A jinak k otázce, skoro nikdy jsem nemusela odevzdávat všechny předměty.
Pokud nemůžeš sehnat nějakou věc na zručnost tak se dá věc vyměnit přinesením zmrzliny. Makamita ti vymění předmět/y. Zmrzlina je za CB nebo někteří hráči prodávají na tržnici.,Meotis píše:Takže shvetseek , prepáč, ak som sa ťa dotkla. nemala som v úmysle nikoho uraziť, len jednoducho som bola vytočená. Ja nie som logický človek, ale citový. takže čísla, percentá a podobne mi nič nehovoria.![]()
A o čo mi išlo nenašla som nikde . Možno som hlúpa ,ale z tohto :
Typ tréninku:
Trénink u postavy Makamito, který určí 2 náhodné předměty hry.
24 hodinový cyklus (od půlnoci do půlnoci) na donesení potřebných předmětů.
Předání na postavu probíhá přetažením vybraného předmětu na postavu Mistra Makamito
Maximální úroveň P = 40 úroveň.
Uznání předmětu náhodně s ohledem napočet již donesených předmětů v dané úrovni.
Maximální počet předmětů pro 100% šanci postupu na další úroveň = současná úroveň + 1
aj keď som si to prečítala, tak som úplne spanikárila, keď ma makamito vrátil s tým, že neviem čítať ,on nie to chcel. a ja som hodinu ako blázon behala po trhu, kupovala predmety a nosila Makamitovi ,a on si húdol svoje. nakoniec som to vzdala s tým, že som blbec a neviem čo chce odo mňa. až teraz po mesiaci som skúsila a to isté ,lenže tentokrát chcel taký predmet čo som vedela kúpiť len raz... a preto som chcela vedieť, ako to chodí. No zatiaľ som moc nepochopila , ale nevadí. nesúri to, raz možno aj zručnosť pochopím a potom urobím
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
nejde o to ,že som nezohnala, zohnala som ich , presne tie dve veci, ktoré chcel .preto to bolo na porazenie. knihu som vedela, že je dobrá, nechodím ešte do Kerindoru, tak som nevedela či nie je aj iný odštiepok.tak som kupovala stále iný ,alebo vždy nový s označením ktoré bolo v správe napísané.Lenže on vždy tvrdil, že neviem čítať, nie to chcel.Tak som nakoniec samu seba presvedčila, že neviem správne čítať ,zručnosť nebude. Teraz znovu po mesiaci som skúsila a zase chcel niečo iné a jasné znova vraj nechápem on nie to chcel....preto som sa pýtala .....tyranka píše: Pokud nemůžeš sehnat nějakou věc na zručnost tak se dá věc vyměnit přinesením zmrzliny. Makamita ti vymění předmět/y. Zmrzlina je za CB nebo někteří hráči prodávají na tržnici.,
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
a-a ,ešte si neprišla na to kde urobila chybu ?tyranka píše:Pokud jsi pohořela na úlomcích tak se liší barvou podle levelů monster a pozor jsou i falešné úlomky a to doslova. Musíš se podívat jakou má barvu a jak se jmenuje přesně pak se nemůžeše zmýlit.