu 18 shopov a na hlavnej sa mozem dalej hrat ty si ale nepochopil o co ide... ked mam nejaku vec za 5kkk do stanku ju dam asi tazko... po novom nebude problemLiLWaiNex píše:Prostě je to na pí** líbí se to jen těm co potřebují výbavu za 200kkk nacpat do jednoho stánku protože mají na Pí** Komp. Hotovo

Proč bys měl něco kupovat, jaký utrácení. Nikdo o nic nepřijde. Zatím jsem tu v celých 11ti stránkách nenašel jediný argument proti úpravám, který by byl věcný,pravdivý a k zamyšlení. Zatím jsou to jen hlouposti. Jak vám tu již někdo nade mnou psal, vůbec nic, ale vůbec nic se nezmění, jen to prospěje ochodu s drahými věcmi a s hloupými obchody s šekama. Takhle budou obchody ruka na ruku. Napište sem jeden kloudný argument.normy101 píše:tak ono nejde o děleníale o utrácení já mám třeba zrovna více yangů
a kupovat sračky abych to podělil se mi moc nechce
)
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||

Neodidu len chcu byt zaujimavy... o ostatnych zmenach tam nic nepise najviac ma zaujima ta nova zberatelska uloha a hlavne odmena za nu:Dlordsword píše:No jak to čtu tak kvůli té změně někteří skončí a časem se s tím lidi smíří a zvyknou si. Jediné co bude špatné,že se věci budou víc zdražovat.
Jinak sem, spíš zvědav na ty ostatní změny o kterých tu nikdo nepíše

Keď sme sem všetci prišli metin bol BOOM, väčšina hráčov ani len netušili ktorý bonus potrebujú, každý chcel "blikať" (+9 veci) a ak si niekde mal natočené ZB bol si kráľ.Progrese píše:Ahoj, já se celou dobu snažím pochopit proč pindáte, vždyť tu není jediný důvod. Jediné co se změní je jedno velký NIC (tím myslím ceny). A jestli vám dělá problém vydělit číslo 100, tak to je pěkná bída...