BMko 95/110 ?

Prostor k diskuzi o odvážných surech, jež pracují s černou magií a ovládají magické zbraně.
OrangEE
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 56 poděkování

Re: BMko 95/110 ?

Příspěvek od OrangEE » čtv 19. lis 2015 11:21:11

MostEVILEK píše:
OrangEE píše:
MostEVILEK píše:Vyprava cechů...hmmm 2-3 cechy co chodí ? jiný neznám :) rupaní dračích? už vidím někoho jak jde celou rokly kvůli kovnutí,které můžeš tuším v 5. patře,či tak něco,bm je potřebné na posledního bosse,na sekaní se moc nehodí

Nepoznáš ich preto, lebo kvôli tomu aký si, by ťa 90% cechov ani nevzalo :) dali by ti vylepšiť schop na +8 napr. a už by ju neuvideli :lol: :lol:
A v 5. patre máš náhodného kovara, takže áno musí ísť vyššie keď chce vylepšovať vo veľkom.

Říkáš že jsem zloděj,tak by mě zajmalo,kde máš důkaz,že jsem někomu něco ukradl? Znáš akorát tak pomluvy :) Nepoznáš ich preto, lebo kvôli tomu aký si,tvoje věta. Pokud vím,tak se my dva neznáme :) tak jak můžeš říct že mě znáš? Zase někdo něco vyprávěl vid?:) To známe,jinak se omlouvám že je to OF

Pomluvy pre nič za nič nevzniknú, a áno poznám ťa za čias keď ti to šlo "najlepšie" :clap: Už ani radšej nereaguj. Dík :hello:

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 309 poděkování

Re: BMko 95/110 ?

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 19. lis 2015 12:24:49

OrangEE píše:
MostEVILEK píše:
OrangEE píše:

Nepoznáš ich preto, lebo kvôli tomu aký si, by ťa 90% cechov ani nevzalo :) dali by ti vylepšiť schop na +8 napr. a už by ju neuvideli :lol: :lol:
A v 5. patre máš náhodného kovara, takže áno musí ísť vyššie keď chce vylepšovať vo veľkom.

Říkáš že jsem zloděj,tak by mě zajmalo,kde máš důkaz,že jsem někomu něco ukradl? Znáš akorát tak pomluvy :) Nepoznáš ich preto, lebo kvôli tomu aký si,tvoje věta. Pokud vím,tak se my dva neznáme :) tak jak můžeš říct že mě znáš? Zase někdo něco vyprávěl vid?:) To známe,jinak se omlouvám že je to OF

Pomluvy pre nič za nič nevzniknú, a áno poznám ťa za čias keď ti to šlo "najlepšie" :clap: Už ani radšej nereaguj. Dík :hello:

Obvinuj až budeš mít důkazy,zatím drž pusu a krok,pa :)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Odpovědět