Ekura - nový datadisk
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Re: Ekura - nový datadisk
Předměty na vylepšování padají ze všech příšer a bossů.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 67 poděkování
- Dostal poděkování: 61 poděkování
Logicky teda jen v Entarianu že asi to co jsem vypsal ?rudlaninja píše:Předměty na vylepšování padají ze všech příšer a bossů.
myketison lvl 150 War aura Full bio , zručnost P , karma P,Herbařko P (hl.postava)
Mykebuff lvl 150 šamanka drak (bufka)
lronMaiden lvl 140 BM sura full bio
MykeDagger lvl 145 dýkař full bio , karma P
MykeHealer lvl 130 Healer
PowerMyke lvl 80 BM bio (kerindor)
Mykebuff lvl 150 šamanka drak (bufka)
lronMaiden lvl 140 BM sura full bio
MykeDagger lvl 145 dýkař full bio , karma P
MykeHealer lvl 130 Healer
PowerMyke lvl 80 BM bio (kerindor)
-
- Lv.27
V entarianu nebo z truhel v itemu
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Chtěl jsem si trošku postesknout k dropování v Entarianu. Jen takové zamyšlení, zda by něšlo něco s tímto udělat pro vyšší levely od provozovatelů? Jelikož jsme levely už přes 140 tak nám vlastně i přes zabití mnoha příšer téměř vůbec nepadají yangy. Tak že pro nás dropování obnáší jen drop buď věcí nebo prutů. Pokud shrnu 4 hodinové dropování, tak to ve výsledku po odpočtu dropnutých věcí, někdy nepadne nic, někdy jedna věc, mapa, jedny kosti, hodí třeba za 4 hodiny 50 milionů, což je opravdu k nezaplacení.
Swamp mě nebaví, a vydělávat na ostatních dropech si myslím není to pravé. Můj dotaz zní, zda by nešlo třeba zvednout level mobů, aby i levelům mezi 140 - 150 se tato mapa trošku rentovala? Přeci jen mapa je dosti finančně náročná, barvné elíky, kosti atd a po odchodu jsem většinou v těžkém mínusu.
Náklady na jeden 6ti hodinový Entarian třeba 200-300 milionů a výdělek, když nepočítám dropnutou věc, mapu, třeba 50-100 milionů. Kdyby v tom množství co nyní padají yangy, padaly třeba z každého třetího zabitého moba, tak to zas bude trošku veselejší, rentabilnější. Děkuji za případné připomínky nebo dotazy, pěkný den Cepino
PS: Jen podotku, že z počátku to tak nevypadalo, ale nyní jsem mapou nadšen, jelikož jsem ofikář a takováto dropovací mapa, kdy několik hodin mlátíte pro dropnutí věci, mě opravdu baví a myslím si že tu chyběla. Sice si to zatím dávám po jedné skupince, ale i tak je to zábava.
Ten jásot, když vám padne nový item třeba po 3 hodinách a vy vidíte, že vaše úsilí se vyplatilo.
Přeci jen mlátit do 200 příšer najednou a pak sesbírat 30 prutů mě nějak nenaplňuje. 

PS: Jen podotku, že z počátku to tak nevypadalo, ale nyní jsem mapou nadšen, jelikož jsem ofikář a takováto dropovací mapa, kdy několik hodin mlátíte pro dropnutí věci, mě opravdu baví a myslím si že tu chyběla. Sice si to zatím dávám po jedné skupince, ale i tak je to zábava.

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Stejne uz na tu mapu nikdo nechodi po dokonceni jaderitu. Bohuzel hodne lidi rika, ze je to zklamani 

- Zachary
- Lv.17
- Dal poděkování: 136 poděkování
- Dostal poděkování: 155 poděkování
Dokončení jaderitů? To by mě zajímalo, kdo to zvládl už dokončit. Já totiž jedu nové kolečko.Wolfikk píše:Stejne uz na tu mapu nikdo nechodi po dokonceni jaderitu. Bohuzel hodne lidi rika, ze je to zklamani

A zklamání je to jen pro ty, kdo nemají zájem objevovat nové věci.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
V tom případě vám gratuluji k výhře Saggiho soutěže, jelikož jak píšeš, jste všechny úkoly dokončili.Wolfikk píše:Stejne uz na tu mapu nikdo nechodi po dokonceni jaderitu. Bohuzel hodne lidi rika, ze je to zklamani
Mohl by jsi prosím nějak rozvést to zklamání? Co vás konkrétně zklamalo na té mapě? Vždyž jsme na soukromém serveru Ekura a majitel může změnit věci ke spokojenosti naší, pokud návrh bude ku prospěchu všech a rozumný. Nic vám nebrání napsat vaše výtky, postřehy, nápady, návrhy, třeba to Saggi změní, aby jste byli spokojeni. Děkuji a hezký den Cepino
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
jasne ze sklamanie dracie veci su pouzitelne vsade tie entarianske pff nevie zevraj pvp ale neviem ci to niekto ma na sebe a co sa tyka tych jaderitou ked som prisiel druhy krat nedal mi kompas ktory si mam zakazdym kupit ked mi nespadne dost jaderitu tak to je zklamanie skor som cakal lepsie zbrane prepracopvane brnenia a takisto sperky mno hold co už ......Wolfikk píše:Stejne uz na tu mapu nikdo nechodi po dokonceni jaderitu. Bohuzel hodne lidi rika, ze je to zklamani
ako niektory pšu nevidi sa ti hraj inde to i pomalicky robim dorabam si HG veci bo ten entarian je pre mna skor - ako +
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Nevím na co by ti měl být kompas? Už tady hrači davali návody jak na vzorky bez kompasu a i já je bez neho hledám za 5-10 minut pokud jsou dalekoMadWizard píše:jasne ze sklamanie dracie veci su pouzitelne vsade tie entarianske pff nevie zevraj pvp ale neviem ci to niekto ma na sebe a co sa tyka tych jaderitou ked som prisiel druhy krat nedal mi kompas ktory si mam zakazdym kupit ked mi nespadne dost jaderitu tak to je zklamanie skor som cakal lepsie zbrane prepracopvane brnenia a takisto sperky mno hold co už ......Wolfikk píše:Stejne uz na tu mapu nikdo nechodi po dokonceni jaderitu. Bohuzel hodne lidi rika, ze je to zklamani
ako niektory pšu nevidi sa ti hraj inde to i pomalicky robim dorabam si HG veci bo ten entarian je pre mna skor - ako +

Prostě to udělali složitější...tak se z toho nezblazněte. Udělejte věci které jsou potřeba a pak to jde dobře.
-
- Lv.27
Entarian mě taky na začátku dost sklamal,teď tam chodím stále a baví mě to,když se udělaá slušná výbava jde to kupodivu vcelku dobře a když nás jde víc je to ještě lepší,teď dělám druhou výbavu na heal tak uvidíme jak to pak pujde a hledání kostí bez kompasu je lehčí než s ním.)Nové věci jsou využitelné jak v pvm tak pvp nevím kde jsi přišel na to,že jsou k ničemu.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
LazyMole « pon 4:51 pm »

@
Grout « pon 4:46 pm »

@
OrangEE « pon 4:01 pm »

@
LazyMole « pon 2:39 pm »

@
Azi123 « pon 12:25 pm »

@
Tomori « pon 12:01 pm »