Mithra píše:Jaktože tu dneska nemáš sušenky, když tu minule byly? Proč jsi nám dneska nedala zelený čaj ale udělala mátový? To je teda hnus. To ti sem teda fakt budem chodit.
Á, sušenky.

Ty už se přibližují problému, který nastal s manželskými šperky, původní přirovnání nabízených nechtěný nápojů se hodí spíše na úplné novinky, přidávané na server, a následné brblání nás, věčně nevděčných hráčů... Ke šperkům bych přirovnal toto: Přijdete na návštěvu a dostanete hrnek s čajem; z popíjení si musíte odskočit, ale když se vrátíte, nedopitý hrnek nikde. Hostitel vás nechá chvíli tápat, hrnek hledat, načež se ho tedy vyptáte, proč náhle nemáte pití – „No, rozmyslel jsem si to, omylem jsem ti uvařil mátový čaj, ten mi ale nevoní, tak tady máš jiný.“
Své příspěvky jsem se snažil psát neutrálně, se snahou vyvarovat se nadávání nebo podlézání, dokud mi bližší informace o situaci nepomohou vybrat si stranu. Tímto se tedy velmi omlouvám všem, koho jsem pobouřil, smekám klobouk a s ohnutým hřbetem se stahuji z kruhového bitevního pole…