Entarian - zasekávání do textury

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 895 poděkování
Dostal poděkování: 455 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová mapa

Příspěvek od Sabousek » stř 01. dub 2015 15:13:26

Taky jsem se náramně bavila při prvních pokusech hledaní a taktéž jsem se sekla ... Ovčem je pravda, že po několikatém pokusu se začneš orientovat a šance na zaseknutí o neviditelnou stěnu nebo bugnutí do terénu bude téměř žádná :) Je to něco jako s mosty v přitažlivce, taky nejsou průchodně po celé své šířce, přesto po nějaké době jezdíš bez zadrhnutí.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 78 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od Malchus » stř 01. dub 2015 16:15:08

Já neříkám, že je mapa špatná, protože jsem se jednou zasekl. Jen chápu rozčarování zakladatele, protože se mi stalo to stejné a mapa mě dneska taky dobře rozdělala, což bylo hlavně tím, že vzorek byl v sadu. No byl... on tam vlastně stále je. Dal jsem si další kolo portálové obíhačky a víc času prostě nemám a nechci nechávat postavu 2 dny v Entarianu. A to nedělám ducha, jinak bych asi šel hrát piškvorky, nebo lodě.
Obrázek

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 895 poděkování
Dostal poděkování: 455 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » stř 01. dub 2015 23:46:20

Byla jsem na tom úplně stejně (nemluvě o tom, koho všechno jsem chtěla kam poslat) a věřím, že se ještě najde den, kdy budu mít v Entarianu den blbec :) Ale jak říkám, je to o návyku.
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » čtv 02. dub 2015 13:03:43

Nejlepší řešení by bylo přepracovat barierový systém hry, nicméně to není zase tak snadné, ale dříve nebo později se k tomuto kroku odhodláme, protože stávající systém je velmi špatný.

Nicméně jsou zde prioritní seznamy a tak jsou na řadě důležitější věci, které je potřeba naprogramovat / přeprogramovat.

Ale věřte, že o tomto problému víme a je v plánu jeho úprava.

Edit: Zodpovězeno, lock.
/Script
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Zamčeno