Lagy ve hře - prosba o pomoc komunity
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: Lagy ve hře - prosba o pomoc komunity
Dnešním dnem už jsem nevydržel to, že trva tak dlouho vyresit pomale FPS. Zkusil jsem tedy jednu vec, ktera uz byla poslední kterou jsem nevyzkousel. Takze pro ty co mate pomale FPS pr. 6, 3, atd. mam pro vas jednu radu jak to vyresit. Vzal jsem cely soubor Ekury a vyhodil (koš). Pote jsem na strankach stahnu Full verzi z Ulozto ( ma to pres 1GB) Update - spustil Launcher a pouze nastavil rozlisení, vse ostatní jsem nechal na puvodním, a EJHLE vse funguje. Swamo FPS 56 (LUXUS) a Kdyz uz jsem u toho swampu. Chci podekovat za vyreseni spousty problemu zatim alespon swampu co jsem dnes zjistil. Jak uz jsem rikal FPS 56 a to i pri znacnem mnození orku. Nasedani a sesedani z kone jiz neni spomalene. a sekani za sebe u samana je take opraveno. Takze borci. Problem s pomalim FPS jsem vyresil takto. Snad vam tato rad a take pomuze. Majte sa Famfarově 

- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zkusíme a uvidíme:) Díky.koliiikceek12312 píše:Dnešním dnem už jsem nevydržel to, že trva tak dlouho vyresit pomale FPS. Zkusil jsem tedy jednu vec, ktera uz byla poslední kterou jsem nevyzkousel. Takze pro ty co mate pomale FPS pr. 6, 3, atd. mam pro vas jednu radu jak to vyresit. Vzal jsem cely soubor Ekury a vyhodil (koš). Pote jsem na strankach stahnu Full verzi z Ulozto ( ma to pres 1GB) Update - spustil Launcher a pouze nastavil rozlisení, vse ostatní jsem nechal na puvodním, a EJHLE vse funguje. Swamo FPS 56 (LUXUS) a Kdyz uz jsem u toho swampu. Chci podekovat za vyreseni spousty problemu zatim alespon swampu co jsem dnes zjistil. Jak uz jsem rikal FPS 56 a to i pri znacnem mnození orku. Nasedani a sesedani z kone jiz neni spomalene. a sekani za sebe u samana je take opraveno. Takze borci. Problem s pomalim FPS jsem vyresil takto. Snad vam tato rad a take pomuze. Majte sa Famfarově
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Ahoj,
díky za tip,určitě zkusím.Swamp mě sice jede celkem bez sekání i když dost množím,ale vždy mě dohromady min 15x spadne.Možná by to mohlo být také řešení tohoto problému a když ne,tak alespoň mě to pude ještě o poznání lépe a na opravu padání si ještě počkám.
díky za tip,určitě zkusím.Swamp mě sice jede celkem bez sekání i když dost množím,ale vždy mě dohromady min 15x spadne.Možná by to mohlo být také řešení tohoto problému a když ne,tak alespoň mě to pude ještě o poznání lépe a na opravu padání si ještě počkám.

-
- Lv.7
- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
koliiikceek12312 píše:Dnešním dnem už jsem nevydržel to, že trva tak dlouho vyresit pomale FPS. Zkusil jsem tedy jednu vec, ktera uz byla poslední kterou jsem nevyzkousel. Takze pro ty co mate pomale FPS pr. 6, 3, atd. mam pro vas jednu radu jak to vyresit. Vzal jsem cely soubor Ekury a vyhodil (koš). Pote jsem na strankach stahnu Full verzi z Ulozto ( ma to pres 1GB) Update - spustil Launcher a pouze nastavil rozlisení, vse ostatní jsem nechal na puvodním, a EJHLE vse funguje. Swamo FPS 56 (LUXUS) a Kdyz uz jsem u toho swampu. Chci podekovat za vyreseni spousty problemu zatim alespon swampu co jsem dnes zjistil. Jak uz jsem rikal FPS 56 a to i pri znacnem mnození orku. Nasedani a sesedani z kone jiz neni spomalene. a sekani za sebe u samana je take opraveno. Takze borci. Problem s pomalim FPS jsem vyresil takto. Snad vam tato rad a take pomuze. Majte sa Famfarově
Pořád stejně blbé
- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Mně to také pomohlo minimálně
Chjo, už fakt nevím, co s tím dělat.

-
- Lv.2
Za sebe musim tedy rict, ze mi to pomohlo na 110% vse jede naprosto skvele

- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Mě to pomohlo tak, že v nočních hodinách si možná i zaswampuji. ale pc mi přitom funí jak při posledním tažení. A běda, jestli bych si k tomu chtěla pustit internetový prohlížeč čí něco jiného
Přihlásit se na obsazenou bažinu je pro mě již méně nemožné, ale stále je to otázka několika minut a velké trpělivosti. (a opakujte to 8x). Kůň stále zpomalen. Při vjezdu návštěvníka je lag tak 5x delší než byl předtím na starém jádře.
Shrnutí? Pořád jsem na tom hůře něž při starém jádře.
To mám prosit nebo co?
Již je to měsíc ....

Shrnutí? Pořád jsem na tom hůře něž při starém jádře.

Již je to měsíc ....
-
- Lv.2
Ja jsem cekal tyden.... Kazdy den jsem posilal Support, psal sem na forum. Az jsem ztratil trpelivost, a kompletni stazeni znovu. Taky me mrzí, ze to trva takhle dlouho. Bohuzel nezbíva nic jineho, nez cekat na zazrak, a denne bombardovat GMka. Nic vic asi neporadim 

-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
proč ne že jo .. nejlepší je hltit support ve chvíli kdy je potřeba soustředit se na opravy hry ... fakt logické řešení situace :yeah:koliiikceek12312 píše:Ja jsem cekal tyden.... Kazdy den jsem posilal Support, psal sem na forum. Az jsem ztratil trpelivost, a kompletni stazeni znovu. Taky me mrzí, ze to trva takhle dlouho. Bohuzel nezbyva nic jineho, nez cekat na zazrak, a denne bombardovat GMka. Nic vic asi neporadim
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »