PS: opravdu jsi od posledního hraní s počítačem nic nedělal? Korektně vypnul hru, vypnul počítač a za týden ji chtěl, bez toho aniž bys cokoliv instaloval, měnil, spustit a ta najednou nejde?
Problém se spuštěním hry. Pomoc prosím.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Re: Problém se spuštěním hry. Pomoc prosím.
Nikdy, ale opravdu nikdy jsem nepřeinstalovával celý počítač, protože nějaký program nebo hra přestala fungovat. Vždy jsem ať už sám nebo s pomocí supportu dokázal problém vyřešit. To bych se při své práci asi zbláznil a instaloval a instaloval. 
PS: opravdu jsi od posledního hraní s počítačem nic nedělal? Korektně vypnul hru, vypnul počítač a za týden ji chtěl, bez toho aniž bys cokoliv instaloval, měnil, spustit a ta najednou nejde?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||
- cavallerio3
- Lv.9

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Vůbec nic jsem s tím nedělal hlava mi to nebere... Vypnul PC.. za týden přijedu a hra se mu prostě nenačte...Už si nevím rady.. To stejný mi to dělá u Celestial Worldu.. Dám na jejich launcheru Spustit hru a launcher se vypne ale okno s hrou se nenačte (ani na liště)...Cepino píše:Nikdy, ale opravdu nikdy jsem nepřeinstalovával celý počítač, protože nějaký program nebo hra přestala fungovat. Vždy jsem ať už sám nebo s pomocí supportu dokázal problém vyřešit. To bych se při své práci asi zbláznil a instaloval a instaloval.
Spoiler:
† In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! †
„Myslím, že jsem někoho zabil.“
-
OrangEE
- Lv.20

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Na CW to začalo robiť aj mnecavallerio3 píše:Vůbec nic jsem s tím nedělal hlava mi to nebere... Vypnul PC.. za týden přijedu a hra se mu prostě nenačte...Už si nevím rady.. To stejný mi to dělá u Celestial Worldu.. Dám na jejich launcheru Spustit hru a launcher se vypne ale okno s hrou se nenačte (ani na liště)...Cepino píše:Nikdy, ale opravdu nikdy jsem nepřeinstalovával celý počítač, protože nějaký program nebo hra přestala fungovat. Vždy jsem ať už sám nebo s pomocí supportu dokázal problém vyřešit. To bych se při své práci asi zbláznil a instaloval a instaloval.
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
V Launcheru si nechej vygenerovat informace pomocí tlačítka "HW Info" to spolu se soubory log.txt a log_install.txt pošli na support.