rudlaninja píše:Tak dnes jsem dodělala sadu věcí na +9 po testování velké zklamání mlátilo se se 3 postavama drop z mobů v přístavu 50k prut stříbra docela nás to rozesmálo,karma padla 2x zlatá super,hodinu mlácení spousta požehů v háji a drop nulový.Metin ve třech usekat nemožné o bossech nemluvě takže pro mě nová mapa totální propadák.Spousta yangů investovaných o sd raděj nemluvit.
Ahoj tak to jsem nemile překvapen

Já zatím věci +9 nemám. Očekával jsem, že když si je udělám, budu mít v Entariánu úspěch. Teď vidím, že to bude asi ztráta času, yangu a SD.
(Předpokládám, že jsi měla s sebou kvalitní buff, elixíry L popř. kosti.)
Hledám důvod, proč dnes jít do nové mapy. A nacházím jen ten, že se poněkolikáté pokusím splnit lovcův úkol č.2. Jsem smířen s tím, že si nepřivezu žádnou novou věc, žádnou sumu yangů a žádné % BZK.
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.