stáhla jsem si novou verzi hry, spustila update.exe a následně se přes launcher dostala až k přihlašovací obrazovce, vybrala ch a dala start, probliklo mi načítání do hry a vrátilo mě to zpět k prázdné přihlašovací obrazovce a dál nic
Nelze se přihlásit do hry
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Nelze se přihlásit do hry
Ahoj,
stáhla jsem si novou verzi hry, spustila update.exe a následně se přes launcher dostala až k přihlašovací obrazovce, vybrala ch a dala start, probliklo mi načítání do hry a vrátilo mě to zpět k prázdné přihlašovací obrazovce a dál nic
poradí někdo co s tím?
-
Wolfikk
- Lv.20

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Re: Nelze se přihlásit do hry
rozbalím hru, kliknu na update, odsouhlasim podminky a spustim launcher, přikládám obrázky
-
Hyperius
- Lv.7

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Dle logu z 6.10 ( před údržbou ) byla postava odhlášena ,když se nacházela ve staré verzi kouzelného dolu.Jelikož je jeho nová verze - ta opravená ,měl by stačit pouze debug postavy skrz webové rozhraní.
- Meotis
- Lv.13

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Willya, ale nesnaž sa zase portnúť do kúzelného dolu, lebo sa môžeš dostať do sloja ako ja . zatiaľ to nefunguje
pre dolovanie je dobré portnúť sa na rozcestí králú a tak vojsť do dolu
Ináč som pochodila ako ty
trvalo mi asi 20 minút kým som prišla na to, že ostatné postavy fungujú v pohode
a že táto je v kúzelnom dole a preto tá prázdná obrazovka .
Ináč som pochodila ako ty
Som sama sebou, ale ak by som mohla byť Drakom, budem Drak.