Navíc , že bude mapa brzo prázdná, s tím bych tolik nesouhlasila. Přeci jen tam občas bude třeba zajít při plusování věcí
Ekura - nový datadisk
- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ekura - nový datadisk
Nelze se zavděčit všem, ale co vidíte špatného na Hg, který je výdělečný i expící ? To mi rozum nebere.
Navíc , že bude mapa brzo prázdná, s tím bych tolik nesouhlasila. Přeci jen tam občas bude třeba zajít při plusování věcí
Nemluvě o tom, že "biolog" bude minimálně na půl roku.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
No chodit HG hodinu+ kvůli truhlám, no furt vede ve vydělávání swamp, a do nové mapy lozit bude vlastně potřeba jen skrze biologa, takže si to shrnem, důvod proč tam lozit, tím myslím že fakt potřebnej je biolog.Sabousek píše:Nelze se zavděčit všem, ale co vidíte špatného na Hg, který je výdělečný i expící ? To mi rozum nebere.
Navíc , že bude mapa brzo prázdná, s tím bych tolik nesouhlasila. Přeci jen tam občas bude třeba zajít při plusování věcíNemluvě o tom, že "biolog" bude minimálně na půl roku.

- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jak s oblibou říká Saggi, vždy máš možnost si vytvořit hru podle svých představ 
To, že tvou spokojenost uspokujuje nejefektivnější výdělek nebo exp není chyba teamu, ale tvoje vlastnost. Jsou tu i hráči, kteří jsou uspokojeny tím, že mohou poznávat nové věci a způsoby a koumat, třeba i nezištně. Bylo jen na Tobě, jaký způsob hraní a zábavy sis zvolil.
To, že tvou spokojenost uspokujuje nejefektivnější výdělek nebo exp není chyba teamu, ale tvoje vlastnost. Jsou tu i hráči, kteří jsou uspokojeny tím, že mohou poznávat nové věci a způsoby a koumat, třeba i nezištně. Bylo jen na Tobě, jaký způsob hraní a zábavy sis zvolil.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
-
memebeme
- Lv. 12

- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv
, bylinky,žíly.
Má někdo ten samý problém?
Ch jsem měnila, se zlodějkou bez, plášťování, metiny 50
podraďte díky
podraďte díky
-
Domisall
- Lv.25

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 283 poděkování
musiš ich zabiť ešte raz toľkomemebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv, bylinky,žíly.
podraďte díky
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
-
marti1n1
- Lv.13

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
neni ten drop až od lvl 120 ?memebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv, bylinky,žíly.
podraďte díky
Bobisek má nového majitela
-
Hakan
- Lv.24

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 284 poděkování
Nejsem si jistý ale myslím že ty věci padají až od lvu 120memebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv, bylinky,žíly.
podraďte díky
- tyranka
- Lv.26

- Dal poděkování: 260 poděkování
- Dostal poděkování: 252 poděkování
Chromá tlapa je na boty +7 LV 124 proto to s největší pravděpodobností bude padat na 120 nebo 124. Jinak věci kde dropnout a z čeho v příspěvku do Cepina jsme dropovali s postavami 150,141.memebeme píše:Zdravím, už druhý den se snažím dropnout -chromá tlapa (prý padá z Pes útrapy), zabito nesčetně psů a jediný drop jsou brnění na malé lv, bylinky,žíly.
podraďte díky
Tlapa padla na hoře sohan ne z meteoru.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ | |||||||||
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat Saggiho jak je to zamýšleno s duchem v Entarianu? Dostali jsme s kamarádkou úkol ho najít. Byl v hradě, nu což koupili jsme klíč a vlezli, také jsme si celý cech prohlédli Bosíka a celý hrad. Dále jsme splnili úkol zabít démona a hle mám jít zase za duchem a on je zase v hradě. Nějak jsem to nepochopil, meteory nedáme ani omylem a do hradu za celý den nikdo nejde, páč bosse také nedá, jak se tedy zadarmo mám dostat k duchovi abych mu řekl o svém výsledku? Jinak k hnojivům, jeden den jsem obětoval k tomu, že jsem vysekával bosse v zaniklé. Po dropnutí zhruba 110 truhel jsem po rozklikání měl 10 hnojiv. No na 5 hodin zabíjení dosti slabé. Dále při dropování v přitažlivce s dropíkem mi na jednom nepadlo ani jedno hnojivo a na druhém za dvě hodiny 2. Tak že netuším, jak je to myšleno padá z mobů přiměřeným levelem. Může padnout dropikovi 37 z mobů level 55 nebo nemůž? Nebo musím být od moba vždy +-7 levelů? Moc z toho nejsem moudrý. Děkuji.
Na závěr chci poděkovat hráči Clon3D, nic neudělal, jen mu patří dík, že je TOP.
Na závěr chci poděkovat hráči Clon3D, nic neudělal, jen mu patří dík, že je TOP.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Já jen říkám že čekáme nějakej čas na nové mapy, monstra, věci, všechno to tu je, tenže podle mě každého nebaví vydělávat v 1 a samé mapě.Sabousek píše:Jak s oblibou říká Saggi, vždy máš možnost si vytvořit hru podle svých představ