Proč píšeš takové slohy zbytečně? příště prosímtě označ uryvky kde jsem zminovan at to nemusím číst celé,děkuji předem.A ano rád ti odpovím na otazky.
1.Vyžírka je promě ten co má utoky a ustojí velké prd,nebudu samozřejmě jmenovat,ale v každé říši je XXX lidí,co ustojí prd,ale jejich cbčka jsou na urovni,které by bez utoků nedali.
2.Nespravedlivého je na tom to,že se někdo snaží někoho zabít pak příjde trapné BM,a vyřere mu ho duchem.
3.Takže,hrál jsem za všechny chary,a mužu říct že BM neudělá největší DMG a ani léčitel,největší DGM jsem já osobně dosahoval s daggerem a archerem,ačkoliv za archera jsem aktivně válčil 2 roky zpět.
4.Proč bych nenáviděl lečitele,když za lečítele jsem udělal rekord? Kdo za heal nehrál,nemůže posoudit,neměl jsem tam nějakou TOP vybavu,ale zakaldní ano a přesto jsem dal více cb než jiná hráčka,která za heal hraje roky,já zaněj hrál pár měsíců a už jsem byl na urovni o které se zminěné hráčce ani nesnilo

Omlouvám se že na tvůj příspěvek reaguji až ted pozdě,jelikož nemohu sedět u pc či mobilu abych mohl odepsat celý den.
Dále nemyslím si že hráči které si uvedl,to dělají pro odměnu,ale určitě jsi si všiml,že do válek začalo chodit ted více lidí,které dříve nechodily.
Ano,kritizuji PvP hry,důvod jsem psal už několikrát,je to nelogická soutěž,posuzovat podle CB.Dále proč jsem navytvořil návrh? Jelikož to je k ničemu,95% navrhů které by prospělo hráčům tu je zavrhnuto,pokud sis toho ještě nevšiml.Jako nadržovaní jistým lidem,či osobám,čekám za tento příspěvek warn,a možná i baník na nějaký ten den.Jelikož jsem typ člověka kterej má bohužel dobrou pameť,tak si pamatuji věci i 3 roky dozadu a vím kdo hrál a většinou i co dělal za malé ,,podvody" ale ban nikdy nedostal.
Rudlo,protiřečím si když napíšu že radši budu stát u zahradky než ve swampu? odkdy se musí klikat kvůli kytíčkam hodinu na zahradku? Postava je online 90% dne,ale u zaahradky,takže tu jsem tak 3-4h deně v celku, 2minuty klikaní u zahradky a nebo 120min ve swampu? rozdíl vid
Přijemný večer přeji všem
Edit by Mithra: BAN na foru i ve hře za Team insult. Konkrétně za ničím nepodložené obvinění členů teamu z "nadržování jistým lidem, či osobám.