No jo ale je nesmysl cekat kdyz je to pry na VTS uz zavedene a funkcni tak je skoda toho nevyuzitklinika píše:jednou ji stejně udělají vše chce svuj čas

No jo ale je nesmysl cekat kdyz je to pry na VTS uz zavedene a funkcni tak je skoda toho nevyuzitklinika píše:jednou ji stejně udělají vše chce svuj čas
Kdyby činil každý z nás tento moudrý názor ohledně vkladu skutečné měny tak si brzo nezahrajem. Ekura neběží za síly Pána Boha. Stejně jako když se tu plno lidí hrdě vychvaluje, jak jsou strašně dobrý, že do toho nemuseli dát ani korunku. Nechápou však, že když někdo kupuje za SD, dává nějaký peníze, neznamená to, že na to jinak nemá. Živí sebe a právě takové drsňáky aby mohl na této hře v klidu několik hodin pobýt. Úplně nejlepší jsou pak ti, co říkají jak je hra taková a maková a určitě by do ní nic nevrazili. Že tu ale tráví polovinu dne a určitým způsobem tu relaxují a vzniká z toho tak trochu koníček, to už jim jaksi nedochází ale došlo by poté, co by se již tak automaticky přihlásit nešlo. Systém nikoho nenutí platit, Ekuru lze hrát v poklidu a bezpečně zadarmo ale ať tací, výše zmiňovaný, drží raději ústa. Já do hry taktéž ohromnou částkou nepřispěl ale rozhodně to nelze brát jako významné plus. Takové komentáře bych si teda nedovolil.Vydělávat miliardy se tu daj poslední roky jen tím, že vytvoříte nějakou šílenost a tu prodáte ve stánku. Veškerý prodej ostatních předmětů mezi PC a NPC a naopak má ceny stanovené systémem (dovolím se domnívat že čtyři roky stále ty stejné). Pokud by se veškeré hodnoty vydělily stem, vyvážilo by to celou ekonomiku a dovolilo aby na sindi mnohem snadněji hráli hráči, které hra baví z mnoha důvodů a ne jen ti, co ji mají k zabíjení vlastních peněženek či tisíců minut (mnohdy i v kuse).
Já osobně patřím právě mezi ty hráče, co na tržišti nezkoušejí prodávat chujoviny za miliardy, ale zabíjím moby ze kterých něco padá a to prodávám. Dříve to bylo normální, dnes se na sindi nedá vydělat, a už vůbec ne si za to koupit item, který za tři roky dostál zvýšení své hodnoty o tisícinásobek.
Vím ale jak jsem se choval v pubertě já a jelikož to tu vedou puberťáci (mám na mysli komunitu hráčů), tak chápu že si na to stěžovali. Nedělejte chyby, které už za vás udělali druzí, není to cool, jeleni
Tak samozřejmě. Platící klienti jsou náležitě "odměněni" za aktivaci unikátních služeb, což je logické (nikdo tu zase nebude platit jen tak pro srandu králíků, že se hra líbí). Zrychlit jim to tedy může určitý proces ve hře a tím, kolik to stálo, si samozřejmě stanovují jinou herní cenu než ten, kdo nedal nic. Rozhodně si ale nemyslím, že je to vždy pravdou a nezmění se na tom nic ani po změně. Hodnota výrobku i poskytovaných služeb bude totiž stejná, jen se ve hře bude platit v "reduction-yangách".Jak sám píšeš, systém nenutí nikoho platit. Ale ti co platí mají rychlejší možnosti a díky tomu rychleji rostou ceny. Zřejmě proto taky nabídku regulace cen nabídlo samotné vedení týmu, jako protislužbu za službu platících - podporujících. Jde o vyčleněnou skupinu rychle uhánějících (netuším kolik jich je), tím co dělají sic podporují, ale zároveň se člení. Deregulace byl dobrý nápad. Začínající hráč bez kamarádů si to dnes užije jako ofík.
To přece mohou i dneska. Leda, že máš namysli volný prodej již pouze a jen na hře, jelikož by nebylo potřeba vystavování na fóru. Tím by se stala hlavním dějištěm aktivity hra. Tím se ale nic nevysvětluje, protože prodej "malých záležitostí" jede vskutku od počátku a ty velké, ty konkrétně prodávat přece nechceš.Nemám na mysli obávání nakupování. Mám na mysli že si budou moci dovolit prodávat i kupovat věci všichni aktivní hráči.
Když budeš mít buff 100% tak nemusíš mít nic +9. Pokud tě zajímá vše okolo swampu, můžeš si v poklidu počíst v tématech tomu určených. Jak hrát, či vydělat v začátcích, rovněž. Přijde mi, že si snad ani ještě nehrál.A já myslel že na swamp potřebuješ level sto a výbavu "nejmíň" vše +9. Nehledě na to, dropnout expák nebo zlodějky z metinu bitvy ? To skutečně ? Některé hry jsou skutečně end levelový, ale to z toho "ti co tu tráví půl dne" udělali i sindicate ? A pokud ano, má to třeba tvůj souhlas ? Má to tak být ?
Začínám ti čím dál méně rozumět.Gruji píše:jenže já se domnívám že díky měnové reformě by byly odměněni všichni hráči a zrovnocena ekonomika mezi všemi herními skupinami od itemáků po plácače mečem do mobů z nudy. Hodnota předmětů je u NPC stejná, ale cena před třemi lety v zajetém sindicate stanovená od huntilů expů a itemáků byla tisíckrát nižší než dnes. Tehdy si mohl aktivní hráč za několik dní vydělat na věci pro svůj level ať ho měl jakýkoliv a hru hrál jakýmkoliv stylem. Dnes to je mnohem složitější a hráč obyčejných schopností nemá šanci vydělat mliardy, protože ho to prostě ani nemůže bavit. A ještě tomu pomáhá ta uzavřená highlevelová komunita... díky bohu za ty výjimky.
Aha. Takže když já ted založím postavu a rád bych si vydělal na nějaké brnění třeba Mnicha +9 bez bonusů bez kamenů, které kdysi stálo dva miliony a dnes stojí třeba dvěsta milionů protože je v tom jakási úlomka čehosi, tak jelikož nemám na itemy full +9 tak si mám udělat buffa 100 % ? Pane vy žijete v podivné realitěNemá na swampový itemy tak si veme 100% buffa. Ta věta je úchvancancující.
Přesně tak, rychle, stručně, jasně! Měnová reforma je prostě jen měnová reforma...SvetaPan píše:tady jsou kentauri az to neni mozny ...tou reformou by se nic nezmenilo jen u vseho -2 nuly kdy to pochopite vse by zustalo stejny...ty vase teorie docela usmevne xD
Lépe bych to nevystihl ..tobartos píše:Začínám ti čím dál méně rozumět.Gruji píše:jenže já se domnívám že díky měnové reformě by byly odměněni všichni hráči a zrovnocena ekonomika mezi všemi herními skupinami od itemáků po plácače mečem do mobů z nudy. Hodnota předmětů je u NPC stejná, ale cena před třemi lety v zajetém sindicate stanovená od huntilů expů a itemáků byla tisíckrát nižší než dnes. Tehdy si mohl aktivní hráč za několik dní vydělat na věci pro svůj level ať ho měl jakýkoliv a hru hrál jakýmkoliv stylem. Dnes to je mnohem složitější a hráč obyčejných schopností nemá šanci vydělat mliardy, protože ho to prostě ani nemůže bavit. A ještě tomu pomáhá ta uzavřená highlevelová komunita... díky bohu za ty výjimky.
Aha. Takže když já ted založím postavu a rád bych si vydělal na nějaké brnění třeba Mnicha +9 bez bonusů bez kamenů, které kdysi stálo dva miliony a dnes stojí třeba dvěsta milionů protože je v tom jakási úlomka čehosi, tak jelikož nemám na itemy full +9 tak si mám udělat buffa 100 % ? Pane vy žijete v podivné realitěNemá na swampový itemy tak si veme 100% buffa. Ta věta je úchvancancující.
Systém se samozřejmě rok co rok vyvíjí a ubírá jinými směry. Vznikají nové záležitosti, které hru posunují dál. Pokud by měla hra vzniknout a zůstat jako taková od prvopočátku, byla by samozřejmě brzo ohraná a již dávno nehratelná. Staré možnosti zůstávají a plno nových přibývá, aby bylo pořád co hrát. Styl hraní tomu tedy taktéž odpovídá, přičemž je ale stále jen na tobě, kterých aspektů ve hře využiješ a kterými směry se vydáš. Pokud jsi takový, že nechceš, nepotřebuješ nebo nebudeš, nečekej, že se vyrovnáš těm, co využívají všech možnosti a hrají aktivně. O tom ta hra docela tak trochu je. Musíš něco udělat pro to, abys byl ten lepší.
Jinak co se týče cen. Tím, že hra už nějaký rok běží, je nabídka trhu "šatníkem na míru". Za kvalitu se ale přirozeně platí, tudíž něco co má cenu, není levný a nebylo levnější nikdy. Naopak, obyčejnější prvky na které jsme byli zvyklí z počátku hry se stali o mnoho levnější a dostupnější. Takže pro začínající hráče to těžký rozhodně není. Konkrétně to tvé brnění Mnicha +9 bez ničeho, uvidíš možná i ležet na zemi. Za vyšší částku koupíš jedině kvalitní brnění a za abnormální částku tě nikdo kupovat nenutí. Vydělat miliardy jde celkem snadno a nemusíš hnout ani prstem.
Mě konkrétně zbylo po vyhození veškerých věcí (...z osobních důvodů...) 500kk. Z oné hotovosti jsem dokázal za rok pořídit věci o ceně 50kkk a to jsem z 85% pouze překupoval. Zbylých asi 15% je občasný drop ze swampu. Ostatní by se nevešlo ani do 1%. Ještě bych dodal, že mi nikdo žádně věci nepůjčoval ani s ničím nepomáhal. Aktivní hráč rozhodně nejsem, protože i když trávím slušný čas na hře, většinou jen klábosím nebo tak. Navíc nejsem typ, co potřebuje hned všechno nejnovější nebo "TOP", co jedna věc stojí 50 až 100kkk. Tím také odpovídá nárokovost a postavení ve hře. Mě to ale vyhovuje a radosti si užiji až až.
Pokud se ve hře alespoň trochu vyznáš, stačí málo aby ses v ní pobavil.