PVP Hry Joan 2015

Zkuste štěstí v nějaké soutěži, možná se na vás usměje štěstěna. Nebo nějakou sami uspořádejte!
Probíhající soutěže:
Odpovědět
Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: PVP Hry Joan 2015

Příspěvek od Eldik » čtv 08. říj 2015 18:21:05

Mithra píše: Premie je neco navic a pridal jsem ji pro ty postavy, ktere se dokazou i s mensim levelem prosadit v tezke konkurenci.
Milý Mithro,

prémie je sice hezká věc, ale není zcela zřejmé, že my, co máme levely 145+ jsme si už něco v této hře oddělali (karma, dračí,...), dostáváme mnohem méně cb než ty vyžírky s lvl 110 ( napíšu klidně jmenovitě: Chyu a další ). Měli byste alespoň vrátit systém 3cb pro každého, jestli se chcete dohadovat o prosazování menších levelů v těžké konkurenci. :roll:

Nastává tedy otázka, kdo si to zaslouží více?
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » čtv 08. říj 2015 18:57:19

Eldik píše:
Mithra píše: Premie je neco navic a pridal jsem ji pro ty postavy, ktere se dokazou i s mensim levelem prosadit v tezke konkurenci.
Milý Mithro,

prémie je sice hezká věc, ale není zcela zřejmé, že my, co máme levely 145+ jsme si už něco v této hře oddělali (karma, dračí,...), dostáváme mnohem méně cb než ty vyžírky s lvl 110 ( napíšu klidně jmenovitě: Chyu a další ). Měli byste alespoň vrátit systém 3cb pro každého, jestli se chcete dohadovat o prosazování menších levelů v těžké konkurenci. :roll:

Nastává tedy otázka, kdo si to zaslouží více?
Milý Eldíku,
já se s nikým nedohaduju. Já jsem se rozhodl vyhlásit tuto prémii a tak jsem také učinil. V teamu mi byla schválena a není se tedy o čem dohadovat.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Eldik » čtv 08. říj 2015 20:04:44

Milý Mithro,

nechci se dohadovat, jen jsem projevil svůj názor nad nelogickou myšlenkou rozdělení prémií.
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

Junkie
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 76 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Junkie » čtv 08. říj 2015 20:22:05

Máte chybu s tabulce hráč Lasinom skupina Elite se nenachází v Jinno ale v Chunjo ale to je jen taková přípomínka :fight: :hello:

SlepyMag
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od SlepyMag » čtv 08. říj 2015 20:30:42

ahoj lidi,
chtěl bych pogratulovat xMajkyx k postupu v soutěži, byla jsi skvělý soupeř. Děkuji za krásný a napínavý duel. přeji mnoho úspěchů v dalších kolech :)
Ať vyhraje ten nejlepší :)
PS: mé pocity:
Když se budete snažit s někým domluvit, vzpomeňte si na to, že pár přes držku vyřeší víc než tisíc slov ;)

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 08. říj 2015 22:12:29

MostEVILEK píše:Né cepino rozhodně nebudu pořadat akci která je naprosto k ničemu a je jen o vyžíraní :) Dále možná by lidi brečeli že získat CB do cidonie je nemožné,ale pokud chtějí do cido tak si mají udělal pvp? nemají na něj? at vylděavají ve swampu :) Dost lidí co jen dorazí by brečelo že nemají CB,ale bylo by to aspon zpravedlivé,dále určitě tam lezu kvůli CBčkam,kdybych tam lezl kvůli CB tak mám heal na vyžíraní a né daggera že,vůbec to nedava logiku že rudlo? to že měním řiši,znamená že rád cestuju,a cestovaní je kvůli zabavě,ale to ty nepochopíš když sedíš nazadku v jedné řiši a děláš buh ví co :)
Tak jelikož jsi obrovským kritikem této akce, tak jsem čekal, že vymyslíš něco suprového, které bude spravedlivé a nemusí to být zrovna PvP soutěž. Super, uděláme dle tebe války spravedlivé, ale to že je to zabije, to ti je úplně jedno, ty prostě nemůžeš překousnout postavy, která mají dálková kouzla a nemusí se řezat v chumlu. A propo, jak si můžeš být jist, že ten tvůj výmysl zrovna bude spravedlivý, když jak jsem ti psal, tak zasadit poslední ránu může každá postava, tak že i ty, to že jí nezasadíš, je jen tvůj problém, ne ostatních. Byly časy, kdy se tu za vyžírky psalo o BMkách, najednou jsou to healeři a nejsou to náhodou i ninjové na dálku a dračí šamani? Možná by se za vyžírky dali považovat i mentálové, také mají některá dálková kouzla. Moc tvé myšlenkové pochody nepobírám. Možná bys dle tvého systému neudělal CBčka ani ty, jelikož by největší DMG dávali BMka a Healeři, ale tím se moc nezabýváš, ty prostě nenávidíš nyní Léčitele, tak si tu pliveš. Dále nechápu, jak si dovoluješ kritizovat lidi, kteří si své postavy vytvořili, vyexpili, udělali vše potřebné, udělali, nakoupili výbavy, kdežto ty se tu nejvíce projevuješ jako překupník postav a cestovatel.

Na závěr bych chtěl také poděkovat za vyrovnaný souboj hráči kobra33, kdybych ho neporazil dnes, tak v sobotu už asi určitě ne, jelikož nejvíce dávám na dnešní mapě. Musel jsem ze sebe vydat to nejlepší. Přeji všem ostatním již postoupivším mnoho úspěchu a poraženým radím, nevěšte hlavu, byli jste výborní, příště to soupeřům vrátíte i s úroky.

Hezký večer
Cepino
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 08. říj 2015 22:48:44

Cepino píše:
MostEVILEK píše:Né cepino rozhodně nebudu pořadat akci která je naprosto k ničemu a je jen o vyžíraní :) Dále možná by lidi brečeli že získat CB do cidonie je nemožné,ale pokud chtějí do cido tak si mají udělal pvp? nemají na něj? at vylděavají ve swampu :) Dost lidí co jen dorazí by brečelo že nemají CB,ale bylo by to aspon zpravedlivé,dále určitě tam lezu kvůli CBčkam,kdybych tam lezl kvůli CB tak mám heal na vyžíraní a né daggera že,vůbec to nedava logiku že rudlo? to že měním řiši,znamená že rád cestuju,a cestovaní je kvůli zabavě,ale to ty nepochopíš když sedíš nazadku v jedné řiši a děláš buh ví co :)
Tak jelikož jsi obrovským kritikem této akce, tak jsem čekal, že vymyslíš něco suprového, které bude spravedlivé a nemusí to být zrovna PvP soutěž. Super, uděláme dle tebe války spravedlivé, ale to že je to zabije, to ti je úplně jedno, ty prostě nemůžeš překousnout postavy, která mají dálková kouzla a nemusí se řezat v chumlu. A propo, jak si můžeš být jist, že ten tvůj výmysl zrovna bude spravedlivý, když jak jsem ti psal, tak zasadit poslední ránu může každá postava, tak že i ty, to že jí nezasadíš, je jen tvůj problém, ne ostatních. Byly časy, kdy se tu za vyžírky psalo o BMkách, najednou jsou to healeři a nejsou to náhodou i ninjové na dálku a dračí šamani? Možná by se za vyžírky dali považovat i mentálové, také mají některá dálková kouzla. Moc tvé myšlenkové pochody nepobírám. Možná bys dle tvého systému neudělal CBčka ani ty, jelikož by největší DMG dávali BMka a Healeři, ale tím se moc nezabýváš, ty prostě nenávidíš nyní Léčitele, tak si tu pliveš. Dále nechápu, jak si dovoluješ kritizovat lidi, kteří si své postavy vytvořili, vyexpili, udělali vše potřebné, udělali, nakoupili výbavy, kdežto ty se tu nejvíce projevuješ jako překupník postav a cestovatel.

Na závěr bych chtěl také poděkovat za vyrovnaný souboj hráči kobra33, kdybych ho neporazil dnes, tak v sobotu už asi určitě ne, jelikož nejvíce dávám na dnešní mapě. Musel jsem ze sebe vydat to nejlepší. Přeji všem ostatním již postoupivším mnoho úspěchu a poraženým radím, nevěšte hlavu, byli jste výborní, příště to soupeřům vrátíte i s úroky.

Hezký večer
Cepino

Přesně jsem čekal,kdy napíšeš že kupuju postavy.Takže ti to trošku objasním,ty a více lidí očividně máte na hru čas a baví vás dropovat karmu a co já vím ještě,mě osobně karmu dropovat nebaví,proto si jí radši koupím,o expení mi nemluv,protože já jsem toho naexpil více než ty :) Vybavu jsem koupil/udělal jako všichni ostatní až na pár vyjímek,to že netravím hodiny ve swampu,kerindoru,ale stojím u zahradky a vydělávám bylinkama,to vám asi prostě všem vadí žejo :) Dále,co se týče toho abych dělal nějaké akce,Nedávno jsem udělal soutěž,ale dost lidí jí kritizovalo,jen proto že jsem nenapsal kolik za to dostanou,tůdíž jsem jí zrušil,jelikož jsem zjistil že všem tu jde jen o prachy.Né o pobavení či zasoutěžit si :) K pvp hrám,všichni co nechodily aktivně do válek,a chodí ted,to není kvůli tomu že na to mají ted čas,ale kvůli odměnám,a kdo říká že ne tak pěkně kecá :) Hrál jsem za heal,vím jaké to je,ale pro mě to po pár CB rekordech za healera přestalo bavit. Co se týče toho názoru že by se války říší měly posuzovat podle DMG a né podle poslední rány,za tím si plně stojím a názor měnit nebudu jen kvůli tomu že by pak horší hráči neměli šanci.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Meripa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 76 poděkování
Dostal poděkování: 249 poděkování

Příspěvek od Meripa » čtv 08. říj 2015 23:52:23

MostEVILEK píše:Přesně jsem čekal,kdy napíšeš že kupuju postavy.Takže ti to trošku objasním,ty a více lidí očividně máte na hru čas a baví vás dropovat karmu a co já vím ještě,mě osobně karmu dropovat nebaví,proto si jí radši koupím,o expení mi nemluv,protože já jsem toho naexpil více než ty :) Vybavu jsem koupil/udělal jako všichni ostatní až na pár vyjímek,to že netravím hodiny ve swampu,kerindoru,ale stojím u zahradky a vydělávám bylinkama,to vám asi prostě všem vadí žejo :) Dále,co se týče toho abych dělal nějaké akce,Nedávno jsem udělal soutěž,ale dost lidí jí kritizovalo,jen proto že jsem nenapsal kolik za to dostanou,tůdíž jsem jí zrušil,jelikož jsem zjistil že všem tu jde jen o prachy.Né o pobavení či zasoutěžit si :) K pvp hrám,všichni co nechodily aktivně do válek,a chodí ted,to není kvůli tomu že na to mají ted čas,ale kvůli odměnám,a kdo říká že ne tak pěkně kecá :) Hrál jsem za heal,vím jaké to je,ale pro mě to po pár CB rekordech za healera přestalo bavit. Co se týče toho názoru že by se války říší měly posuzovat podle DMG a né podle poslední rány,za tím si plně stojím a názor měnit nebudu jen kvůli tomu že by pak horší hráči neměli šanci.
Moste, ty bys na své názory nepotřeboval jen jinou hru, ale nejspíš i jinou planetu. Každá postava ve hře je jedinečná, což jsi v zásadě pominul. Jedinečná se stává svým pravým majitelem, ale k tomu asi nikdy nedospěješ. Ať už má kouzla jakákoliv a je to jakýkoliv charakter, u každé postavy jsou + a - v mnoha směrech. O tom bys mohl diskutovat celé hodiny, přesto bys v konečné fázi dospěl ke stejnému závěru.
Shrň své poznatky a předej je do návrhu, který patří do jiné sekce.
Hezký večer všem:)

Edit: Opravena citace, příště prosím použijte značku [quote].
/Script
Obrázek

CR0SBY
Lv.2
Lv.2
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od CR0SBY » pát 09. říj 2015 7:30:09

To je neskutečný,proč tady pořád nebatujete o kravinách? Pořád se někomu něco nelíbí.Žádné pvp hry si nezasloužíte.Pořád tady cpete nějaké připomínky a stěžujete si :D Příjde mi to dost legrační :D Bavíte se o tom jakoby to byla strašně důležitá věc.Pvp hry z mého pohledu: Mně se tato událost líbí ,jsem rád že i hráči a né jen gm tým se snaží pro hru a její komunitu něco udělat,tak si snad zaválčíme podle určitých pravidel a je to ne ? Když se někomu do války nechce nebo má nějaký problémy,ať tam neleze :D Pro ty kdo jde...tak hodně štěstí,ale pořád je to jen hra :D Do těch válek chodíte tak či tak.Nevím jestli se teď účastníte kvůli nějakým cenám,ale já teda rozhodně ne.Mě války a celkově pvp baví a tak si rád zasoutěžím,proč ne :D Zamyslete se nad sebou :D
Postavu CR0SBY již nevlastním,nyní mě najdete na WeIeen

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 09. říj 2015 8:21:14

MostEVILEK píše:Přesně jsem čekal,kdy napíšeš že kupuju postavy.Takže ti to trošku objasním,ty a více lidí očividně máte na hru čas a baví vás dropovat karmu a co já vím ještě,mě osobně karmu dropovat nebaví,proto si jí radši koupím,o expení mi nemluv,protože já jsem toho naexpil více než ty :) Vybavu jsem koupil/udělal jako všichni ostatní až na pár vyjímek,to že netravím hodiny ve swampu,kerindoru,ale stojím u zahradky a vydělávám bylinkama,to vám asi prostě všem vadí žejo :) Dále,co se týče toho abych dělal nějaké akce,Nedávno jsem udělal soutěž,ale dost lidí jí kritizovalo,jen proto že jsem nenapsal kolik za to dostanou,tůdíž jsem jí zrušil,jelikož jsem zjistil že všem tu jde jen o prachy.Né o pobavení či zasoutěžit si :) K pvp hrám,všichni co nechodily aktivně do válek,a chodí ted,to není kvůli tomu že na to mají ted čas,ale kvůli odměnám,a kdo říká že ne tak pěkně kecá :) Hrál jsem za heal,vím jaké to je,ale pro mě to po pár CB rekordech za healera přestalo bavit. Co se týče toho názoru že by se války říší měly posuzovat podle DMG a né podle poslední rány,za tím si plně stojím a názor měnit nebudu jen kvůli tomu že by pak horší hráči neměli šanci.
Tak že předně by mě nebavilo hrát za postavy, které si koupím, nemám na nich žádnou zásluhu a potažmo ani nevím jakou má postava reputaci, což se o tobě říci nedá, tam všichni předem víme, na čem jsme. Je mi úplně jedno jak si vyděláváš, ale přeprodej postav v této hře byl jeden velký hřebíček do rakve. Chápu, že se tímto zamezilo mnohým okrádání a podvodům, ale zas na druhou stranu tu dnes běhají s prominutím děti s postavami 150lv a o to musíš být opatrnější, protože jak že si nemůžeš být jist jaký majitel je na postavě, tak si nemůžeš být jist tím, že tě 150lv neokrade, neudělá na tebe podraz nebo ti nebude někde škodit. Třeba náš cech se dostal do takového podvědomí, že si někteří hráči k nám na dobu svého nehraní odkládají do úschovy své postavy, protože vědí, že nejže se jejich postavám nic nestane po straně majetkové, tak ani po straně reputace a dokonce až se vrátí, tak jejich postavy zas budou o level dál co se týče třeba biologa, karmy, herbaření a dalších věcí, protože my se jim zadarmo a s láskou o jejich postavy postaráme.

Sám tu píšeš, že jsi uspořádal akci a snesla se na tebe velká krtika. Jistě ti to bylo velice příjemné a ty stejně, co činili tobě, začněš činit dalším pořadatelům myslím si velice povedené soutěže. Tak že v podstatě jsi naprosto stejný jako ti co kritizovali tebe.

Věř, že spousty hráčů se účastní soutěže ne protože je na konci nějaká odměna, ale prostě proto, že válčí každou válku, válčí s tím co si vypiplali a válčí pro radost ne pro nějakou odměnu. Ač vím, že mám asi tak 1% šanci vyhrát hlavní kategorii, přesto se snažím. Snažím se i přesto, že jsem dostal do prvního kola soupeře, který měl za poslední tři války o 200 CB víc jak já. A hle, ač to bylo úplně vyloučené, jsem tohoto soupeře v prvním kole ve dvou válkách velice těsně porazil. Mám z toho neskutečnou radost jak já, tak celý cech, i když soupeře je mi velice líto, mnoho toho se svou postavou dokázal, ale tentokrát se štěstěna přiklonila na mou stranu. I když opět vím, že v dalším kole se mé šance stávají téměř nulovými, přesto jdu dál a opět se o tu svou mizivou šanci poperu. A věř, že je mi nějaká odměna úplně šumák. Pokud by si všichni mí soupeři zlomili ruce, tak při mé výhře to bude jen třešnička na dortu. Tyto věci, které jsou v odměnách si kdykoliv můžu koupit na tržnici a i tak činím. Nevěřím že hráči jako třeba Kortézka nebo Malchus nebo další, omouvám se, že jsem vás nezmínil, se účastní soutěže jen kvůli nějaké odměně, za ně mluví činy, ne hamon. Vůbec bych se nedivil, že team po těchto kritických rakcích své odměny úplně zruší, je to jen jejich dobrý skutek, že zadarmo něco poskytují, vůbec na to není nějaký nárok. Uvědomte si, že třeba odměny od pořadatelů ti pořadatelé museli nějak získat, to znamená nakoupit za vydělané yangy nebo nadropovat, co jsou hodiny a hodiny času, který věnovali né sobě a svým postavám, ale budoucím soutěžícím. Zas je na jejich jen dobré vůli, co a v jaké míře poskytnou za výhru v soutěži. Místo díků nebo tiché podpory teamu a pořadatelů, tu zaznívá ve velké míře kritika od lidí, co nic neuspořádají, ale z jakéhosi důvodu mají pocit, že oni by to udělali lépe a spravedlivěji. Neberu vám vaše názory, ale chtělo by to maličko pokory a úcty.

Proč v této soutěži slyším nářky, když pro dobro a slávu jednotlivce, se můžou zapojit celé cechy. My jsme tak v malé míře učinili a výsledek se dostavil. Vždyť celý cech, celá říše, krom tedy pokud je soupeř ze stejné říše, ale i tam lze soupeře omezit v rámci pravidel, nepodpoří svého favorita a nepomůžou mu vyhrát kolo, potažmo celý turnaj? Co vám brání? Nehrabte si na svém písečku, domluvte se, podporujte se. V rámci pravidel a čestného boje můžete svého hráče dostat kam chcete.

Jednoduché, všichni se v této hře mohou angažovat, uspořádat špičkové akce pro svůj cech, říši, nebo pro celý server k obrazu svému. Není vůbec žádný problém požádat team o jakousi takous podporu, či uveřejnění, či sponzorský dar.

Pokud by války byly udělány dle tvého návrhu, který jsi doposud nepodal, to jest dostane CB ten, kdo udělí největší DMG, tak za prvé CB budou získávat jen opravdu nejsilnější postavy, téměř nikdo jiný, za druhé vidím jak po mapě pobíhají postavy, které jen do každého soupeře vysází 5x sadu kozel, nezabijí ho, ale čekají až umře a jim se připočítá CB. Oni by udělili DMG třeba 150.000 a ty co ho nakonec usekáš, protože na něj máš výbavu a vezmeš mu vše, s tebou uděleným DMG 50.000 nedostaneš nic. Dále nechápu, jak by se to počítalo, když někdo je téměř nesmrtelný, umře za válku 2x a pak by jeho obržené DMG bylo od 100 hráčů v počtu první 350.000 druhý 345.000 a dál a dál dokavad opravdu jednou neskoná. Tak že CB by v podstatě přibývaly ne že někoho okamžitě zabiješ, ale úplně náhodně i když budeš stát na respawnu. On udělený DMG není jen počet ZB postavy, ale i to co si protivník doléčí či doelíkuje. To by na to musel být výpočet jen na války jako z NASA. A věřím, že by to neskutečně zatěžovalo server. Z vlastní zkušenosti vím, že naprogramovat lze cokoliv, ale za prvé to musí dávat smysl a za druhé to musí být nezatěžující pro server. Může udělat třeba logy totálně všeho co se děje na serveru, ale to pak server bude jen pčíkat. :)

Stále jsi neodpověděl na mé otázky, vždy se vyhneš v nějakém všeobecném mluvení. Jasně ti je položím a čekám na ně jasnou nevytáčivou odpověď.

1.) Kdo všechno je ve vákách vyžírka? Je to dle tvého názoru jakákoliv postava, co se nemusí mlátit v chumlu a má dálková kouzla? To jest BM, Mentál, Dračí šaman, Léčitel, Ninja na dálku?

2.) Co je nespravedlivého na nynějším udělování CB za zabití, když poslední ránu může udělit jakákoliv postava na mapě, to znamená i ty?

3.) Nevadilo by ti, že bys ve válkách říší neobržel CB ani ty, protože největší DMG by udělila třeba BMka a Léčitelé?

4.) Taková perlička. :-) Proč tak nenávidíš Léčitele?

S pokorou a úctou váš milovaný i nenáviděný ;-)
Cepino
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.

Who is chatting

offline Borda91 
offline Dexter 
offline Makarov 
offline Mionix