A to víš prosím odkud? A i kdyby jsi měl, měla pravdu, tak je na pováženou odkud tuto informaci máš a zda nevynášíš informace, které nemají být vyzrazeny a zda by nebylo záhodno se ti postarat o účty?megac píše:2 nové mapy
1 od 145 a 2 od 150
145 drop
150 Exp
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Viem to od niektorých zdrojov to je jedno a čo ako stím kde je to napísane v pravidlách? a je mi to i tak jedno sindi už nehrám.Cepino píše:A to víš prosím odkud? A i kdyby jsi měl, měla pravdu, tak je na pováženou odkud tuto informaci máš a zda nevynášíš informace, které nemají být vyzrazeny a zda by nebylo záhodno se ti postarat o účty?megac píše:2 nové mapy
1 od 145 a 2 od 150
145 drop
150 Exp
Pokud je mi známo z oficiálních zdrojů hry, fora, tak o žádných takových novinkách nikde zmínka není. Tak že, bud tu záměrně mateš lidi, nebo si koleduješ o potrestání.
tak zdroj bol od GMRevelation píše:1, tak proc si tady na forum když nehraješ? to mě dojímá nejvíce:DD
2, Ti řekli že ti to čtou nebo co?:D
3, Pochlub se se zdrojem ne?:D
4, Kdyby ty mapy byly tak jak pišeš, znamenalo by to teda nový věci a navýšení levlu a tak myslim ze to hned tka ješte stejně nebude:D
MadWizard píše:Oni zatial neinformuju maju to len medzi sebou boli taketo tema xy a nevidel som zeby nejaky GM na to reagoval ... proste sa spytaj v supporte a uvidis co ti napisu