Sféra
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Re: Sféra
S 80% na Dábla musíš brát v proměně alespoň 800 za pár vteřin je dole stačí magie a ďábel
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tady si prostě každý myslí, že s všeobecnou výbavou na swamp nebo HG si bude dávat i Entarián. Už na začátku tu team psal, že Entarián je nastaven na hard, tak že člověk musí výbavu přizpůsobit, ne tam vlítnout s tím co chodim HG a pak se divím, že nic nedám. I my jsme museli vytunit výbavy, aby jsme na pohodu dávali démona a další. Bez snahy to nejde. A tím, že tu budete nadávat, tím také nic nevyřešíte. Je zajímavé, že my to dáváme jak s WPčkama, tak s Šamanem, tak s BMkama. A to BMko ho ukouzlí na 3 sady kouzel jak malinu. Tak že to asi nějak jde, ale musí se člověk snažit a něco pro to udělat.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
- ovechkin
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Nejsem jako "každý" bylo mi hned jasné, že tam bude něco nového, co bude platit na tamní moby..když začal Entarián vynaložil jsem úsilí a točil bonusy zjišťoval informace a snažil se tam něco "dát".Ale marně...po týdnu jsem zjistil, že jsem vyčerpal velké množství pěněz...prohrál hodiny času a místo radosti z nových možností přišlo jenom zklamání...Cepino píše:Tady si prostě každý myslí, že s všeobecnou výbavou na swamp nebo HG si bude dávat i Entarián. Už na začátku tu team psal, že Entarián je nastaven na hard, tak že člověk musí výbavu přizpůsobit, ne tam vlítnout s tím co chodim HG a pak se divím, že nic nedám. I my jsme museli vytunit výbavy, aby jsme na pohodu dávali démona a další. Bez snahy to nejde. A tím, že tu budete nadávat, tím také nic nevyřešíte. Je zajímavé, že my to dáváme jak s WPčkama, tak s Šamanem, tak s BMkama. A to BMko ho ukouzlí na 3 sady kouzel jak malinu. Tak že to asi nějak jde, ale musí se člověk snažit a něco pro to udělat.
Sféru jsem dostal od ducha, ale nenaplnil jsem ji, protože jsem nezabil démona...to protože on je v hradu a já neměl klíč, protože nezabiji tamní příšery
a z itemu to přeci nebudu kupovat, kdyby za 8 SD to bych zvážil. Takže začarovaný kruh. Doufám, že se tato mapa vyvine nějakým zajímavým směrem, protože jsem čekal více. Helma meditace se dá volně koupit na tržnici..a dna dalších věcech jsem neobjevil nic extra

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Tuna by som citoval slova velkych hracou " nechces nemusis" ciize som sa pponaucil z toho a si myslim ze i vedenie pocitilo ze proste ta mapa nic moc furt sa lucim s hracmy cize ide to ako z kazdou novinkou dolu. Haeragon bola vecsia pecka ako tento entarian tam nic netaha a robit si veci pre to aby som mal lepsie pvp tam ma to uz ani na pvp nelaka lebo sa tam uz vycackali tolky ze sa neoplati tu novu vybavu vobec robit pockame si ci este hra sa niekam posunie pretoze tadeto cez tento entarian a cez pvp to moc nevedie nikam, na pvp moc uz niesom praca obmedzuje clovek by chcel aspon HG mno truhly sa slabo predavaju a padanie veci o tom pomlcim ..... ty co malo hraju cakajme usvit mozno prijde
- Cepino
- Lv.38
Já vám stále nevím, ale problém nevidím. Udělal jsem dračí věci pouze +6 do kterých jsem natočil talíky co nejvíce příšery a průmku. Do věcí natočil odolnost na magii šípy. V entariánu berou jak průniky tak schopnostmi, tak že když mám brnko na schopku, tak k tomu kosti 15% obrany útokem (kosti s nulovou hodnotou), k tomu kosti na 200 útok a samozřejmě elíky (dnes má skoro každý P, pěstuje si sám, tak že výroba elíku cena nula). Chce to samozřejmě bufera s sebou, tak že buď vlastního nebo kamaráda. Sem tam to chce kliknout požeh, protože i příšery někdy vemou kritickým úderem.
Teď k výdělku. Ve třech lidech dáváme meteor 135 baj očko 10 - 15 minut (je to větší zábava než mít zaražený mezerník třeba ve swampu) a světe div se. Padají 10,25,50 milionové pruty a to i několik, dále L+ elíky, a dalších tuna věcí (obrázky jsem zde dával), tak že bych řekl, že dosti výdělečné a hlavně padají i klíče k branám. Tím jsme vyřešili dostupnost sadu a hradu. Klíčů máme tunu a nemusíme ani hledat portály.
Když mám klíč, tak si v klidu oběhnu ducha kerindoriana, odklikám svatyně a jdu zabít démona. Chce to samozřejmě zas co největší útok, sem tam požeh, skupinu s bufem, který má trvání na bufy, sobíka na hodnotu útoku a démon je za dvě minutky dole. Dává ho i naše kamarádka šamanka a to ho jen seká a nekouzlí. Bmko ho ukouzlí na 3 sady kouzel. Tím má vyřešen neustálý přesun přes Keri.
Nebudu se zde rozepisovat co a jak kdo dává, ale jsou jedinci, kteří zabíjejí bosse i sami, dále jsou jedinci, kteří si tam askery plášťují. Pokud nejsem schopen si to tam dávat sám, tak holt musím poprosit další dva kamarády a jde se na věc. Mapa byla nastavena na Hard, ale s tím se už dosti lidí popralo a dnes si to tam dává napohodu.
Na závěr bych chtěl nabídnout, kdo bude mít smysluplné dotazy, na výbavu, na styl boje, jsem k dispozici poradit, ale upozorňuji, že zde nebudu vypisovat každou věc výbavy s každým bonusem, na to nemám čas, ale rozumné dotazy zodpovím.
Pěkný den Cepino
Teď k výdělku. Ve třech lidech dáváme meteor 135 baj očko 10 - 15 minut (je to větší zábava než mít zaražený mezerník třeba ve swampu) a světe div se. Padají 10,25,50 milionové pruty a to i několik, dále L+ elíky, a dalších tuna věcí (obrázky jsem zde dával), tak že bych řekl, že dosti výdělečné a hlavně padají i klíče k branám. Tím jsme vyřešili dostupnost sadu a hradu. Klíčů máme tunu a nemusíme ani hledat portály.
Když mám klíč, tak si v klidu oběhnu ducha kerindoriana, odklikám svatyně a jdu zabít démona. Chce to samozřejmě zas co největší útok, sem tam požeh, skupinu s bufem, který má trvání na bufy, sobíka na hodnotu útoku a démon je za dvě minutky dole. Dává ho i naše kamarádka šamanka a to ho jen seká a nekouzlí. Bmko ho ukouzlí na 3 sady kouzel. Tím má vyřešen neustálý přesun přes Keri.
Nebudu se zde rozepisovat co a jak kdo dává, ale jsou jedinci, kteří zabíjejí bosse i sami, dále jsou jedinci, kteří si tam askery plášťují. Pokud nejsem schopen si to tam dávat sám, tak holt musím poprosit další dva kamarády a jde se na věc. Mapa byla nastavena na Hard, ale s tím se už dosti lidí popralo a dnes si to tam dává napohodu.
Na závěr bych chtěl nabídnout, kdo bude mít smysluplné dotazy, na výbavu, na styl boje, jsem k dispozici poradit, ale upozorňuji, že zde nebudu vypisovat každou věc výbavy s každým bonusem, na to nemám čas, ale rozumné dotazy zodpovím.
Pěkný den Cepino
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
to je povidaniho, ale zabavou si penize nevydelas takze jedine swamp prinese 1kkk za 2h to v entar neudelas ani nahodou
- Cepino
- Lv.38
Nahraju hru, aby hrabal co nejvíce peněz. Hraju hru a to hlavně pro zábavu. Když to dá nějaké peníze, tak jen dobře. Spojuji příjemné s užitečným. Nebavilo by mě za každou cenu někde mít 3 hodiny zaražený mezerník a jen sbírat. Když už jsme u peněz, tak jdou ve hře vydělat moře dalšími způsoby a hlavně zábavnými, což swamp není. A propo na co potřebuješ peníze, když jde ve hře všechno dropnout?Wolfikk píše:to je povidaniho, ale zabavou si penize nevydelas takze jedine swamp prinese 1kkk za 2h to v entar neudelas ani nahodou

-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Chci luxusni pvp a na to se musi setrit trefit neco je hodne velka klika. Entar mel byt mapa kde si vydelame a nemuse chodit swamp jeste, jenze bohuzel tak to nechteli. Kdyby to tam aspon ulehcili mam veci +9 z entarie full sipy a magie a stejne jedu pozehy coz je dost nevyhodne ( saman drak v promene karma P ) nevim co bych mel jeste pridat
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Wolfi,ale tu bylo už několikrát řečeno,že nemáme očekávat zlatý důl mapa je navržená pro týmové hraní pro zábavu ne pro horentní výdělky ano jde tam hrát i solo,ale to není taká zábava to můžu dřepět ve swampu a hodit cihlu na mezerník
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomori « pon 9:23 pm »

@
Tomori « pon 9:01 pm »

@
Petronius « pon 8:56 pm »

@
Grout « pon 8:50 pm »

@
Makarov « pon 8:27 pm »

@
Mionix « pon 8:19 pm »