Dobrý večer jsem trochu znechucen. Jeden z nás sedí v Ostravě, druhý v Kroměříži, třetí ve Slaném a čtvrtý v Praze. Všem se posledních pár dní děje to samé. Sekáte, nelétají čísla na druhé postavě se vidíte, že stojíte. Testován internet u všech, odezva na seznam.cz 2ms odezva do Francie na některých bodech v erroru nebo 170ms. Ve swampu jeden neustálé vyhazování ze hry, moby přemnožené, protože se do nic neseká. Druzí v nové mapě sekají stroma, dosekají do půlky a strom se doplní, protože oba na 5 vteřin přestávají sekat. Co s tím jako máme dělat, to máme platit ve hře za zlepšenou hru v bonusech, ale je nám to na nic a troskotat na tom, že je server někde na dálném západě a prostě někde nejedou linky tak jak mají. Znova opakuji, není to otázka jen dneška, je to tak už několikátý den. Ono s droperem se to ještě dá, ale třeba dnešní válka byla utrpení, slyším ve sluchátkách stojím a všichni stojí a mně se děje to samé. Dochlastávám elíky a ty my dochlastají až po portu do města, to pominu to, že za celou válku jsem musel okno několikrát shodit, protože mě to do toho města ani portnout nechtělo. Po dnešku máme hru pěkně znechucenou. Pěkný večer.
PS: Pardon trochu jsem vypěnil, ale platit si měsíčně za hru v podpoře expu, dropu atd a mít pár posledních dní jen možnost běhat a dělat questy mi dobré nepřijde.