Ahoj ,
Je pravda že u sury BM funguje ochrana jen 27%? někteří říkají že nwm klk je max teďka ale dejme tomu 60% no a prý že funguje jen na 27% -- tak jak to tedy je?
Sura BM
-
[ Pobíječ H8rů ]
- Lv.9

- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: Sura BM
a podle mě to je blbostLisha píše:podle mě to je na 30-40%
to si myslíš, že temná ochrana když má napsáno snížení 130%, tak mu přibívají životy ještě? :DD Ne! Přibývá jen MB, protože to snížení poškození se vůbec netýká zb... to je pořád okolo 35%... pouze se to poté přidává mb a nebere.XxCURLLxX píše:a podle mě to je blbostLisha píše:podle mě to je na 30-40%To je stejný jak kdyby čepel měla dávat 900 a dávala by třeba 250 ..
- KakiteX
- Lv.8

- Dostal poděkování: 2 poděkování
to znizenie sa bere na MB....
ochrana vzdy funguje na 1/3 - 1/3 do MB a / do ZB, tie % sú len na to ze ti to uz na % nebude brat manu ale pridavat
ochrana vzdy funguje na 1/3 - 1/3 do MB a / do ZB, tie % sú len na to ze ti to uz na % nebude brat manu ale pridavat
- Senci
- Lv.15

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
U BM sury jde dát i 102% Snížení poškození záleží na tom, jakou máš vysokou Inteligenci
Čím větší Inteligence tím víc ti ta ochrana dá 
já ted mám okolo 120% a modré nepotřebujiSenci píše:U BM sury jde dát i 102% Snížení poškození záleží na tom, jakou máš vysokou InteligenciČím větší Inteligence tím víc ti ta ochrana dá
možná kdyby jsi trochu lépe vyjádřil ten otazník, tak by ti někdo napsal, čemu nerozumíšSturd píše:?
Tak do toho