Možnost změny jména postavy.

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Možnost změnit jméno postavy.

Hlasuji pro možnost č.1
6
10%
Hlasuji pro možnost č.2
11
18%
Hlasuji pro možnost č.3
2
3%
Hlasuji pro možnost č.4
1
2%
Mám jiný nápad ohledně změny jména
0
Žádná hlasování
Nechci aby šly změnit jména postavy
41
67%

Celkem hlasů: 61

Script
Lv.33
Lv.33
Dal poděkování: 299 poděkování
Dostal poděkování: 1470 poděkování

Re: Možnost změny jména postavy.

Příspěvek od Script » úte 01. zář 2015 15:31:23

Když si zakládáme postavu, každý si volí jméno a její výchozí vzhled. Na pátém levelu si zvolíme cestu kouzel, která se nám vryje do paměti na levelu padesátém. Pak je zde několik dílčích rozhodnutí, jako směřování Karmy a úkoly u mladého lovce. To jsou podle mého názoru hlavní pilíře, které by měly zůstat stát, i když se vše ostatní obrátí naruby. Protože bez záchytného bodu ztrácejí postavy kouzlo osobnosti, která za ní sedí a z herního světa se tak pomalu stává jen stoka plná bezejmenných a bezcharakterních postav.

Můžete namítnout, že Hero Market je potom úplně stejným zlem. Na tom je dost velký podíl pravdy, ale jeden rozdíl tam přeci jenom je. Pokud nedáme hráčům možnost prodávat své postavy přes HM, budou tak ilegálně dělat přes sociální sítě a podobné prostředky, přičemž to bude mít za následek jenom nárůst krádeží účtů. Pokud ale hráčům nedáme možnost změnit si jméno, tak si ho zkrátka a jednoduše nezmění, i kdyby se na hlavu stavěli. Takže ano, Hero Market je zlem, ale nutným zlem.

Zkusme si shrnout, co zaznělo v předchozích příspěvcích.
  • :+: Noví hráči si nechtějí dělat postavu "od nuly" a proto by uvítali možnost koupit si ji na HM se vším všudy.
    • Samozřejmě, server už běží pět let a to je hodně dlouhý náskok pro ty, co jsou tu od začátku, Na druhou stranu, hra nabízí dostatečnou porci zábavy na téměř každé úrovni, nejen na té maximální a s oblíbenou sadou "full herb, karma, bio". Nevymýšlím si, mám s tím vlastní zkušenost.
    • Tvrzení, že se ve hře pohybují jen samé větší levely, je holý nesmysl. Jen neprostojí celé dny u skladu.
  • :+: Noví hráči se obávají, že koupená postava bude mít špatnou pověst a nebudou za ni moci hrát.
    • Pověst se bohužel do kolonky v HM umístit nedá, ale není nic jednoduššího, než se poptat hráčů ve hře.
    • A nebo jiný pohled - HeroMarket je krátká a nebezpečná cesta, vytvoření vlastní postavy dlouhá a bezpečná. Na tom konceptu nevidím nic špatného. A pokud není špatný, tak netřeba ho měnit, nebo rušit.
  • :-: Hráči se špatnou pověstí si mnou ruce, jak se opět skryjí za jiné jméno postavy.
    • Tady zdaleka nejde jen o zloděje, ale třeba notorické kaziče zábavy, otravy, hulváty a rafinované podvodníky. Netřeba dávat příklady. Téměř každý ví, že jsou způsoby, jak pravidla obejít a vyhnout se trestu.
    • Jak tomu zabráníme? Budeme někde vést veřejně přístupnou tabulku, kde bude vidět kdo, kdy a na co se přejmenoval? Není to trošku uhozené a taky míjící se účinkem? Kolik procent hráčů se do ní podívá, než provedou nějaký obchod, či jiný transfer herních prostředků?
  • :-: Co když si jeden den změním jméno a druhý den mé staré jméno použije někdo jiný a bude se za mě vydávat? Vy to riziko možná podstoupíte, ale ti podvedení stěží.
    • Budeme si vést záznam o všech použitých jménech ve hře a dovolíme použít jen ta nikdy nepoužitá? To tu pak za chvíli žádná pěkná jména nezůstanou.
  • :-: Poslední bod přidávám za tým Ekury. Každý den řešíme nespočet tiketů, ať už týkajících se okradení, ztráty věcí, nebo zapomenutých ID, hesel a mailů. Pokud bude zaveden systém možnosti změny jména postavy, prodlouží se průměrná doba řešení takového tiketu na čtyřnásobek, třeba z 1 hodiny na 4. Jinými slovy už tyhle tikety zvládat nebudeme. Podobná situace bude u nahlášení postav, které si mezitím změní jméno.
    • Takže jste ochotní přijmout fakt, že postava se změněným jménem automaticky ztrácí nárok na jakoukoli podporu ze strany týmu? Dost vážně o tom pochybuji.
    • A pokud přece ano, jsou ochotní tohle přijmout hráči, kteří jsou jednáním jiného člověka poškozeni a tento se skryje za falešnou identitu změnou jména? To se asi ptám špatně, za ně mluvit nemůžete.
  • Ad možnost číslo 3 - Tato možnost absolutně nic neřeší, protože zatímco jsou u ní zachována všechna zmíněná negativa, pozitiva nemá prakticky žádná. Opravdu si někdo myslí, že se v HeroMarketu budou objevovat samé postavy s nevyčerpanou změnou? Věřím tomu, že do měsíce tam nebude ani jedna. A pak se stane co? Samozřejmě budou chtít změnu další a nejeden hráč na to konto přijde s dojemným příběhem, proč zrovna on by měl tu druhou možnost mít. A to už jsme pak jenom krůček od stavu, který je teď.
Stejně jako Mithra tedy tento návrh řadím do škatulky JPMM a v anketě volím šestou možnost. Jsem ale rád, že tu podobné téma vzniklo a můžeme tak zjistit, jaký na to má názor celá komunita.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » úte 01. zář 2015 15:37:53

A co třeba přejmenovávat jen v menší míře, každý by si mohl zažádat a pokud by mu to bylo schváleno, tak by se změna provedla.
Narážím na to, že jsem už několikrát od lidí slyšel něco jako "Jo kdyby to šlo, tak si to 007 za jménem odstraním.", "Jo kéž bych si tak mohl změnit první písmenko z malého na velké." a nebo odstranění slavných "XxxX"..

NemasZac
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování

Příspěvek od NemasZac » úte 01. zář 2015 16:03:52

Chyumgo píše:A co třeba přejmenovávat jen v menší míře, každý by si mohl zažádat a pokud by mu to bylo schváleno, tak by se změna provedla.
Narážím na to, že jsem už několikrát od lidí slyšel něco jako "Jo kdyby to šlo, tak si to 007 za jménem odstraním.", "Jo kéž bych si tak mohl změnit první písmenko z malého na velké." a nebo odstranění slavných "XxxX"..
Postavy se jménem, ve kterém je "XxXx" nebo "007" atp. jsou vytvořené, protože jméno bez těch číslic nebo x už bylo obsazené a majitel neuměl vymyslet jiné. :D

macok0072
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 62 poděkování
Dostal poděkování: 56 poděkování

Příspěvek od macok0072 » úte 01. zář 2015 16:10:40

Kód: Vybrat vše

[quote]Poslední bod přidávám za tým Ekury. Každý den řešíme nespočet tiketů, ať už týkajících se okradení, ztráty věcí, nebo zapomenutých ID, hesel a mailů. Pokud bude zaveden systém možnosti změny jména postavy, prodlouží se průměrná doba řešení takového tiketu na čtyřnásobek, třeba z 1 hodiny na 4. Jinými slovy už tyhle tikety zvládat nebudeme. Podobná situace bude u nahlášení postav, které si mezitím změní jméno.

Takže jste ochotní přijmout fakt, že postava se změněným jménem automaticky ztrácí nárok na jakoukoli podporu ze strany týmu? Dost vážně o tom pochybuji.
    A pokud přece ano, jsou ochotní tohle přijmout hráči, kteří jsou jednáním jiného člověka poškozeni a tento se skryje za falešnou identitu změnou jména? To se asi ptám špatně, za ně mluvit nemůžete.[/quote]
Scripte, pokud se nepletu, tak i po změně postavy, zůstává "ID postavy" v Navicat/player/player nebo Navicat/player/player_index stále stejné... Mění se jen jméno, nikoli číselné "pořadové" číslo postavy.

Jak píšeš, že hráči znají díry v pravidlech a proto mají pověst kazičů zábavy / hulvátů, vulgaristů, rafinovaných podvodníků atd.
Není tam čirou náhodou i chyba nejen u toho hráče, ale také v samotných pravidlech, když se ta díra dá najít?
A myslím, že bod, ve kterém zminuje Script, že by po změně jména někdo využil jeho původní jméno, tak nevidím problém v řešení...

Jak jsem již psal, číselné ID postavy v MysQL se nemění, navíc změna jména bývá v drtivých případech ve vlastní složce logů, tudíž jde vidět jaká postava na jaké jméno se změnila.
Tudíž, když mám jméno "AhojPepa" změním to na "AhojJosef" a někdo si udělá postavu "AhojPepa" za kterou nadává a tvrdí že jsem já, tak po podání ticketu by nebyl problém v Logu dohledat, zda-li to jsem já, nebo ne.

Když si problémový prudící hráč změní jméno, tak pokud se stále bude chovat stejně, tak to hráči stejně odhalí. Jak?
Člověk nedokáže změnit svoji povahu zedne na den, a navíc, uvedu příklad. Vidíme válečníka 140, jméno "XXX" jak neustále dělá problémy. Hráč najednou zmizne, objeví se hráč "YYY" válečník 140, a je taktéž problémový.
Nenápadné si myslím ...

Navíc, když se vám tolik nezamlouvá ta změna u všech, co takhle to dát např. pouze postavám level 130+ ?
Když se podíváme na Pranýř, kolik % potrestaných je 130+?

Chyumgo
To také není špatný nápad, povolit jen částečnou změnu, ovšem to by znamenalo nějaká jistá pravidla, která by určovala co povolit a co ne. A tam by mohlo vznikat, jak psal Script v jedné z jeho vět, dohadování "proč on ano a já ne".

A jak jsem již psal, pokud hráči dělají problémy skrz díry v pravidlech, tak nebylo by záhodno ty díry najít a zalepit?
ObrázekxElGorgyObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
archerBornToFight1104xxxprůběh

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » úte 01. zář 2015 16:21:16

Chyumgo píše:A co třeba přejmenovávat jen v menší míře, každý by si mohl zažádat a pokud by mu to bylo schváleno, tak by se změna provedla.
Přesně tak, co takhle udělat poslední krok v podobě schválení moderátorem hry? A dejte to třeba na práci boardům, těch tu je cca 1,5 na jednoho aktivního uživatele :)

Script
Lv.33
Lv.33
Dal poděkování: 299 poděkování
Dostal poděkování: 1470 poděkování

Příspěvek od Script » úte 01. zář 2015 17:07:08

macok0072 píše:Scripte, pokud se nepletu, tak i po změně postavy, zůstává "ID postavy" v Navicat/player/player nebo Navicat/player/player_index stále stejné... Mění se jen jméno, nikoli číselné "pořadové" číslo postavy.

Jak jsem již psal, číselné ID postavy v MysQL se nemění, navíc změna jména bývá v drtivých případech ve vlastní složce logů, tudíž jde vidět jaká postava na jaké jméno se změnila.
Tudíž, když mám jméno "AhojPepa" změním to na "AhojJosef" a někdo si udělá postavu "AhojPepa" za kterou nadává a tvrdí že jsem já, tak po podání ticketu by nebyl problém v Logu dohledat, zda-li to jsem já, nebo ne.
I kdyby to opravdu bylo takhle jednoduché, hráči neznají ani své ID, ani cizí ID. Takže při řešení tiketů píšou jména, často zkomolená. Taktéž různé logy ve hře jsou vázány na jméno. Každou takovou akci by bylo nutno jednotlivě prověřovat, jestli ji opravdu provedla ta jistá postava a ne jiná, jen se shodným jménem. Také by bylo mnohem náročnější dohledávat problémové hráče na jiných postavách. Nikdy jsem neřekl, že by to bylo nemožné. A nesnažím se tu apelovat na ničí rozum, protože si dobře uvědomuji, že z pozice hráče je složité si to představit. My se ale v této záplavě logů pohybujeme každý den, takže víme, co by taková změna znamenala pro support. Neříkám katastrofu, ale dost podstatné zpomalení.

macok0072 píše:Když si problémový prudící hráč změní jméno, tak pokud se stále bude chovat stejně, tak to hráči stejně odhalí. Jak?
Člověk nedokáže změnit svoji povahu zedne na den, a navíc, uvedu příklad. Vidíme válečníka 140, jméno "XXX" jak neustále dělá problémy. Hráč najednou zmizne, objeví se hráč "YYY" válečník 140, a je taktéž problémový.
Nenápadné si myslím ...

Navíc, když se vám tolik nezamlouvá ta změna u všech, co takhle to dát např. pouze postavám level 130+ ?
Když se podíváme na Pranýř, kolik % potrestaných je 130+?
Právě naopak, o změně herního jména by se dalo uvažovat na nízkém levelu (třeba <50), kdy ještě není ve světe Ekury natolik známý. Na levelu 130 a více je to dle mého názoru nemyslitelné, viz druhý odstavec mého předchozího příspěvku.

macok0072 píše:Jak píšeš, že hráči znají díry v pravidlech a proto mají pověst kazičů zábavy / hulvátů, vulgaristů, rafinovaných podvodníků atd.
Není tam čirou náhodou i chyba nejen u toho hráče, ale také v samotných pravidlech, když se ta díra dá najít?
A myslím, že bod, ve kterém zminuje Script, že by po změně jména někdo využil jeho původní jméno, tak nevidím problém v řešení...

A jak jsem již psal, pokud hráči dělají problémy skrz díry v pravidlech, tak nebylo by záhodno ty díry najít a zalepit?
Musím tě zklamat, ale ačkoli jsou GM ve hře "bohy", pravidla hry, jejichž dodržování hlídáme, musí být napsána v souladu se zákony ČR. Není zde prostor pro ošetření všech druhů podvodů, protože některé se dějí za hranicemi našich serverů a tedy mimo naši jurisdikci. Většinu z těchto podvodů je sice možné řešit podáním trestního oznámení, ale pro to je potřeba, aby vznikla škoda přesahující 5000 Korun a dotyčný musí být ochotný takovou záležitost řešit s PČR. Na těchto dvou požadavcích 99% okradených ztroskotá.

HonzaM píše:Přesně tak, co takhle udělat poslední krok v podobě schválení moderátorem hry? A dejte to třeba na práci boardům, těch tu je cca 1,5 na jednoho aktivního uživatele :)
Změna velikosti písmene by neměl být problém (otázka je, kolika lidem by to pomohlo). Cokoli jiného ano, viz můj předchozí příspěvek. Bezúhonnost herní postavy lze zjistit z logu, ale co když ten člověk právě něco provedl a chce si rychle změnit jméno? Zde by pak musela nastoupit nějaká čekací lhůta (např. 30 dní), ve které by samozřejmě nesmělo dojít ke změně majitele. Kdo ale bude změnu schvalovat?

Pravidly podle mého názoru nelze vymezit hranici mezi kosmetickou a podstatnou změnou jména. Každá situace je až příliš specifická. Moderátoři fóra ani zdaleka neprocházejí tak důkladným prověřováním, aby jim mohl být tenhle úkol přidělen. Pak už je vše na subjektivním posouzení GM, ale i tam by vznikaly mezi jednotlivci rozdíly, které jen zavdají názorům hovořícím o "měření dvojím metrem". Možnost odklepnout přejmenování postavy by nakonec byla natolik odpovědná činnost, že by ji mohl provádět pravděpodobně jenom GA. Takže má namísto připravovaných novinek odklikávat požadavky na změnu? Odpovím sám - ne.

Vše, co jsem chtěl, jsem už řekl, takže se pokud možno budu této diskuze účastnit zase jenom jako čtenář.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Příspěvek od Krkovička » sob 26. zář 2015 11:21:05

Zdravicko tak jsem to tu procital a jeste jedna vec je taky vhodna podotknout k danemu tematu a to legenda : kdyz bude napr.Lojza makat a proslavi se tim ze udela 100 000 CB kazdej ho bude znat a rikat ze je drsnej typek :-) tak pak preci po prejmenovani nemuze mit stejne zasluhy :-( ono uz i s prodejem na HM by se to melo dle meho nazoru nulovat potom by si to prejmenovavani a kupovani postav par lidi rozmysleno a na zebricku legend by bylo jen par drzaku - jedincu co maji opravdovou vydrz :!:
Rozhodopadne by pak ten zebricek mel veci smysl a vazenost :!:

Ja volim jmena nemenit.
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:
@ Relly « stř 1:29 pm »
@noxforko,  A v čem, když byly 4 ox ? A to i o víkendech.
@ Nonepovideeej « stř 12:10 pm »
Tohle ale nebyla jediná OX, celkově byly 4
@ noxforko « stř 12:00 pm »
smutne pro ty co maji odpoledni
@ Cassper17 « stř 6:02 am »
Amadori Tingra 15
@ ChunjoKing « stř 2:27 am »
21:00
@ ChunjoKing « stř 2:26 am »
@fenylalanin,  tak posledný len z OX. Dnes, 2.7. v stredu, máš jedinú šancu. Inak pumu neskompletizuješ!!!

Who is chatting