Budoucnost
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Budoucnost
Na 110 se dnes vydělavá nejlepe,tedy čisté yangy,potom je 120,samozřejěm také swamp expertky,pak kerindor stačí 70 level,ale zase prodavat ulomky,a to je tak vše,jelikož HG se už moc nevyplatí,vybava drahá,pirátky,dračí věci levné...
[Healerka]StormLord ( Karma M6 , zručnost M2 , herbaření M1 , biolog hotov )
- yatchman
- Lv.19
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 158 poděkování
Pff, není nic složitého tu začít...Jednoduše začnu za šamana, sekám do levelu 80-85, během toho vydělám na naprostý základ pvm i buffu. Na 85 se zastavím a dropuju mušle a zlepšuji výbavu. Pak nějakým způsobem na mušlích vydělám 500kk a tím to končí. Od té doby přichází na řadu mozek...z 500kk se za den obchodováním základního spotřebáku dá udělat krásně dvojnásobek, z dvojnáosbku opět dvojnásobek a tak to jde dále. Postupně člověk začne obchodovat dražší a dražší věci a vydělává právě zoufalcích, kteří prodávají věci pod cenou, protože "pls potřebuju yang". Nakonec člověk zjistí, že pokud se začne orientovat v cenách a dodržovat určitá pravidla, mít trošku toho tahu na branku,žádného dropa nikdy nepotřebuje.
Hraju, protože jsem debil...
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
A tomu se říká česky,člověk liný,radši půjdu xx hodin dropovat,než jen spamovat či mít shop,pak si tu hru vůbec neužiješ 

[Healerka]StormLord ( Karma M6 , zručnost M2 , herbaření M1 , biolog hotov )
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 3 poděkování
Sakra, co vám je, že píšete "kravina, kravina, kravina ...". Tohle je celková kritika vůbec na hru a vůbec není daleko od věci. Metin2 už celkově strašně zestárl a zatímco ostatní hry se vyvíjejí více, tak metinu2 přibude sotva tak jedna mapa a tím to končí. Když řeknete někomu kdo hraje World of Warcraft, že hrajete metin2 tak se vám jen vysměje, co to hrajete za hovadinu ... a to se vám nesměje kvůli grafice hry. Ta zábavnost je vážně úmorní - sekat, sekat, sekat .. oh sekat meteor modrý .. teď zelený, teď sekat skřety, teď sekat orky. Jiní by mi sice oponovali, běž hrát WoW, ale kde vezmu ten můj čas který je v metinu2... jiní, že to jako WoW udělat nejde atd. Nárůst nových lidí a nové krve u této hry je tak směšně malý, že divoké kmeny mají snad větší. Podle mě se to dá ale změnit ..
- GiVeMeLoVe
- Lv.16
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Tak prekupovat... Nevím jestli chci hrát hru abych celé dny byl v tržnici a prekupoval jak to dělá asi 30% lidi. Dal bych prostě NPc ke kterému se dá věc a lidi k ní budou dávat nabídky a až se nějaká nabídka bude majiteli dané věci líbit tak ji přijme, popřípadě záda výkupní cenu. Tím by skončil ten takzvaný prekup který hře samotné škodí. Dává pak možnost hráčům kteří sou "Vyčůrani" nedělat pvm výbavy ale rovnou vydělávat takřka bez ničeho.
Ano metin je o proti WOW směšná hra, ale ekura nabízí hodně věcí abysi nemusel sekat, můžes herbařit, dělat zručnost či výše zmíněný prekup
Ano metin je o proti WOW směšná hra, ale ekura nabízí hodně věcí abysi nemusel sekat, můžes herbařit, dělat zručnost či výše zmíněný prekup
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 3 poděkování
Všechny ty možnosti jsou ale ještě horší volbou, mnohem nudnější a delší cestou, než to samotný sekání. Takže takovej argument nemá pro mě moc cenu. S tím NPC to myslíš dobře a je to téměř (co téměř, ale hodně) rozšířené, ale ta atmosféra stánku by vymizela si myslím :/ Udělat to nějak chytře by to chtělo, aby bylo to i to.
Taky se snažím pomoct, mám sindicate dost nahraný, prostě tohle byl u mě vždycky server number 1. ve hře metin2, ale jak tady na to kašlou ... sám vidíš, že tady si stěžujeme do prázdna a tak momentálně chodím na officiální Metin2.
Aktualizovaná hra s novými věci, nová postava, více předmětů které budou chytře vyvážené, různé obleky, kosmetika, nějaká alchymie přibyla a další věci - zjistili si poptávku lidí, zariskovali a vyplatilo se jim to. Ta jejich návštěvnost slaví na téměř všech jejich serverch největší úspěchy za poslední snad 4 roky a víc. Tady je 10 topiců založených na tom, jestli se tu bude přidávat ten patch s Lycanem a "odborníci" tu radí jak by to tenhle metin2 zničilo. Vidím to na tom official jak to zničilo jejich návštěvnost .. k lepšímu. Ale o to ani nejde, sice ta nová postava je jako jeden velký billboard a tahák na lidi, ale přibylo daleko více věci. Né jenom jedna mapa ... tady se dokonce i servery ruší, jak zanikla sinfortia.
Taky se snažím pomoct, mám sindicate dost nahraný, prostě tohle byl u mě vždycky server number 1. ve hře metin2, ale jak tady na to kašlou ... sám vidíš, že tady si stěžujeme do prázdna a tak momentálně chodím na officiální Metin2.
Aktualizovaná hra s novými věci, nová postava, více předmětů které budou chytře vyvážené, různé obleky, kosmetika, nějaká alchymie přibyla a další věci - zjistili si poptávku lidí, zariskovali a vyplatilo se jim to. Ta jejich návštěvnost slaví na téměř všech jejich serverch největší úspěchy za poslední snad 4 roky a víc. Tady je 10 topiců založených na tom, jestli se tu bude přidávat ten patch s Lycanem a "odborníci" tu radí jak by to tenhle metin2 zničilo. Vidím to na tom official jak to zničilo jejich návštěvnost .. k lepšímu. Ale o to ani nejde, sice ta nová postava je jako jeden velký billboard a tahák na lidi, ale přibylo daleko více věci. Né jenom jedna mapa ... tady se dokonce i servery ruší, jak zanikla sinfortia.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Jistě,takže abych se taky vyjadřil,jak tady píše slečna nademnou,offik zaznamenál pár nových updatů,ale většina znich je jenom na to aby si zase nahrabali,když se podíváte,tak nové updaty 90% vše z IS,co se týče těch nových kamenů,moc jsem toho nečetl,ale slyšel jsem že za 75% na magii,ty kostymy...padne mu kostým na rok,padne 15 meč,60 a 75 meč sakra rozdíl,dále zmenšený drop na offiku všeho,co se týče knih, dušáků, ,,up itemů",abych to zakončil offik je takzvaný placený privát
čekám warn či ban za to že jsem se tu takle hezky rozepsal o konkurenci,přeji pevné zdraví,hodně štěstí MostEvilek :*

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- GiVeMeLoVe
- Lv.16
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
No mě nejde nějak o věci typu kostýmů, petů apod. Jde mi spíš o ten překup. Ano muj "navrh" dáli se to mu tak vůbec říka chce hodně promyslet a asi ano, nejspíš vy stánky vymizeli, ale aspoň by to každeho donutilo udělat si to Pvmko třeba i do swampu nebo jen do metilandu a vymlatit si občas ty penize. Pro většinu lidi co dělají překup sou yangy lehce dostupné a neni problem nastřádat více jak desítky miliard, ovšem když to jdete mladit do swampu tak už vám to nějaky ten ten zabere.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Já na překup nejsem nebaví mě běhat po tržnici a přebírat stánky,ale koho to baví a umí to proč ne někdo nemá čas obětovat pár hodin na swamp nebo HG a prostě si takhle jen vydělávají na hru,každý dělá co umí:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
LiSsie - ty dokážeš hodně pobavit. Mám kamaráda na ofiku od začátku hry do teď. Sem tam z nostalgie zapne ofik a zas z hrůzou rychle utíká pryč. Co ty píšeš, je totálně na hlavu. Tak za prvé, vše co na ofiku přidali tak z 90% vše přidali jen kvůli vlastním ziskům, ne kvůli zábavě hráčů. Co se týče obsazenosti serveru, tak ofik je totální tragedie, zapneš postavu a na náměstí jeden člověk nebo nikdo, ještě to tak na každém serveru žije maximálně v jedné říši. Obchody se v ostatních říší už ani nestaví. Teď k těm tvým nový věcem, poslední rok vše co tam přidali, tak totálně rozhodilo balanc hry, němci vůbec nemají zájem na nějaké vyváženosti, o kterou se tu Saggi neustále snaží, aby nebyl nikdo nezvýhodněn, oni mají zájem jen na vlastních ziscích. Přidávají jen věci na kterých vydělají. Výjimečně zavřou pusy vysokým levelům, kdy jim jednou za 5 let dají mapu. Ale to, že znehodnotí hráči výbavu, na které makal xy let a dal do ní i třeba mraky reálných peněz, na to oni zdaleka kašlou, jen nasyp nám další peníze. Nic už tam není vyvážené. Co je vyvážené na tom, že ti přidají další char a obrany na něj. Zas budeš protáčet celou výbavu za prachy, aby jsi měl obrany nebo budeš dělat úplně novou výbavu? Oproti tomu zde máš mraky nových map, dovedností, úkolů. Stále se na vývoji pracuje a pokaždé jen pro zábavu hráčů ne pro zisky serveru. Vše zde lze získat dropem na mapách na rozdíl od ofiku. Pokaždé, když se zde něco přidá, tak se dbá na to, aby nebyl poškozen žádný char, snaží se tu o prosazení aby hráči hráli skupinově. Došel jsi ty vůbec do map jako jsou Swamp, Hg, Cidonia, Entarián? By mě zajímalo, jak tě jako začátečníka špičkově baví hra, kde bez rukavice ti nepadne téměř nic, běháš tam v +4 věcech a na obyčejnou +9 hotovou zbraň vyděláš tak za půl roku? Srovnáváš tu Ekuru s jinými hrami, ale to je neporovnatelné, smiř se s tím, že je to prostě 10 let stará hra a zázraky na ní nevytvoříš. Jestli říkáš obohacení hry pet zvířátka, opasky, a další různé kraviny na postavu, tak to dle mě není hra, ale oblíkání postavy, prý kosmetika, obleky a alchymie. Podstata a základ této hry je Hráči proti monstru, to jest zabíjíš monstra ne čančání postavičky. Jak tak pročítám tvé příspěvky, tak pro tebe sekání, dropování je úmorné, nudné, strašné a jiné činnosti ještě horší. Co vlastně čekáš od této hry, když je na tom založena? Proč to vlastně hraješ, kdo tě nutí, proč to nesmažeš?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
PanNikdo « pát 8:52 pm »

@
BlowBM « pát 6:06 pm »

@
Ashen « pát 4:10 pm »

@
Tomori « pát 3:21 pm »

@
libast « pát 9:26 am »

@
Tomori « čtv 10:26 pm »