Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Ahoj zajímalo by mě protože to expení na 90 už mě absolutně nebaví a chci to ňák zaměnit ziny dávam celkem v klidu podle toho co leze expí líp nebo stejně nebo eště hůr ? sem 93 WP sura buff 80% popřípadě jiný místa ale ty meteory 90 mě už nebaví
Díky za každou radu
PS: co takhle třeba od 95lv dělat lovecký vyexpí mě to do 100 ?
Osobně jsem expil jak sebe WPčko tak bufera v zaniklé od 92 levelu na zinech nebo na pneumatikách. Ze zinů padaj expáky, rukavice, dušáky, z mobů mušličky a hlavně barevné elíky, kterých není nikdy dost. Přišlo mi to daleko zábavnější než 90tky. Také si tam můžeš sem tam zabít nějakého bose a dropnout truhličky na prodej nebo pro vlastní zábavu.
Průmka, příšera, buff a převzít ZB
Na exp se to nevyplatí, neboť zina budeš mlátit déle a bude z něj stejně expu. Rači zabíjej vodního draka a toho vocáska, co je vždycky u něj. Když to proložíš semtam lovečákem, tak seš 100 za chvilu.
aha, ja som myslel že "davat si nieco" znamena ze to usekam na jeden pokus a nie polhodinu odbehavat kup si premko a vytrp si tie 90tky je to nuda bohuzial ale preslo si tym milion postav a kazdy to zvladol