Nikkinnka píše:Klic pada z meteoru v Enterianu. Z bossu nam zatim zadny nepadl. A ano traskavinu lze vyuzit jako variantu zniceni meteoru, ale musi se nejdriv do neho alespon jednou prastit. Metin nicime normalne,ale zkouseli jsme i traskavinu timto zpusobem. Nam se zase na druhou stranu nedari,aby padlo vice jak jeden kus jadelu nebo jak se to jmenuje a to i kdyz to provadime zpusobem co uvedl Cepino. Jinak kdyz jsme prisli poprve do Enterianu tak duch blikal na mape nyni kdyz dovedeme postavu co tam jeste nebyla tak blika jen mlady duch.
A klíč vám padá pokaždé, nebo jen někdy? Protože já včera měl vytaženou první skupinku a přetáhl jsem třeskavinu, mobíci umřeli a meteor zmizel, nepadlo vůbec nic. Potažmo, padl vám klíč při zničení třaskavinou? Je mi totiž divné, že nepadne vůbec, ale vůbec nic. Jak píšeš první den v Entarianu blikaly dvě tečky, mladý lovec a duch. Nyní ať měním postavu jak chci, klikám na quest o duchovi, tak mi na mapě buď bliká jen lovec nebo vůbec nic. Asi to má nějaké mouchy, nebo prostě nevíme co a jak a v jakém pořadí. Jinak orchideje jdou pěstovat za zahradnické povolení (třeba na měsíc). Buď zasadíte do těch dvou okýnek semínko, ale musíte mít štěstí, že poroste orchidej nebo rovnou zasadíte 5 kusů orchidejí. Doba růstu orchidejí je 5 hodin. Nikde jinde se zasadit nebo vypěstovat krom dvou žlutých okýnek orchidej dle našich zjištění nedá. Snad někomu trošku pomůže.