Chyby v nové verzi

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Wolfikk
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Re: Chyby v nové verzi

Příspěvek od Wolfikk » stř 24. pro 2014 16:40:57

ve swampu a v pritazlivce to mas jedno, ale vem si treba hg nez mi to sleze a odvolam kone je par vterin pryc a mrtvola

Night24
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 44 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night24 » čtv 25. pro 2014 0:57:36

Nemá tam být EntarianSká? :D
Přílohy
1225_004542.jpg

Beer98
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od Beer98 » čtv 25. pro 2014 18:56:51

Script píše:Do tohoto tématu prosím pište jakékoli chyby, které jste objevili v nové verzi hry a v té staré se nevyskytovaly.

Aktuálně známé chyby:
  • V některých lokacích se objevují příšery/hráči s názvem stánku nad hlavou
  • Větší množství příšer způsobuje neúměrné lagy Čtvrtá úprava vydána
  • Problémy s vykopáváním postav ze hry při různých situacích První oprava vydána
  • Nastavení mlhy v launcheru se ve hře neprojeví Prozatím vypnuto kvůli testům
  • Při psaní do cechovního a skupinového chatu není vidět level za jménem
  • Výměna mrtvého jezdeckého zvířete za koně
  • Pomalejší sesedání a nasedání na koně
  • Pokud hráč ve stánku prodává lupy, není možné psát do chatu ("Nějaká lupa by se hodila")
  • Klávesová zkratka CTRL+Q trvale skrývá questy po levé straně obrazovky
  • Při tréninku koně se nezobrazují nápovědné šipky na mapě
  • Při přesunutí předmětu na člena skupiny se otevře pouze prázdné obchodní okno
  • Zlatý prsten se ukazuje jako časovaný:
    Obrázek
  • Instalátor launcheru má titulek: "Vítá vás instalátor sindicate"
Krásne vypsané ale za posledních pár týdnu sem nezaznamenal žáadnou zmenu co si o tom mám myslet? (že by tu byl nekdo neschopnej) neberte to jako urážku ale pokud je server dosranej jak prase tak ho odstavte a ked ho opravíte tak ho znovu pustite :roll:

Edit: Warn za vulgarity.
/Script
Podpis smazán administrátorem fóra pro porušení pravidel.

Revelation
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od Revelation » čtv 25. pro 2014 19:05:00

Tak nehraj a počkej až to bude opravené ne? :D

A abych jen tak nespamoval a doufam ze to tu neni. Občas se mi ukazují např. v cechovnim chatu zprávy ktere by mely byt jinde. Teda jde hlavne o informacni zprávy, otevření kerindoru atp. Kdyžtak přidám screen kdyby byla potřeba:D Ale nedělá to u všech informacnich zpráv tak doufam ze to neni záměr jestli jo tak se omlouvám, a jestli to tu nekdo psal tak se omlouvam znovu, 30 stranek prochazet nebudu :D
Život je jako bonboniéra. Tlustým lidem nevydrží dlouho.

PekisS - War 57 lvl Only foR Fun

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 25. pro 2014 19:08:55

Beer98 píše:
Script píše:Do tohoto tématu prosím pište jakékoli chyby, které jste objevili v nové verzi hry a v té staré se nevyskytovaly.

Aktuálně známé chyby:
  • V některých lokacích se objevují příšery/hráči s názvem stánku nad hlavou
  • Větší množství příšer způsobuje neúměrné lagy Čtvrtá úprava vydána
  • Problémy s vykopáváním postav ze hry při různých situacích První oprava vydána
  • Nastavení mlhy v launcheru se ve hře neprojeví Prozatím vypnuto kvůli testům
  • Při psaní do cechovního a skupinového chatu není vidět level za jménem
  • Výměna mrtvého jezdeckého zvířete za koně
  • Pomalejší sesedání a nasedání na koně
  • Pokud hráč ve stánku prodává lupy, není možné psát do chatu ("Nějaká lupa by se hodila")
  • Klávesová zkratka CTRL+Q trvale skrývá questy po levé straně obrazovky
  • Při tréninku koně se nezobrazují nápovědné šipky na mapě
  • Při přesunutí předmětu na člena skupiny se otevře pouze prázdné obchodní okno
  • Zlatý prsten se ukazuje jako časovaný:
    Obrázek
  • Instalátor launcheru má titulek: "Vítá vás instalátor sindicate"
Krásne vypsané ale za posledních pár týdnu sem nezaznamenal žáadnou zmenu co si o tom mám myslet? (že by tu byl nekdo neschopnej) neberte to jako urážku ale pokud je server dosranej jak prase tak ho odstavte a ked ho opravíte tak ho znovu pustite :roll:
No jo, to je ale relativní, on může být dokopán pro tebe a tvůj počítač, ale nemusí být dokopán pro ostatních 90% serveru. Také opravy nepovažuji za úplně dokonalé pro moje počítače, ale na druhou stranu, třeba HG v 16ti postavách naprosto v pohodě. Swamp to je jiná, ale už jsem se naučil množit v rámci mých počítačových možností.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Beer98
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od Beer98 » pát 26. pro 2014 13:43:31

Myslím že chyba je v hre já mám počitač luxusní a myslím že takový počítač jak mám já tu má len malá hrstka dalších :)
Podpis smazán administrátorem fóra pro porušení pravidel.

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » sob 27. pro 2014 21:01:37

Zdravím, všiml jsem si že Zombie oštěpař má chybu s texturou ve zbrani, pouze ale z určité dálky.[spoiler="Obrázky"]ObrázekObrázek[/spoiler]

ChristAngel
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od ChristAngel » pon 29. pro 2014 22:11:07

Zdravím , v Item shopu jsou pouze prázdné třpytky u kterých je napsáno , že s vložením magie pomůže Mirine , ale ona nějak ztratila recepty :omg: . Chtěl bych se zeptat , jestly jde o chybu , nebo je to záměr? :)
Obrázek
Za podpis děkuji Justice.
Účty Evaine, StormTrooper a ostatní droppeři už nejsou v mém vlastnictví, už pouze na foru.

Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Eldik » pon 29. pro 2014 23:54:01

To na ní jen přetáhni.
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

CreeeQ
Lv.2
Lv.2
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Chybné v novej verzií

Příspěvek od CreeeQ » stř 31. pro 2014 8:48:35

Chyumgo píše:Další chyba, hra si stále nepamatuje naposledy použitou postavu.

Edit: Nepotvrzeno.
/Script
Já to potrvuji. Na jednom z mých účtů mi to po přihlášení vždycky najede na pozici, kde žádná postava není (mám tam jednu postavu). Na jiných účtech ovšem problém nemám.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou

Who is chatting

offline Ashen 
offline Dejvosh 
offline IngJayce 
offline Kazuro 
offline Lenca96 
offline Mionix 
offline Nebiros 
offline OUTWAR 
offline OrangEE 
offline Tomori 
offline asdis