Včera (29.9.) jsem byl s kamarádem v HG expit postavu mé přítelkyně. Expák+ premko 50% BZK, + 50% BZK odměna z války říší + 3x20% BZK ve věcech (boty, náhrdelník, štít)
1. patro se šlo náčelník + rovnoměrné rozložení, exp šel do 3 postav
1. patro dalo cca 85% expů.
2. patro se šlo náčelník + rozložení podle levelů, exp šel také do 3 postav
2. patro dalo cca 82% expů.
Dneska (30.9.) jsme šli HG znova.
Na postavě přítelkyně byly stále stejné věci, jen jsme neměli náčelníka. Exp šel tentokrát jen 2 postavám.
1. patro dalo cca 17% expů
2. patro dalo cca 33% expů
Zkoušel jsem přijít s postavou která vedla skupinu a dát tam náčelníka, když šly expy do 3 postav s náčelníkem, dávalo to stejně jako předtím 2ma postavám bez náčelníka.
Podle mě tedy není možné, aby včera 2 patra dala dohromady přibližně 175%
a dnes obě patra jen nějakých 50%, obzvlášť když včera se 2. patro HG šlo s rozložením na levely (takže víc expů šlo postavě 143lvl která vedla skupinu a měla nejvyšší level, a přítelkyně s levelem 128 dostávala méně)
Není možné, aby absence knihy náčelníka udělala tak obrovský rozdíl...
podle mého prověření je nastavení Haegeronu zcela v pořádku a neliší se ani od dřívějšího nastavení. Počet i podíl bodů zkušeností závisí na mnoha dalších Vámi neuvedených faktorech, přičemž roli hraje také počet úmrtí dané postavy. V této věci Vám doporučím obrátit se na uživatelskou komunitu na fóru hry, která Vám zodpoví případné dotazy.
Tudíž z Ticketu jsem se nic nedozvěděl ... Tak se chci zeptat Vás, komunity, jestli nevíte proč to udělalo takový rozdíl. S lidmi co jsem se bavil ve hře jsme usoudili, že to nemůže být pouze absencí náčelníka...
Předem děkuji.
Pozn. - Ve včerejším HG bylo jen o jednu postavu více než v tom dnešním, tudíž by ten rozdíl tak velký taky být neměl skrz počet postav.