Veřejný testovací server (VTS)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Už jste se byli podívat na VTS?

Ano
138
69%
Ne
34
17%
Ne, ale mám to v plánu
28
14%

Celkem hlasů: 200

elaverka
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Veřejný testovací server (VTS)

Příspěvek od elaverka » sob 13. zář 2014 22:46:46

Moc se vám povedla ta krásná informační deska vedle vstupu k veliteli. Ty zprávy se budou obměňovat?

Bellinna
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 133 poděkování

Příspěvek od Bellinna » sob 13. zář 2014 23:25:55

Další chyba. :)
Spoiler:
Obrázek

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » ned 14. zář 2014 0:11:30

Obrázek
Už jsem se trefil?

Chyu
Lv.39
Lv.39

Příspěvek od Chyu » ned 14. zář 2014 0:15:14

+ Yangy v inventáři (můžete sloučit)
Obrázek

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » ned 14. zář 2014 0:44:58

24 hodin pozdeji nez se predpokladalo :) Ale ano :)
Gratz

Jinak jsou pripraveny tyto limity :)

V inventari muze mit postava 9 999 999 999 999 (nechtela se nam upravovat grafika :D )
Ve stanku je limit na jednom predmetu 199 999 999 999
Pro vymenu mezi hraci je pripravena hranice na 4 000 000 000

Myslime, ze takto je to dostatecne nadimenzovane.

Odmena predana :)
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

megac
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 123 poděkování

Příspěvek od megac » ned 14. zář 2014 0:48:12

Saggitarius píše:24 hodin pozdeji nez se predpokladalo :) Ale ano :)
Gratz

V inventari muze mit postava 9 999 999 999 999 (nechtela se nam upravovat grafika :D )

tak super! :) ak to pôjde i 32 bit systému a budeme mať takúto možnosť mať tak vela yangov tak :up:
Gratulujem
Zaynev BM sura 109

menší comeback ;) tentokrát už nie tryhard :hello:

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » ned 14. zář 2014 0:54:18

megac píše:
Saggitarius píše:24 hodin pozdeji nez se predpokladalo :) Ale ano :)
Gratz

tak super! :) ak to pôjde i 32 bit systému a budeme mať takúto možnosť mať tak vela yangov tak :up:
Gratulujem
Prvotni obavy u 32bitovych systemu nastesti padly, takze ano, lze to pouzit, chvili nam to trvalo, nez se vyresily problemy, ale jiz se zda ze vse funguje, takze muzete zkouset testovat zda veskere operace, ktere provedete jsou provedeny spravne.
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Chyu
Lv.39
Lv.39

Příspěvek od Chyu » ned 14. zář 2014 0:58:44

No jenže kde máme přijít k desíti bilionům? :D

Night24
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 44 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night24 » ned 14. zář 2014 1:31:12

Máš celý den nakupovat 1kk pruty u skladníka :D

devils636
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od devils636 » ned 14. zář 2014 1:36:17

tak to saggi vychital si borec saggi a hlavně ..........vím jednou jsem to psal na ticket a vim co si mi odepsal ale .................kdyby si mohl 50k a 100k stohovat byla by to pecka a z by se nikde nepovalovaly drobaky ...................

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « úte 12:56 am »
Tak o tom snad král je, být zvýhodněny za nějakou zásluhu.
@ LittleNessa « úte 12:46 am »
BTW chceš přidat nové pravomoce králi? a proč ? :-D aby pak lidi zase kvičeli jak to znevýhodňuje ostatní? jako to tu už bylo? ... když si král mohl přivolat u sloupů bose a mobky z cido, hg atd? :-D
@ LittleNessa « úte 12:44 am »
Pokud tě to pobavilo jedině dobře, mě na tom vtipného moc nepřijde. Do Foxe jsem se obula, protože mi k příspěvku na foru ke střední war ne jedno zprávou napsal názor k entgame prvkům ale pak do té war chodí taky i když méně :-D..To je zase věc u které umírám já .. nadávat na něco a pak tam v klidu chodit ..
@ Suko201 « úte 12:40 am »
Ale docela mě rozesmálo, že ses opřela do foxxe, že to moc nehraje a pak v klidu napíšeš, že klidně nebudeš hrát rok :D no chcipam z tebe
@ Suko201 « úte 12:36 am »
Jako já třeba souhlasím z nižší pozice s forgru a foxxem. Král by se měl získat jen z velké války, která je společně s entarianem vrchol hry. Do budoucna s tím snad něco udělají a doporučil bych i přidat nějaké jiné nové pravomoce pro krále, pouštět bonusy a mít na sobě královské hadry není moc :D
@ LittleNessa « úte 12:30 am »
Jo jak říkám .. já s Vámi v tomhle souhlasím ... klidně ať král je čistě záležitost velké války, ale jak říkáš k tomu je nutné upravit královský systém. Já osobně o tu hodnost nestojím .. jak jsem psala zkusila jsem to po letech před 4 měsíci .. od té doby to zkusilo více lidí a vyšlo jim to taky .. Já Vám i přeji aby jste našli cestu k tomu aby ta velká válka byla opět atraktivní a chodilo do ní více lidí ... ono by jen tohle stačilo aby jste dávali zase CB na přední místa v tabulce ... Snad se Vám to podaří nějako změnit / prosadit ... Snad si to dnes nikdo nebral nějak osoboně .. Není v tom nic útočného proti nikomu .. Jak psala Misel každý na to může mít svůj pohled .. ja jen napsala, že to nynější systém umožnuje právě takto a že to není záležitost, která se ukázala i nyní ale je to od doby co je královský systém.. Jen jak tu někdo psal .. dřív to dělali lidi daleko méně, protože nebyly generace takže návrat zpět do střední války nebyl za tu postavu už možný ... :) to jsou ty +/- generací ... Takže jestli jsem se dnes někoho dotkla tak sorry :-D
@ Fogru « úte 12:16 am »
LittleNessa píše: Tak mi řekni z jakých tabulek vychází ostatní? Každá moje věta byla reakce na něco co lidi psali v chatu, za to nemohu, že s PvP souvisí x věcí..A že to nikoho nezajímá ?? Tak proč mám ve hře zpětnou reakci 10x takovou jako na foru? Nemohu za to, že se sem lidi stydí psát své názory.. Pokud umím číst tak nikdo nenapsal nic krom HATU.. Pokud se má vést debata ohledně takových věcí .. není na škodu založit téma .. kde by se k tomu mělo vyjádřit co nejvíce lidí z války, které se to týká ... A já jim ten názor neberu :D O hodnost mi nejde .. jen tvrdím .. že brečíme na špatném hrobě .. ;-) Protože ten systém, který vyhodnocuje války říší zajímá prostě jen to kolik CB za týden dáš .. a pokud budeš 110Lv máš prostě šanci být králem .. A nemusíš mě poučovat jak bych řešila podobnou situaci já :-D fakt ne .. hraji ekuru skoro od prvních dní co jsme sem přešli z ofíku takže dobrých 13 let z toho jsem téměř pořád byla ve válkách aktivní ...zažila jsem pády válek kdy chodilo málo lidí stejně jako když jich chodilo hodně .. Kdyby mě moje válka štvala nebyly v ní lidi :-D klidně si dám zas na rok pauzu dokud se to nezmění ..
Ale tady vsichni chapou, ze nyni to mozny je. Tu se prave resi to, jestli je spravny, ze to tak nyni mozny je. Dle vetsiny je to nesmysl a i dle nize sepsanych duvodu, proc si myslim, ze je to blbost s tim nesouhlasim za tehle podminek. Nikdo tu nebreci, ze je malo lidi ve velkych, nikdo tu nepoukazuje na to, ze tohle tipnuti by lidi dostalo do velkych. Pouze se resi to, ze dle vetsiny je to nastaveno spatne, ze za cb ze strednich dostanes krale, to, jestli se s tim neco provede uz je druha vec.
@ LittleNessa « úte 12:03 am »
Tak mi řekni z jakých tabulek vychází ostatní? Každá moje věta byla reakce na něco co lidi psali v chatu, za to nemohu, že s PvP souvisí x věcí..A že to nikoho nezajímá ?? Tak proč mám ve hře zpětnou reakci 10x takovou jako na foru? Nemohu za to, že se sem lidi stydí psát své názory.. Pokud umím číst tak nikdo nenapsal nic krom HATU.. Pokud se má vést debata ohledně takových věcí .. není na škodu založit téma .. kde by se k tomu mělo vyjádřit co nejvíce lidí z války, které se to týká ... A já jim ten názor neberu :D O hodnost mi nejde .. jen tvrdím .. že brečíme na špatném hrobě .. ;-) Protože ten systém, který vyhodnocuje války říší zajímá prostě jen to kolik CB za týden dáš .. a pokud budeš 110Lv máš prostě šanci být králem .. A nemusíš mě poučovat jak bych řešila podobnou situaci já :-D fakt ne .. hraji ekuru skoro od prvních dní co jsme sem přešli z ofíku takže dobrých 13 let z toho jsem téměř pořád byla ve válkách aktivní ...zažila jsem pády válek kdy chodilo málo lidí stejně jako když jich chodilo hodně .. Kdyby mě moje válka štvala nebyly v ní lidi :-D klidně si dám zas na rok pauzu dokud se to nezmění ..
@ miselnovakova « pon 11:51 pm »
Tak isto ako ty vychádzaš z tabuliek ako vravíš, tak isto z nich vychádzajú všetci, ktorí sem niečo napísali. Nikto nepotrebuje tvoju ľútosť, že sú velké války v stave akom sú. Všetci čo sem niečo napísali, chceli vyjadriť len nespokojnosť s tým, ako sa rieši získavanie krála v poslednej dobe a že by to mala byť záležitosť velkých válok, prípadne inak upravené, zatiaľ čo ty si preplietla už 30 rôznych vecí, ktoré vo svojej podstate nikoho nezaujímali. Samozrejme vyjadri si názor, to je skvelé, že chceš a máš chuť ho prezentovať, ale myslím, že rečičky typu či máš niekoho ľutovať lebo je ťažšie dať CB je mimo. Keby sa ťa situácia dotýkala - málo ľudí v stredných válkach- tiež by si hľadala príčiny a ich riešenia.
@ LittleNessa « pon 11:22 pm »
Tak když sotva hraješ nepiš tu kraviny ;-) Moje názory nejsou do debaty? A tvé ano? Komentuješ střední války na které nadáváš jak ti tam vadí end game prvky, ale stejně tam za to WP vlezeš a sem tam si zahraješ.. tak kdo si protiřečí? Pokud jsem napsala něco co není pravda předlož fakta.. Vycházím z tabulek a pravidel hry.. Prostě to ta hra umožnuje i takhle tečka .. nevím co více tu pořád řešíme. Je mi celkem buřt kolik lidí chodí velkou válku nebo ne :-D a jestli tam chodil jeden nebo dva lidi za celý týden ... :-D to toho člověka mám politovat, že je chudáček že na něj říše kašle? A mám se klanět že dal nějaké CB? :-D twl .. Jestli já píšu blbosti, tak být tebou přečtu si každou větu před tím než jí odešlu ;-)) výsledky mluví jasně :-D Ty spelly tam jsi mimo úplně, bohužel .. Divné že Sony, Modrák atd zahrajou i s kouzlama P1 bez generace .. Píšeš tu že i kdybych měla o 0,000001% lepší kouzla už je to znevýhodnění nových hráčů :-D Takže pokud někdo hraje 10 let a nakoupí si tam topky za stovky miliard... to neni zvýhodnění proti novým hráčům? :-D dobře ... ( Doporučuji si prostudovat výsledky dotazníku )... Už to řešit nebudu :-D protože tohle naopak není hodno debaty .. Však ukáže čas a možná aktualizace v samotném PvP kdo mluvil blbosti :-D Peace a dobrou noc :-)
@ TomasFoxx « pon 10:43 pm »
tak jo, to je muj spamik z postylky, dobrou noc (sorry jestli tam je neco napsany jako retard, pisu to z mobilu, tak se to neda kontrolovat)
@ TomasFoxx « pon 10:43 pm »
LittleNessa píše: s ještě jednou pro tebe.. ja neříkam, že 350 je slabý výkon .. jen říkám že je shit brečet ze 7 místa nebo z kolikátého že mi někdo vyžral krále :-D
a jeste k tomuhle, ty nevidis jak si hrozne protirecis? Ty napises ze 350 neni slaby vykon, ale ze nema brecet ze mu ze 7 mista nekdo vyzral krale, ale chapes ze tech 350cb ted ve velke valce, jeste k tomu za modrou kde tento tyden chodil tak jeden clovek, je tech 350cb vykon hodny krale? Ze i kdyz je nad nim 6 lidi ze strednich s lepsima cb, tak by nedali ani ctvrtku z toho ve velky za stejnou postavu? Tak co by si nepobrecel.
@ TomasFoxx « pon 10:37 pm »
to stejny s generacema a tema blbyma spellama, ja chapu, ze je hrozna blbost ze ty spelly vubec dovolili a kdyby je ted chteli vzit, tak tim proste automaticky naserou hrozne moc lidi, taky proto to nejspis ani neudelaji. Ale proste z logickyho pohledu, mi sama nemuzes rict, ze kdyby se ty generace pridaly a ty spelly by na 108 proste trenovat nesly, tak ti to nedava vetsi smysl nez ted. I kdyby ty spelly pridavaly 0.00001% dmg, musis proste chapat ze vuci tomu JEDNOMU hraci, co tu hru nedavno zacal a dostal se konecne treba do malych valek, je hrozne nefer, ze i ty mensi valky pro nej urcene jsou vuci nemu neferove.
@ TomasFoxx « pon 10:33 pm »
@LittleNessa,  nesso, ja bohuzel uz tolik nehraju, takze mi je docela jedno co se na ty hre deje, ale vetsina veci co jsi tu napsala jsou proste blbosti co ani nejsou poradny nazory do debaty. Treba to, jak tu podporujes svuj nazor tim, ze rikas ze PREDTIM takhle ten kral ziskat sel a ted to lidi chtej menit, protoze jim lidi ze strednich zacali vyzirat krale. Proste co to je za debilni argument tohle? Ta hra snad nejak postupuje, tak se urcity veci co predtim fungovali musi upravovat snad ne? To ze predtim to slo udelat neznamena, ze ted, kdyz jsou pridany generace to tak ma zustat snad ne? To uz nejakej jouda z velkych valek muze i s hezkyma cbkama (dejme tomu treba 800) zapomenout na krale, kdyz mu to kazdej tyden skrz generaci vyzere nejaka 109tka? Ano predtim to fungovalo, ale ten co to udelal, tak uz pak mohl bud postavu hodit do kose, nebo jit do velkych valek. Porad to byla pekna blbost, ale nikomu se to nechtelo delat.
@ LittleNessa « pon 9:49 pm »
Můžeš chodit sám, alespoň v modré někdo bude ;-) Stěžujete si že nikdo nechodí, ale war nechodíte, když už máte postavy načtené na ten endgame, kterým ses oháněl :D tak jaký to mělo smysl je dělat? Když někteří 160 stojí x hodin u skladu at mi nikdo neříká, že nemohou jít podpořit říši na hodinu večer :D A znovu ... to že tam nechodí lidi není problém lidí ve střední war :D s ještě jednou pro tebe.. ja neříkam, že 350 je slabý výkon .. jen říkám že je shit brečet ze 7 místa nebo z kolikátého že mi někdo vyžral krále :-D
@ TomasFoxx « pon 9:46 pm »
LittleNessa píše: WTF :))) král ze střední je za nic, pokud nejdeš třeba s daggerem? :-D V té střední mají někteří pvpčka v hodnotě velkých war a jakože za jiný char je to nic? Pořád to jsou CB, které máš šanci získat zabíjením ostatních jako ve všech war ... takže tohle hodnotit ... :D A pokud by byl král nyní jen za velké war ... tak za 3 války dát 350 cb nebo kolik bylo v modré .. to je král za něco? :-D to je mazec..
pujcim ti postavu v modry a skocis tam dat 350cb?
@ LittleNessa « pon 9:35 pm »
Já to chápu jak to myslíš a do jisté míry máš pravdu :-) právě proto že to losuje 110-160 ... Takže pokud přeexpíš 109 nejsi už střední válka, ale podle rozložení válek velká 110-160 :) Pro to biolog 110 do střední a velká war 145-160 :D a nebude o čem .. ten systém totiž nehodnotí v jaké válce si ty cb získal, ale kolik jich máš ;-) :) za to je ta hodnost :D
@ Fogru « pon 9:16 pm »
LittleNessa píše: Ale víš jak koho to zajímá, že tam nechodí lidi do té war? :-D Ty body odpovídají počtu lidí... Ja neříkam, že 350 je malo když je vás tam 5 a půl ... jen říkam že chtít krále za 350 CB a pak napsat že ve střední je to za nic :-D to je fail ... dokud jste davali 1k za týden bylo ticho... velká war umřela a najednou problém, že hodnost dává někdo jiný ... BTW x lidí z velké war chodí raději střední :D
Ale tu jde o podstatu veci, mne je ukradeny, jestli lidi z velke war chodi radsi do strednich, ano, je to mozny, protoze nejsou schopni ve velke dat cb, tak jdou do stredni, kde zabiji nekoho na spell, wow. Stredni valky nemaji s valkou nic spolecnyho, jsou dobry akorat na zasvecko, jinak je to spawning simulator. Podstata veci ke, ze ten kral je z nejakeho duvodu losovan 110-160, chtene je volen z velke valky, tudiz by to melo byt za cb z velke valky.
@ Vydesenej « pon 9:15 pm »
Alespoň zažíváté ve Velké válce Malé války 3x týdně :D
@ LittleNessa « pon 9:13 pm »
Ale víš jak koho to zajímá, že tam nechodí lidi do té war? :-D Ty body odpovídají počtu lidí... Ja neříkam, že 350 je malo když je vás tam 5 a půl ... jen říkam že chtít krále za 350 CB a pak napsat že ve střední je to za nic :-D to je fail ... dokud jste davali 1k za týden bylo ticho... velká war umřela a najednou problém, že hodnost dává někdo jiný ... BTW x lidí z velké war chodí raději střední :D
@ Fogru « pon 9:07 pm »
LittleNessa píše: WTF :))) král ze střední je za nic, pokud nejdeš třeba s daggerem? :-D V té střední mají někteří pvpčka v hodnotě velkých war a jakože za jiný char je to nic? Pořád to jsou CB, které máš šanci získat zabíjením ostatních jako ve všech war ... takže tohle hodnotit ... :D A pokud by byl král nyní jen za velké war ... tak za 3 války dát 350 cb nebo kolik bylo v modré .. to je král za něco? :-D to je mazec..
Dej 350cb v tomhle stavu velkych a potom znovu napis “to je kral za neco?”.
@ LittleNessa « pon 9:07 pm »
No řeknu ti na to jen jedno už ... tak buďte lepší at vám lidi z menší war kde je méně CB za kill nevyžerou hodnost :-D
@ Relly « pon 9:05 pm »
@LittleNessa,  Koho zajímá hodnota věcí? Mluvím o tom, že udělat cb ve středních je primitivní a neodpovídá to tomu, co má představovat ten král (podle toho, co je napsaný na webu). Heal tam člověk zahraje i s páskou přes oči třeba. Každý tam padá hned doslova. A ano, stále za ty velké a za 350 cb je to mnohem přijatelnější, protože tam mnohdy bojuje jen doslova pár lidí za tu modrou.
@ Vydesenej « pon 8:58 pm »
Suko201 píše: Já byl třeba v šoku, když sem viděl na DC, že typek frajer si vydělá za HODINU 8-9kkk a pak ti takový typek shazuje cenu kuliček na 30kk, Bo mu 40 přijde moc drahé. Přesně tihle lidi zničili server a ekonomiku.
hh vůbec nevím o kom se tu bavíme
@ LittleNessa « pon 8:58 pm »
WTF :))) král ze střední je za nic, pokud nejdeš třeba s daggerem? :-D V té střední mají někteří pvpčka v hodnotě velkých war a jakože za jiný char je to nic? Pořád to jsou CB, které máš šanci získat zabíjením ostatních jako ve všech war ... takže tohle hodnotit ... :D A pokud by byl král nyní jen za velké war ... tak za 3 války dát 350 cb nebo kolik bylo v modré .. to je král za něco? :-D to je mazec..
@ Relly « pon 8:49 pm »
Já souhlasím s Fogrum. Byť ta hra je stejně mrtvá, takže na tom bezvýznamným královi tolik nesejde. Nicméně ten král má být za velké, za nic jiného. Dřív to šlo, ale málo kdy to někdo dělal, protože bez generace se tehdy logicky nevrátil zpět do středních a hlavně počet lidi ve velkých byl mnohem větší, takže to přehodit bylo horší. Jakože upřímně, udělat to ve středních teď je jak král za nic. Pokud tam nechodí třeba s daggerem. Úplně to neodpovídá té podstatě krále, ale to už je detail. Nicméně pomůže to zvýšení limitu na krále něčemu ? Nemyslím si. Za mě to PVP stejně obecně na ekure už umřelo. Peace
@ LittleNessa « pon 8:45 pm »
Tvůj názor respektuji a neříkám, že mám pravdu :D je to také názor .. ale kdyby byla malá a střední war jen příprava neměla by už dobu daleko větší čísla než velká ... proto si nemyslím, že nějaká změna nebo omezení střední nažene lidi do velké ... tak to nefunguje :) ... Mě o tu hodnost nejde vůbec :D já dokonce navrhovala tenkrát ať má každá válka své hodnosti .. a bylo by po problémech
@ breberak1234 « pon 8:41 pm »
no abych na to odpovedel , me to nestve me je to jedno . kazdy na to ma jiny pohled . kdyz to reknu tak vlastne maly a stredni valky nebo jinak . jakykoliv valky maji svoje story ze je to priprava na dalsi uroven war . mala a stredni jsou priprava na velkou a velka je souboj pro krale . takhle to treba vidim ja
@ LittleNessa « pon 8:31 pm »
Já chapu lidi které to ,, štve " :-D protože byly zvyklí, že si tu hodnost předávali v cechu týden co týden .. a měli tak kontrolu nad bonusama v říši ... tak jasně že to ty lidi teď štve, když to má občas někdo jiný :D
@ LittleNessa « pon 8:29 pm »
Já nesouhlasím a to krále vůbec nechci ani to dělat nebudu tímhle způsobem už :-D otevřela jsem tomu cestu po dlouhé době, zjistila že to jde a to mi stačí ... Ale ten systém to umožňuje od doby co jsou střední války, takže si tu opět stěžovat na něco co je roky součástí hry a do teď to nikomu nevadilo mi přijde mimo :D .. Nedává to logiku ... král není jen za účast ve válce .. ale za aktivitu postavy, umístění ze kterého se postupuje za předešlou hodnost atd.. těch faktorů je hodně ... nevidím důvod proč by měl mít krále někdo kdo dá za 3 war 400 CB .. :-D když se prostě umístí v tabulce níž ...
@ breberak1234 « pon 8:16 pm »
jako muzu souhlasit s fogru , mozna bych i dodal to ze stredni valka by nemela zasahovat do systemu velkych.jako napr ...dam 130CB za velkou a shodi nas pak postava ze strednich co da za stredni valku 150CB ..to si myslim ze je z meho pohledu taky spatne . mozna co by bylo lepsi , pouze napad tak dat moznost vstupu atd. od lvlu 145 . tim by se to silene expeni ze 109 mozna mohlo zarazit . ale souhlasim s tim ze krale by se davalo pouze za CB ve velkych valkach :)
@ TomasFoxx « pon 7:35 pm »
@ Vydesenej « pon 7:23 pm »
Na tvém lvl to udělá 1-2k to je docela velkej rozdíl :D
@ LittleNessa « pon 6:19 pm »
Za mě je výhoda generace, že si můžeš za svůj nick zahrát všechny charaktery a nemusíš dělat xy postav a biologů .. Kouzla L jsou spekulativní ... na mém lvlu to neudělá skoro žádný rozdíl :D ( pořád čekam na nějaké video od lidí co tvrdí jak P+ hrozně ovlivnují cb ve středni war :D) ... pokud se vratím k efektum kouzlum nechapu proč Lka vypadají stejně jako Pčka ... na M1 taky vypadají jinak jak na G1 tak proč na L když to ma být nové a raritní vypadají jako Pčka? :D
@ Suko201 « pon 5:22 pm »
Já byl třeba v šoku, když sem viděl na DC, že typek frajer si vydělá za HODINU 8-9kkk a pak ti takový typek shazuje cenu kuliček na 30kk, Bo mu 40 přijde moc drahé. Přesně tihle lidi zničili server a ekonomiku.
@ Suko201 « pon 5:20 pm »
Jo ještě jedno plus to vlastně má, že preexpene postavy mají nove využití, to je pravda no.
@ Vydesenej « pon 5:20 pm »
Suko201 píše:
Suko201 píše:
LittleNessa píše: Bohužel se pleteš .. protože to fungovalo i dříve, když nebyly generace .. pamatuji si i více lidí, kteří běhali ve velké válce s králem 110Lv .. V tom co říkáš chápu pointu .. je to věc, kterou můžeš získat jen za velké války... ono to je spíš za počet CB v týdnu, než za velkou válku.. jak říkáš také je 110-160 ... a generace jsou nyní spouštěčem těchto věcí.. takže je to tak či tak součástí hry... Ne všechny generace potěšili ... ma to své + i -, které to přineslo
řekni mi, jaké + mají generace? Jakože to budeš dávat o něco lépe v entu
Suko201 píše:
LittleNessa píše: Bohužel se pleteš .. protože to fungovalo i dříve, když nebyly generace .. pamatuji si i více lidí, kteří běhali ve velké válce s králem 110Lv .. V tom co říkáš chápu pointu .. je to věc, kterou můžeš získat jen za velké války... ono to je spíš za počet CB v týdnu, než za velkou válku.. jak říkáš také je 110-160 ... a generace jsou nyní spouštěčem těchto věcí.. takže je to tak či tak součástí hry... Ne všechny generace potěšili ... ma to své + i -, které to přineslo
a k čemu? Však ent je finále hry, tak k čemu ti je na šeku 3 biliony, které získáš snadněji s kouzlama l
Tak ale to je zas problém nastavení hry :D že v entu se vydělává třeba 10x tolik než ve swampu/jinde, už před generacemi to byl problém že yangu je hodně a co teprve teď když se expí...
@ Suko201 « pon 5:19 pm »
Sorry, že sem to napsal tak blbě, ale nevím, jak to upravit :D
@ Suko201 « pon 5:18 pm »
Suko201 píše:
Suko201 píše:
a k čemu? Však ent je finále hry, tak k čemu ti je na šeku 3 biliony, které získáš snadněji s kouzlama l
@ Suko201 « pon 5:17 pm »
@ miselnovakova « pon 4:07 pm »
Chcela by som teda vidieť koľko krát sa v minulosti stalo, že nejaká 109 naexpila na 110, myslím, že to bolo raritné, pričom ako spomína Clusive, je to momentálne častejšie a častejšie. Presne ako hovoríš, generácie majú svoje + a -, na ktoré sa postupne dochádza a preto je potrebné o nich hovoriť. To sa tu môžeme presunúť potom všetci do stredných a každý 4. týždeň expiť na 110 a pokúsiť sa o krála. Zároveň si nemyslím, že to nie je cielené, že radšej sa ide o to niekto radšej pokúsiť do strednej ako do velkých, kde sú šance na získanie vzhľadom k počtu hráčov nižšie.
@ Vydesenej « pon 3:48 pm »
A k čemu by pomohlo že by se ten systém upravil a král byl jen za velkou? :D Jako že najednou se všichni pohrnou do velké kvůli králi :D :D :D? Řekl bych že asi nééé minulost nás už poučila
@ LittleNessa « pon 3:27 pm »
Vem si to z pohledu těch lidí, kteří to z té střední udělali ... chodíš střední válku a jsi první v tabulce na konci týdne ? Máš aktivní postavu v rozvoji atd ? .. A víš, že budeš expit generaci.. tak nevím no :-) Neudělal bys ze 109tky 110? Když to ten systém umožní.... At jsou velké války 145-160 pokud chcete aby ten král fakt zůstal čistě za velké války :D pač ze 109 na 145 nevím kdo by expil v neděli večer :D
@ LittleNessa « pon 3:24 pm »
Bohužel se pleteš .. protože to fungovalo i dříve, když nebyly generace .. pamatuji si i více lidí, kteří běhali ve velké válce s králem 110Lv .. V tom co říkáš chápu pointu .. je to věc, kterou můžeš získat jen za velké války... ono to je spíš za počet CB v týdnu, než za velkou válku.. jak říkáš také je 110-160 ... a generace jsou nyní spouštěčem těchto věcí.. takže je to tak či tak součástí hry... Ne všechny generace potěšili ... ma to své + i -, které to přineslo
@ Fogru « pon 3:18 pm »
Tu vůbec nejde o to, jestli chci krále nebo nechci, mně je to ukradený. Tu jde o to, že královský systém je koncipovaný pro velké války, padne král pouze lidem 110-160, tedy měl by padnout lidem, kteří dali své cb ve velké válce. Proto ze střední by to fungovat vůbec nemělo, dřív to tak nefungovalo vůbec, když nebyly generace, tak nikdo nešel expit na 110. Tu jde o to, zda je to správně či nikoliv. Za mě to správně není v téhle situaci. Případně ať se to teda otevře pro všechny války a bude to jasně dané.
@ Vydesenej « pon 2:59 pm »
Pokud se jednotlivé války nezatraktivní, aby se v každé dalo získat něco co v jiné tak nevím jak to půjde dál :D jedině zrušit ty malé i velké a dát 6x do týdne střední, tam chodí jak lidé z velkých tak i začátečníci
@ LittleNessa « pon 2:58 pm »
Jako ve střední válce no .. snad už 2x snížení CB a všichni si mysleli jak přejdou lidi do velké a ono podle mě spíš naopak :D
@ Vydesenej « pon 2:57 pm »
Navíc, když do malé jeden čas chodilo moc lidí, tak se automaticky snížily cbčka ale že by to přineslo nějaké hráče do velké to teda nevím :D :D ale určitě bych rád viděl nějakou statistiku.
@ Vydesenej « pon 2:56 pm »
V době když je dost hráčů, systém 3 válek je v pořádku :D horší je když těch hráčů tolik už není.
@ LittleNessa « pon 2:54 pm »
Systém tří válek za to určitě nemůže, protože tu je už takovou dobu a svého času byly všechny tři války hrané a atraktivní .. Podle mě je to prostě dobou .. server jede 15 let, metin 2 je na trhu od 2004 .. A i když to má pořád své příznivce tak těch lidí je prostě daleko méně než bylo :D a stejné už to nikdy nebude i když se udělají změny .
@ Vydesenej « pon 2:51 pm »
Ale kdo víííí, budu i nadále napínavě sledovat statistiky a celkově hru.
@ Vydesenej « pon 2:50 pm »
Myslím že systém celkově 3 druhů válek tomu celému nepomohl a že věci se tu začnou řešit vždy až je moc pozdě.
@ Vydesenej « pon 2:50 pm »
Ve velkých válkách je stejně bodů jako v malých a to jsou 3x za týden a malé 1x v nejhloupější den :D
@ LittleNessa « pon 2:40 pm »
Navíc co je výhoda krále?:-D Když pominu že jediné co tak pomoci sobě týden v nějakém expu, dropu .. ale jinak? Od doby co Královský systém je tak nabízí stejné benefity .... Takže když nyní dáváte krále využíváte je? :-D Myslím tím 600minut ve swampu, 1x vstup do HG zdarma bez hodnosti ... Do roku 2020 jsem dávala krále pravidelně ... teď jsem to zkusila znovu po x letech jestli to stále jde přeexpit z prvního místa a upřímně ... klidně si toho krále nechte :-D za mě není o co stát, nedropuji, neexpím ( krom 3 dní v měsíci na gen ) .. takže ještě k tomu :) Sorry za spam :D
@ LittleNessa « pon 2:30 pm »
Ten nešvar tu je už takovou dobu a nedivím se vůbec ... pokud budu nový hráč tak vidina velké war je prostě něco co nejde dosáhnout pokud u toho člověk nechce sedět 24/7 .. pokud budu hrát od nuly, bez pomoci ostatních ... jsou to roky a roky .. než se do té velké war jen podívám ... další roky než se budu moci rovnat těm lepším abych se umístila vůbec na nějakém lepším místě nebo jak píšete dala krále... a proč to není spravedlivé ? ... ta možnost tu je co je královský systém co chodím war ... vždy to takhle šlo ... to že velká war nedává CB a krále šlo min týden z modré získat za 300 CB tak to je výsměch a za to chcete ještě krále? :-D nene ...
@ LittleNessa « pon 2:28 pm »
Takže co Vás ser* víc? ... že král jde získat i ze střední války? nebo že velkou war nechodí lidi? :D
@ Fogru « pon 11:13 am »
Clusive píše: Máme tu takový nešvar. Člověk si chce jít zabojovat do velkých válek. Tam z modré ani noha... tak člověk nemusí moc pátrat, proč tomu tak je... nu a krále tam mají ze středních válek, kterého těsně před volbou naexpí. Nyní už mi to přijde nikoli jako výjimka, ale zaběhlý způsob, tak jen jestli to přijde všem v pohodě ? :-)
Samozřejmě je to nesmysl, král se volí z velké války, tj. za cb z velké války, je tudíž nefér, aby dostal někdo krále za cb ze střední války nebo ať se otevře královský systém pro všechny války a volí se ze všech, v tu chvíli to bude spravedlivé.
@ Clusive « pon 10:14 am »
Máme tu takový nešvar. Člověk si chce jít zabojovat do velkých válek. Tam z modré ani noha... tak člověk nemusí moc pátrat, proč tomu tak je... nu a krále tam mají ze středních válek, kterého těsně před volbou naexpí. Nyní už mi to přijde nikoli jako výjimka, ale zaběhlý způsob, tak jen jestli to přijde všem v pohodě ? :-)
@ Dejvx « ned 12:56 pm »
@MladejKozel,  Tak je to dungeon, kde musíš plnit různé úkoly. Kdybys to měl nakopané už předem, ztratilo by to smysl a bylo by to moc jednoduché.
@ MladejKozel « ned 12:16 pm »
Ahoj, proč se do ďáblové rokle nemůže donést, už předem nakopaná ruda?

Who is chatting