Dnes opět. Zas to sem napíši, protože mi to hlava nebere a dříve to nedělalo. Mohl by to prosím Saggi nějak vysvětlit? Mám zapnutý jeden mylý stánek 800x600 na tržnici shozený na liště, k tomu okno 1600x1200 ve změněné postavě. Přijdu z práce a nedostatek vyrtuální paměti. Okna i když jsou změněná tak žerou a žerou paměť až mé 4GB sežerou celé. Dříve takto hra paměť nežrala, tak co se změnilo. Sabča má také pravdu v tom, že ve swampu čím jste déle, tím více se to seká a seká, to by člověk musel co 10 minut shodit okno a zapnout ho znova. A to i když vše shodíte, tak stejně vytížení nespadne na počáteční úroveň a nejlepší je celý počítač restartnout. Proč hra žere paměť, když žádné jiné procesy to nedělají? Dále pokud zapnete ve swampu jedno okno, tak se to dá přežít, ale jak si na stejném PC zapnete okna dvě, tak to jde do totálního lagu a do kytek. Mám to štěstí, že hraji na dvou PC, tak rozprostřu zátěž na dvě, ale co mají dělat lidi, co mají jen jeden počítač. Nehratelné. Je pravda, že po začátečních totálních lagách, se hra zlepšila, ale neřekl bych k mé spokojenosti, rozčiluji se stále dost a je ještě ukrutně co zlepšovat. Rozhodně tento stav nepovažuji za vyhovující.
Děkuji Cepino
Dodatek: Právě jsem byl dvě hodiny ve swampu, více jak 8 skupin si netroufnu plášťovat, při 16ti skupinách jsem musel ujet s hlavní a buf na starším PC to už neudejchal, po 2 minutach se rozhýbal, mrtev do města. Následně jsem dojel zpět a po kouskách zmlátil. Jak říkám více jak 8 skupinek ezo je pro moje počítače smrt. Dále, počítače jsem musel po swampu po dvou hodinách restartovat, sežráno dvě giga paměti na jedno okno a k tomu procesor jel na 100%, po shození, zůstal stále vytížený system na 50% tudíž zabral jen restart aby se vše srovnalo.
Jestli tohle má být oprava, tak děs běs. Je zajímavé, že HG při 16ti postavách mi to tahá v pohodě, obě PC, ale swamp je prostě nehratelný.

Jedno velké bléééé.