Chyby v nové verzi

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Noell
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 81 poděkování

Re: Chybné v novej verzií

Příspěvek od Noell » úte 07. říj 2014 22:15:55

Při vylepšování dračího štítu na +6 se po kliknutí na ano neobjevila tabulka pro druhé potvrzení a tudíž se nic nestalo.

Edit: Opravíme.
/Script
ObrázekNoellikObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Tělesný bojJinnochizfen150PPPComplete

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Re: Chybné v novej verzií

Příspěvek od Chyu » úte 07. říj 2014 23:01:26

Ještě deset let jo? :D
Vypíše když si koupíte účes a hned se zeptáte za jak dlouho můžete nový.
Obrázek:
Obrázek
Edit: Ano, účesy bez bonusu jsou takto nastaveny.
/Script

Thamik
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Trpytky item

Příspěvek od Thamik » stř 08. říj 2014 0:31:24

Zdravím GM chtěl bych poukázat ,že u kadeřnice přibyl bonus + 125 utok ,ale třpytky chybí v Item Shopu.

Edit: Opraveno.
/Script

Wolfikk
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Re: Chyby v nové verzi

Příspěvek od Wolfikk » stř 08. říj 2014 0:51:11

Neslo by vratit moznost vyvolat zilu na kopani v kruhu ve meste? Pise , ze cary se tu zjevuji, ale zila nikde. A to neustale zabijeni kopacu je desny.

Edit: Šlo, ale byl by to krok zpět. Pokud chcete mít klid na kopání, ve hře najdete takových míst přehršel.
/Script

Meotis
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Meotis » stř 08. říj 2014 5:11:03

Skoro som dostala šok, k večeru som spustila hru bez problému. mám viac účtov,tak som teraz chcela spustiť ten, kde mám "baníčku" bez problému mi spustilo laucher, nechalo vybrať postavu a.... nič. znova som zapla laucher ... znova nič. skúsila som iný účet v pohode . znova som skúsila ten prvý .. a nič. Skúsila som znova ten prvý účet, ale inú postavu, načítalo. Tak som spravila zmenu postavy, dovolilo ju vybrať, štart a nič.... až vtedy ma napadlo, že táto postava je v kúzelnom dole. :ouch: Takže kúzelná baňa je nefunkčná... nepríjemné,lebo takto nevieme dostať postavy späť.ešteže tam mám len malú postavu ,ale aj tak chýba .... no idem skúsiť chytať ryby snáď to funguje

Edit: stačí se přihlásit na ekura.cz a projít v menu: Herní účet -> Nastavení účtu -> Debug postavy.
/Sibyla
Naposledy upravil(a) Meotis dne stř 08. říj 2014 9:59:52, celkem upraveno 1 x.
Som sama sebou, ale ak by som mohla byť Drakom, budem Drak.

Meotis
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Meotis » stř 08. říj 2014 10:02:19

Meotis píše:..... až vtedy ma napadlo, že táto postava je v kúzelnom dole. :ouch: Takže kúzelná baňa je nefunkčná... nepríjemné,lebo takto nevieme dostať postavy späť.ešteže tam mám len malú postavu ,ale aj tak chýba .... no idem skúsiť chytať ryby snáď to funguje

Edit: stačí se přihlásit na ekura.cz a projít v menu: Herní účet -> Nastavení účtu -> Debug postavy.
/Sibyla
Dík Sibyla , toto ma nenapadlo , ale asi preto, lebo mi nejde ani tak o postavu ako o baňu rada dolujem a vlastne aj robím taveniny . no nič, snáď sa to skoro spraví .... ;)
Som sama sebou, ale ak by som mohla byť Drakom, budem Drak.

Domisall
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 289 poděkování

Příspěvek od Domisall » stř 08. říj 2014 13:29:19

lagy, strasna odozva, hmla, bugnute porty bla bla bla... snaha bola to si urcite kazdy ceni ale nevyslo to

(od kedy mam novy notebok ani raz sa mi nestalo žeby mi "zčernala" obrazovka teraz 3x za 10 minut co som ničil 3 baziny)
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar

Khazz
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Khazz » stř 08. říj 2014 13:53:46

invi14 píše:lagy, strasna odozva, hmla, bugnute porty bla bla bla... snaha bola to si urcite kazdy ceni ale nevyslo to

(od kedy mam novy notebok ani raz sa mi nestalo žeby mi "zčernala" obrazovka teraz 3x za 10 minut co som ničil 3 baziny)

Kdyby jsis přečetl celé téma, tak bys.zjistil že Saggi o tom ví a na opravě se pracuje. Já jsem na tom podobně freez po prvním plášti. No nezbývá než čekat a doufat že to brzy opraví.

HollyWeed
Lv.2
Lv.2
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od HollyWeed » stř 08. říj 2014 14:16:15

Každý si jen stěžujete, místo toho.. Aby jste byli rádi, že nějak zlepšují hru. Někdo namítne - tohle je zlepšování, když se vše laguje atd. Ale uvědomte si, že se musí vše vychytat, ano testovalo se to na VTS, ale nikdy nic nemůže být dokonalé.

Uvědomte si to.

RoxBorn
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 93 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od RoxBorn » stř 08. říj 2014 14:39:19

Nevým zda to je chyba nebo neaký zaměr ale na hlavním učtu kde jsem měl vždy jako 1. postavu šamana 150 lvl v pravo stunera a zaním skladnika tak ted mám při přihlášení vždy volne misto v pravo šamana vzadu stuna a v levo skaldnika ( cele rozložení postav se mi posunulo o jedno misto v pravo...
( stalo se mi to jen utohoto učtu ostatní učty zustaly tak jak byli...)

Edit: Hra si pouze při změně postav pamatuje poslední použitou postavu.
/Script

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix