Aura - expení 90-100
- 
				markosis
- Lv.2 
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Aura - expení 90-100
Ahoj, chci poprosit zkušené auráky o radu, jak jste zvládali expení od 90 do 100ho levelu. Expím na metinech lvl 90, ale jakmile se spawne moc dryád, jsem v koncích, odolnost vůči šípů, 60%, buff 94%. Poradíte mi někdo co s tím, prosím. Děkuji za rady. Byl bych rád, kdyby jste mi je psali sem a nebo do zpráv na foru. Herní nick - bedulka88

- Chyu
- Lv.39 
- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
- 
				markosis
- Lv.2 
Re: Aura - expení 90-100
To je skill hnutí síly nebo jak se to jmenuje?  Někdo mi ještě radil... dát na sebe normálně mnicha a základní štít, kvůli průnikům. Ano nebo ne?
 Někdo mi ještě radil... dát na sebe normálně mnicha a základní štít, kvůli průnikům. Ano nebo ne?  Děkuji za radu
 Děkuji za radu 

Někdo mi ještě radil... dát na sebe normálně mnicha a základní štít, kvůli průnikům. Ano nebo ne?
 Někdo mi ještě radil... dát na sebe normálně mnicha a základní štít, kvůli průnikům. Ano nebo ne?  Děkuji za radu
 Děkuji za radu 
- Chyu
- Lv.39 
- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
Ne, jmenuje se to Boj ze hřbetu koně. Určitě je lepší mít co nejméně obrany.

- 
				OrangEE
- Lv.20 
- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Do brnení a náramku si natoč Šance prevzít zb 10%, neni možné aby ťa likvidovali dryády, mne cez 1009 obrany nedali ZB ani pod 3/4 

- 
				markosis
- Lv.2 
Jestli jsi aura, tak kecáš  War
 War  Protože čím větší obrana, tím větší dmg průnikem dostáváš
 Protože čím větší obrana, tím větší dmg průnikem dostáváš  Zkusil jsem teď toho mnicha a bitevní štít... +0 ... bezvědomí a obnovit zb a mb... a nemusím ani být u pc
 Zkusil jsem teď toho mnicha a bitevní štít... +0 ... bezvědomí a obnovit zb a mb... a nemusím ani být u pc 

War
 War  Protože čím větší obrana, tím větší dmg průnikem dostáváš
 Protože čím větší obrana, tím větší dmg průnikem dostáváš  Zkusil jsem teď toho mnicha a bitevní štít... +0 ... bezvědomí a obnovit zb a mb... a nemusím ani být u pc
 Zkusil jsem teď toho mnicha a bitevní štít... +0 ... bezvědomí a obnovit zb a mb... a nemusím ani být u pc 
- pikasek
- Lv.20 
- Dal poděkování: 67 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
nezapínej bojové zuření jestli tě zabíjí,to je vše, rychlost sekání jde nahradit elíkem

- 
				markosis
- Lv.2 
Kvůli zuřku to nebylo, to nezapínám nikdy když jdu na metin. Bylo to opravdu příliš vysokou ochranou. Děkuji hráti 4game .... který mi doporučil vzít na sebe mnicha a základní štít ... +0 ... To je vše  Takže jestli někdo máte stejný problém, tady je řešení
 Takže jestli někdo máte stejný problém, tady je řešení  Mnich +0 10% převzít zb 3% mb .... na štít stačí antistun .... k tomu stačí úplně bohatě 90% buff a jedete si jako pán
 Mnich +0 10% převzít zb 3% mb .... na štít stačí antistun .... k tomu stačí úplně bohatě 90% buff a jedete si jako pán 

Takže jestli někdo máte stejný problém, tady je řešení
 Takže jestli někdo máte stejný problém, tady je řešení  Mnich +0 10% převzít zb 3% mb .... na štít stačí antistun .... k tomu stačí úplně bohatě 90% buff a jedete si jako pán
 Mnich +0 10% převzít zb 3% mb .... na štít stačí antistun .... k tomu stačí úplně bohatě 90% buff a jedete si jako pán 
- 
				tEK23
- Lv.8 
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Já osobně doporučuji neexpit moc hr hr na vyšší level bez vědomosti co vás pak čeká  Samozřejmě ti co už ví a hráli tak se jich to netýká.
 Samozřejmě ti co už ví a hráli tak se jich to netýká. 
Právě Jeskyně vyhnanství, je místo pro nejlepší drop od levlu 90-?? Vím že expy na 90 jsou dost slušný, ale je to nuda. S premkem na yangy i drop nic moc.. Já osobně jsem utratil aspoň 600 kk na začarky abych taky prakticky mohl jen klikat na meteor a jít zase dál.
A teď k věci, vyplatilo se mi moc moc moc natočit odolnost proti magii 30% šípy 30% (jde to nakombinovat, s Různým levlem výbavy tedka nevím jaké přesně mají tyto bonusy vrozené.) no a do jeskyně první nebo do druhých jeskyni na mušle padají mi tam tak 3 za minutu 40% drop +4% štěstí a pohoda. Stačí převzít zb samozřejmě doporučuji semtam nějaký ten elik a nacházejí se tam i Boss příšery, Elitní komandant Zin, vodní drak a jiné, ale to je nedůležité. Mušle, pruty, štíty a helmy padají ze všech přišer.
 padají mi tam tak 3 za minutu 40% drop +4% štěstí a pohoda. Stačí převzít zb samozřejmě doporučuji semtam nějaký ten elik a nacházejí se tam i Boss příšery, Elitní komandant Zin, vodní drak a jiné, ale to je nedůležité. Mušle, pruty, štíty a helmy padají ze všech přišer. 
Jeskyně se může naleznout ať už z mapy Údolí orků, tak hned v první vesnici v každé říši.
Je to jen samozřejmě takový zásek když už vás nebaví furt dokolečka dělat něco jiného 

Já osobně si pro potěšeni vezmu kameny které se potom při odchodu z jeskyně můžu kdykoliv pokusit vyplusovat u (sebe punga) nachází se v údolí orků u jeskyně vyhnanství stačí si s sebou brát jen ty kameny, jantary a mušlí vám spadne moc
 stačí si s sebou brát jen ty kameny, jantary a mušlí vám spadne moc  mě osobně se podařilo za 5 hodin s přestávkami vyšťourat 78 kusů kamene, a od každé Perly cca 5-12 exemplářů
 mě osobně se podařilo za 5 hodin s přestávkami vyšťourat 78 kusů kamene, a od každé Perly cca 5-12 exemplářů 
Aby se to vyplatilo jak mě tak nemusíte být extra yangovití. O průniku co rozdávají příšery ještě nevím, co vím tak nezapinat zuřko.. Asi bude platit něco podobného já u tech dryad 

Nic toď vše s čím jsem se chtěl s vámi podělit dropu zdar.
 dropu zdar.

Samozřejmě ti co už ví a hráli tak se jich to netýká.
 Samozřejmě ti co už ví a hráli tak se jich to netýká. Právě Jeskyně vyhnanství, je místo pro nejlepší drop od levlu 90-?? Vím že expy na 90 jsou dost slušný, ale je to nuda. S premkem na yangy i drop nic moc.. Já osobně jsem utratil aspoň 600 kk na začarky abych taky prakticky mohl jen klikat na meteor a jít zase dál.
A teď k věci, vyplatilo se mi moc moc moc natočit odolnost proti magii 30% šípy 30% (jde to nakombinovat, s Různým levlem výbavy tedka nevím jaké přesně mají tyto bonusy vrozené.) no a do jeskyně první nebo do druhých jeskyni na mušle
 padají mi tam tak 3 za minutu 40% drop +4% štěstí a pohoda. Stačí převzít zb samozřejmě doporučuji semtam nějaký ten elik a nacházejí se tam i Boss příšery, Elitní komandant Zin, vodní drak a jiné, ale to je nedůležité. Mušle, pruty, štíty a helmy padají ze všech přišer.
 padají mi tam tak 3 za minutu 40% drop +4% štěstí a pohoda. Stačí převzít zb samozřejmě doporučuji semtam nějaký ten elik a nacházejí se tam i Boss příšery, Elitní komandant Zin, vodní drak a jiné, ale to je nedůležité. Mušle, pruty, štíty a helmy padají ze všech přišer. Jeskyně se může naleznout ať už z mapy Údolí orků, tak hned v první vesnici v každé říši.
Je to jen samozřejmě takový zásek když už vás nebaví furt dokolečka dělat něco jiného

Já osobně si pro potěšeni vezmu kameny které se potom při odchodu z jeskyně můžu kdykoliv pokusit vyplusovat u (sebe punga) nachází se v údolí orků u jeskyně vyhnanství
 stačí si s sebou brát jen ty kameny, jantary a mušlí vám spadne moc
 stačí si s sebou brát jen ty kameny, jantary a mušlí vám spadne moc  mě osobně se podařilo za 5 hodin s přestávkami vyšťourat 78 kusů kamene, a od každé Perly cca 5-12 exemplářů
 mě osobně se podařilo za 5 hodin s přestávkami vyšťourat 78 kusů kamene, a od každé Perly cca 5-12 exemplářů 
Aby se to vyplatilo jak mě tak nemusíte být extra yangovití. O průniku co rozdávají příšery ještě nevím, co vím tak nezapinat zuřko.. Asi bude platit něco podobného já u tech dryad

Nic toď vše s čím jsem se chtěl s vámi podělit
 dropu zdar.
 dropu zdar.- Spartaa16
- Lv.25 
- Dal poděkování: 208 poděkování
- Dostal poděkování: 194 poděkování
Hele nějaká odolnost na šípy, buff čím vyšší tím líp, 100% ideálka, brnění, nejlepší bs a nejlíp kdyby tam nebyla ochrana  dryády berou jen na průniky
 dryády berou jen na průniky
jinak klasika 20% převzít zb 60% bzk do věcí a jedeš meteor za meteorem.
Osobně na expení kromě 90sátek bych šel i do lovečáku. 

Ono ty odměny jsou v řádech desítek % bzk + s vip ještě další bonus 10%

dryády berou jen na průniky
 dryády berou jen na průnikyjinak klasika 20% převzít zb 60% bzk do věcí a jedeš meteor za meteorem.
Osobně na expení kromě 90sátek bych šel i do lovečáku.

Ono ty odměny jsou v řádech desítek % bzk + s vip ještě další bonus 10%

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. 

viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
						Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.

viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.