Ekura - nový datadisk
- elaverka
- Lv.9

- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: Ekura - nový datadisk
Nejsem lv 70 jsem lv 116 tak proč není mapa třeba od lv 110. Lv 120 má už mapu Haegeron.
-
Domisall
- Lv.25

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 283 poděkování
lebo tu nehraš len ty... tie 4 lvl mas este dneselaverka píše:Nejsem lv 70 jsem lv 116 tak proč není mapa třeba od lv 110. Lv 120 má už mapu Haegeron.
- budaso20
- Lv.16

- Dal poděkování: 95 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
buďte rádi, že neni vstup od 130lvl 
cestou k druidovi a k zahrádce prdim na teleportera, sbírám bylinky
cestou k druidovi a k zahrádce prdim na teleportera, sbírám bylinky
- MadWizard
- Lv.21

- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
ja mam dost budu to odomykat GM ka za soumraku kks
jaze to bude jak kerindor
-
Majulo
- Lv.2

- Dal poděkování: 1 poděkování
Je sice pěkné to, že je nová mapa a vše kolem ní.. Ale myslel někdo na lagování hry..?.. řekl bych, že asi nikdo opět je to jak při sloučení sindicate a sinfortie.. nedá se vubec hrát.. natoš tak swampit..
-
Kiffik
- Lv.10

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Podle mě tento datadisk je propadák, vzhledem k tomu jak se na tom dlouho pracuje, tak to mohlo být lepší.. třeba mapa otevřená furt a né jak kerindor.. takže ten kdo bude v práci a bude se mu to krýt s otevírací dobou, tak má prostě smůlu na tuto mapu, ty lagy jsou také příšerné v tom swampu a nejvíce mě dostala ta soutěž s cenami, které získají jen hráči s top výbavy na serveru.. takže tleskám.. čekal jsem více
-
Majulo
- Lv.2

- Dal poděkování: 1 poděkování
neskutečné lagy.. a jeste víc super, když vás to ze swampu kopne 20 minut po příchodu.. při portnutí se do města např sklad. vás to teleportuje automaticky ke strážci mesta. opravdu bravůrní
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
To byl záměr, že v Kerindoru, po té co se vám kousne grafika a vy natvrdo shodíte okno, tak vás to vyportuje do prvního města na ch1? Podruhé už opravdu neběžím. 
-
Anderson
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 277 poděkování
Ten swamp by som ja osobne nemenil...ak trošku zapojíš hlavu, tak zistíš ako obmedziť tie lagy a vyťažiť z toho..ale netreba poviem ti to sám..Laguje to preto, lebo je ich tam ovela viac, takže čo spravím logicky? no predsa dvihnem dmg..toto som ja spravil a za 8min som mal 45kk len v čistých yangoch..takže swamp by som rozhodne nechal takto ako je...ale s ostatným celkom súhlasim, hlavne ma to teraz potešilo ked som mal pripraveného dropa s buffkou vo swampe, prihlásim sa a ono ma to len tak zo srandy kopne do prvého mesta no..Kiffik píše:Podle mě tento datadisk je propadák, vzhledem k tomu jak se na tom dlouho pracuje, tak to mohlo být lepší.. třeba mapa otevřená furt a né jak kerindor.. takže ten kdo bude v práci a bude se mu to krýt s otevírací dobou, tak má prostě smůlu na tuto mapu, ty lagy jsou také příšerné v tom swampu a nejvíce mě dostala ta soutěž s cenami, které získají jen hráči s top výbavy na serveru.. takže tleskám.. čekal jsem více
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Nechci vám Saggi do toho kecat, ale jakoukoliv postavu na jakékoliv mapě nalogujete, tak vám ji to portne do prvního města do joan na respawn. Něco se pokazilo.