Cepino, ja mám nastavenú hodnotu mlhy na "hodně", preto ju môžeš vidieť na obrázkuCepino píše:Přesně o tomhle jsem psal minule, stejně jako má Itako mlhu na VTS, tak ji mám na VTS i já, ale na normální Ekuře, at už na Sindi nebo Sinfo jí nemám.

Cepino, ja mám nastavenú hodnotu mlhy na "hodně", preto ju môžeš vidieť na obrázkuCepino píše:Přesně o tomhle jsem psal minule, stejně jako má Itako mlhu na VTS, tak ji mám na VTS i já, ale na normální Ekuře, at už na Sindi nebo Sinfo jí nemám.
![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
Aj když ji mám na minimum, tak mám o dost víc mlhy než na Sindi..Itako píše:Cepino, ja mám nastavenú hodnotu mlhy na "hodně", preto ju môžeš vidieť na obrázkuCepino píše:Přesně o tomhle jsem psal minule, stejně jako má Itako mlhu na VTS, tak ji mám na VTS i já, ale na normální Ekuře, at už na Sindi nebo Sinfo jí nemám.
Same here :Hello:Night24 píše:Aj když ji mám na minimum, tak mám o dost víc mlhy než na Sindi..Itako píše:Cepino, ja mám nastavenú hodnotu mlhy na "hodně", preto ju môžeš vidieť na obrázkuCepino píše:Přesně o tomhle jsem psal minule, stejně jako má Itako mlhu na VTS, tak ji mám na VTS i já, ale na normální Ekuře, at už na Sindi nebo Sinfo jí nemám.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
No jo, ale přeci nebudu běhat a narážet do NPC nebo do mobů protože je nevidím, jsem zvědavej, co by to udělalo, až bude plná mapa lidí, to budu mít bílo? K čemu ty mapy pak vlastně jsou, když uvidím na metr od sebe?Chyumgo píše:Zase ale nevím proč si stěžovat. Čím více mlhy, tím plynuleji hra jede.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Nemyslím si že to je problém s PC, ale s tím jak je ta mlha nastavená.Progrese píše:Zdarec, mám hodně slabý počítač (poslední 2 dny!!) a můžu ti Chyu říct, že běhat s mlhou jako mléko, pomalu vytékající do pokoje není nic příjemného, takže ano je si na co stěžovat.
Edit: čárka
Cepino, mohl bys mi prosím napsat, jaký máš počítač, jestli mám počítat s tím, že mléko bude i na novém PC nebo ne. Díky