Healer
-
DavelusKim
- Lv.1

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Healer
ahoj,mam taky problem mam wara 71 s 3x P trojak aura zurko,,, blabla...vim war nanic ae rikala jsem si že.... když....už....tak si s warem vydelam udelam a pak si udelam healera ae co....když si udelam healera prodam veci z wara cca 300kk tak... se stane co?..... dam 2 skilly na P zvyde 120kk a za 120kk si na samana nejlepsi veci uplne nekoupim takže mam stale dropovat a pak si davat veci na samanku? a porad si vydelavat s warem až bude mit samanka treba 3xP a luxus veci nebo mam jit s warem na 90+ a nejake si vydelat(nevim jak na 90 nikdy jsem s warkou90nybela....prosim poradte..... (s warkou si davam vrby v lese za pul hodky 15kk ) prosim prosim poradte
(prosim nenavažejte se do me
)
- D3NJIs
- Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Valorin
- Lv.7

- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Healer
doporučiji si valečníka nechat a vydělávat si s ním pro šamana taky mám k healce droperku která my vydělává na věci
Pane bože, dej mi odvahu změnit věci, které
změnit mohu, sílu vyrovnat se s těmi, které již nezměním a moudrost abych je od sebe rozeznala.
Jsem věrná své říši a cechu RytiriNebess - Jeden za všechny všichni za jednoho
Valorin/Vallia
http://www.rytiri-nebes.cz
změnit mohu, sílu vyrovnat se s těmi, které již nezměním a moudrost abych je od sebe rozeznala.
Jsem věrná své říši a cechu RytiriNebess - Jeden za všechny všichni za jednoho
Valorin/Vallia
http://www.rytiri-nebes.cz
warku rozhodně neruš, nechej si ji až do konce hry, vybavu neprodavej, tadle postava tě bude po celou hru finančně zajištovat 
NowasekxP šaman healer lv108
Říše shinsoo
Cech Povoden
Říše shinsoo
Cech Povoden
- HrochDavid
- Lv.20

- Dostal poděkování: 12 poděkování
i šaman dokáže metiny zabíjet celkem s přehledem. Problémem je když dosáhneš lvlu šanaky 95. Pak ti už nic moc nebude padat ani z vrb a budeš odkázána na dropy z metinu. Droper se stálým lv 65...70 na metiny 55,60,65 je naopak ideální finanční zajištění