Problém s přihlášením
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
Re: Problém s přihlášením
Stáhni opravou utilitu z webu a ten soubor install.exe spusť jako správce ve složce pro hru.
- ovechkin
- Lv.19

- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Provedeno přesně podle instrukcí.Chyumgo píše:Stáhni opravou utilitu z webu a ten soubor install.exe spusť jako správce ve složce pro hru.
Výsledek :
Version : 5.51
2.0 Udělen souhlas s pravidly
3.0 BaseDir : D:\
3.1. New Ver
3.2. Dwnl
3.2.2 No web
- Chyu
- Lv.39

- ovechkin
- Lv.19

Provedeno...a poté hlášení: Private Patch instaler has encountered and needs to close. We are sorry for the inconveniencie.Chyumgo píše:Vypni firewall a spusť install.exe jako správce.
If you were in the middle of someting, the information you were working might be lost.
- Chyu
- Lv.39

Otevři si C:\ProgramData a najdi složku co její název vypovídá že je to složka Ekury a tu smaž, pak opět spusť install.exe jako správce s vypnutým firewallem.
- ovechkin
- Lv.19

...provedl jsem toto: Vypnul firewall ...vypnul antivir do prvního restartu....vymazal složku Ekura......znova ZIP Ekura rozbalil...preventivně stáhl opravnou utilitu a nahradil s ní původní ikonu ve složce....rozkliknul a Metinek mi najel...
Poté jsem dal restart PC....antivir se spustil dle požadavku... a firewall jsem zapnul ručně..... pak rozkliknul ikonu ekury a Metinek také najel..vše funguje jak má......
Chyumgo díky za rady..máš dík...nakonec se to vyřešilo, ale vysvětlit si to neumím...
Poté jsem dal restart PC....antivir se spustil dle požadavku... a firewall jsem zapnul ručně..... pak rozkliknul ikonu ekury a Metinek také najel..vše funguje jak má......
Chyumgo díky za rady..máš dík...nakonec se to vyřešilo, ale vysvětlit si to neumím...
Ahoj, mě se ted stalo úplně to stejný. Ráno to šlo, večer se snažím zapnout launcher, ale ten zmizel. Tak jsem na to šla přes update - nic. Hru jsem i znova stáhla, vypla firewall a nic. Pokaždé, když spustím update a souhlasím s podmínkami, vyjede mi tabulka, že mám povolit výjimku nebo nejede web.
Teď ještě zkusím vypnout antivir a otevřít složku jako administrátor...a uvidíme
Teď ještě zkusím vypnout antivir a otevřít složku jako administrátor...a uvidíme
- Chyu
- Lv.39

Vypadá to že máš stejně ten samý problém, zkus to samé co jsem vypsal výše.Monika píše:Ahoj, mě se ted stalo úplně to stejný. Ráno to šlo, večer se snažím zapnout launcher, ale ten zmizel. Tak jsem na to šla přes update - nic. Hru jsem i znova stáhla, vypla firewall a nic. Pokaždé, když spustím update a souhlasím s podmínkami, vyjede mi tabulka, že mám povolit výjimku nebo nejede web.
- ovechkin
- Lv.19

Popřípadě přesně podle toho, co jsem udělal já....přeji hodně štěstí... a veselé Vánoce všemChyumgo píše:Vypadá to že máš stejně ten samý problém, zkus to samé co jsem vypsal výše.Monika píše:Ahoj, mě se ted stalo úplně to stejný. Ráno to šlo, večer se snažím zapnout launcher, ale ten zmizel. Tak jsem na to šla přes update - nic. Hru jsem i znova stáhla, vypla firewall a nic. Pokaždé, když spustím update a souhlasím s podmínkami, vyjede mi tabulka, že mám povolit výjimku nebo nejede web.