Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Omlouvám se předem, že to dávám sem, přesuňte kdyžtak to téma díky. Jen bych nutně potřeboval převést SD a přes ticket podporu bych se asi nedočkal, no takže vysvětlím problém.. dám na webu ekura dobít SD, zadám všechny údaje, přesměruje mě to na to, kolik chci z centrálního účtu převést, dám kolik a kliknu na o.k.. a potom se stane to, že mě to SD nedá, ale vrátí na vyplnování údajů o převedení, nevíte co s tím? urgentně..
E: Přesunuto.
/Waltrik
Sem pouze Drop,baví mě to..
Nechodím zbytečné Souboje které bych prohrál.. Skype : diablo2339
Nejspíš se jedná o špatné nastavení prohlížeče, nebo nějaký agresivní doplněk, který vás odhlašuje. V daném případě je nutné vědět spoustu dalších údajů včetně IDCA a převáděného množství, tudíž bych vám doporučil obrátit se na support. A možná se dokonce i dočkáte!
Prohlížeč sám o sobě špatný není, může být pouze napadený škodlivým kódem, nebo špatně nastaven vinou uživatele. Nicméně jsem rád, že se Vám chybu podařilo vyřešit.