Jitka píše:3 měsíce? ale prd 2-3 hodinky denně a za 2 týdny jí máš,ne nebude praktická ukazka

Můžu potvrdit.
Je to ani ne měsíc co jsem tu na Ekuře začal, bez věcí či postav. Sice jsem metin dřív hrával tak nějaké základy mám, ale už je to pár let a za tu dobu se spousta věcí zapomene či změní. Hrál jsem to stylem že jsem se vždycky zasekl na lvlu s kterém se dobře vydělávalo na výbavu pro vyšší lvl, tudíž taková taktika "záchytných bodů".
Začal jsem na polobosech v prvním městě (Lykos atd.), přesunul se do bakry na polobose a později na nosiče útrapy na duše. Tam jsem během týdne vydělal na výbavu která mi vydržěla do lvlu 108, tudíž byl zahrnut i jedák a BS s kameny, + pár věcí s 75/10. Pak jsem se vydal expit na metiny 90 abych udělal lvl 100 a i tam se dá pěkně vydělat při expení. Není to nic extra ale padají mušle celkem dost, z truhel (je dobré mít něco se zpomalením aby lezli bosové) když padne 15x hnojivo tak je taky vystaráno na chvíli...
Před pár dny jsem se poprvé dostal do swampu s mým buffem 94% (nyní již 101%) a na zvířatech to šlo celkem slušně. Za první swamp 300kk, postupně se to zvyšovalo, hodil jsem pruty na BM abych měl na prémko a pak jsem dosáhl i 450kk na zvířatech (neměl jsem skoro nic na yang, ani žádnou výstavní výbavu či buff 100%).
Dneska běhám s mým lvlem 110 na eza kde za swamp vyvezu 700-800kk a na výbavě pořád pracuju (mám jen 69% na yang).
Moje pointa je že začátky jsou pomalé, je to nuda ale když se chce a člověk se nevzdá po první hodince hraní protože každý má tohle, támhleto a vy jste jen socka s malým lvlem... když se do toho trošku opřete tak za měsíc se dostanete do swampu i dál. Dalo by se to určitě nahrotit i rychleji ale já si jel tempem které mi vyhovovalo a každý den jsem měl dobrý pocit, že jsem zapracoval na postavě a posunul se trošku dál.
Tak tu nepiště jak je hra nefér a zaměřená proti nováčkům. Vydělat se opravdu dá na každém lvlu (alespoň do 110, dál jsem se nedostal

). Chce to jen zvolit dobrý způsob výdělku, a "pls das neco" ve městě není jeden z nich.