Příspěvek
od PanTajmeny » čtv 07. kvě 2015 0:26:45
Budu tu reagovat,na zakladatele tématu,sice ti udaje dal,ale vzal jsi něco co není tvého,tudíž,jsi ho okradl,takže si trest zasloužíš,sice to že zloděj dostane ban,nevratí věci,ale aspon je zloděj nestihne prodat, i když vím o případu,který se stal přímo mě,kde jsem byl z půlky na chybě já,a z půlky na chybě GM tým,ale to sem ted nepatří.Takže plně souhlasím stím,že zloděje banují.Co se týče to co psal chyumgo a reagoval na něj honza,tak honza má pravdu,pokud ti někdo napíše,z daného učtu z kterého si vezmeš potom věci,že je tvůj a můžeš si sním dělat co co chceš,a ty to máš na screenu(musí být screen celý) jen vystřižek PMka či tak jak mi bylo řečeno už na tiketu.Tak máš důkaz,který nikdo nemůže popřít.Dále,vím o případu,kdy byl převeden učet na jiný email(byl darován) a dotyčný co stím co ho daroval sdílel učet,stím nesouhlasil,tak chtěl učet zpět.Takže vyhrožoval tím,že pošle tiket,že mu ukradli postavu přes e-mail,takže jakýkoliv ,,převod" postavy na jiný email bez heromarketu,takže jak psal Mithra,pokud ti někdo převe učet na mail,neznamená to že je tvůj,ale taky to může znamenat že jsi ho ukradl,pokud dotyčný co ti ho ,,dal" je svině,tak napíše tiket učet mu vratí,a tebe zabanuji.Tot vše.