Zdravím, ako je to s karmou na útok .. koľko vám to vo finále na P dá % prúm?
Edit: Caps off/Luna
Karma na útok
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Weeeh
- Lv.3

- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
-
rudlaninja
- Lv.27

- Dal poděkování: 343 poděkování
- Dostal poděkování: 456 poděkování
Re: Karma na útok
Tohle není problém si najít v návodech
Edit: Warn za spam. Dle registrace můžete usoudit, že uživatel na forum/stránky zřejmě moc často nechodí, takže odpověď typu, že si to může najít, mu zrovna nepomůže. Příště prosím uveďte odkaz, nebo nereagujte. Děkuji. Luna
Edit: Warn za spam. Dle registrace můžete usoudit, že uživatel na forum/stránky zřejmě moc často nechodí, takže odpověď typu, že si to může najít, mu zrovna nepomůže. Příště prosím uveďte odkaz, nebo nereagujte. Děkuji. Luna
- Itako
- Lv.25

- Dal poděkování: 447 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
-
Weeeh
- Lv.3

Pozeral som to tam .. ale niekto mi hovoril že dostanete % prum za G10 a potom ďalších 17% za P
- Itako
- Lv.25

- Dal poděkování: 447 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Nechápem čo ti kto povedal
Normálne G10 - 14% prum a 8% schop (útok alebo obrana) a P - 17% prum a 10% schop (útok alebo obrana) 
-
Weeeh
- Lv.3

Ahá , dobre vďaka ;D
Edit: Zodpovězeno - zamykám. Pro případné další nejasnosti mne kontaktujte, téma znovu otevřu./Luna
Edit: Zodpovězeno - zamykám. Pro případné další nejasnosti mne kontaktujte, téma znovu otevřu./Luna