Správně jsi poznamenal jednu podstatnou věc a to: Je to jejich server. Tudíž, pokud nejsi ochoten se přizpůsobit, něco udělat, nebo spolupracovat, tak tě nikdo nenutí to hrát. Můžeš se sebrat a dát nám sbohem. Provozovatel nikde není zavázán, že pan věčný negativista a frflal fnndkso musí hrát na jejich serveru. Oni nemusí nic, oni se jen snaží všem pomoci. Tak že znova, nikdo tě nenutí hru hrát, smaž složku Ekura a máš klid. Snadná rada. Ostatní se snaží s provozovatelem jejich problémy vyřešit, píší co kde jak, sestavy, poznatky na různých mapách a tak dále. Sám vidíš co tu předvádíš ty. Tak že znova, oni nemusí nic, snadná rada, NEHRAJ TO.fnndkso píše:jokr1 píše:Dobry vecer ja jsem si nastavil grafiku tak jak saggi napsal a je to v pohode.Jsou tu nekteri lide co si jen stezuji ale kdyz po nich nekdo chce at neco udelaji oni tak se na to vykaslou.GM team se snazi hru zlepsit a to ze se tam pak objevi nejaka chyba tak to se muze stat.Myslim si ze programovani neni nic jednoducheho a tak se daji predpokladat ze se muze neco zhorsit ale stale se snazi chyby odstranit a pokud to hraci mohou zjednodusit nejakym nastavenim tak proc ne.Nastaveni grafiky co je tu uvedene zabere cca 2minuty takze nic tragickeho
.Za me muzu GM teamu podekovat za jejich praci kterou tu pro nas odvadeji.
To není muj server, ale jejich, tak ať si ty chyby vyřeší sami, před novým jádrem to jelo v pohodě, tak proč teď ne?
Před novým jádrem jsem taky nemusel nic nastavovat v grafice a jelo to normálně, takže to asi nebude tím, i když to někomu pomohlo, mm?
Jejich chyba a ne hráčů
A na závěr pro provozovatele pár poznatků:
V sobotu HG, sem tam nějaký lag, ale jinak hratelné na několika různých počítačích, od totální plečky, po našláplý notebook. Je to možná jen můj dojem, ale přijde mi, že čím lepší grafika a to i na starých strojích, tím to jde více bez lagů. Sice mám na starém počítači předpotopní NVIDII, ale na svojí dobu byla dobrá a na jedno okno 800 na 600 nyní zvládá i HG při 16 postavách. Jen na konci HG jsem měl na jednom místě totální sek do mrtva, ale po shození okna a nalogování znova pak již dojeto HG bez zátuhu.
Včera jsem expil jiné postavy na bažinách a na herním notebooku zas jeden poznatek, čím déle jsem sekal bažiny a měl zapnuté okno, tak to tím více lagovalo. Po zhruba 6ti hodinách sekání bažin mi okno při bažině 130lv vytuhlo do mrtva. Po natvrdo shození a nalogování znova, pak již dosekáno bez lagů. Tak že vypadá to, že při déle spuštěném okně se toto okno jakoby zaplňuje až do nehratelnosti. Po shození a nalogování již bez problému. Tak že doporučuji jednou za čas okno shodit a pustit znova.
Toť asi tak zatím vše.
Cepino