Ochrana proti zpomalení
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Ochrana proti zpomalení
Jedna otázka, když má člověk boty z entarianu +9 ( Ochrana proti zpomalení) = 90% a ve štítu natočenou ochranu proti zpomalení, což dává taky 90%, tudíž celkem 180% je tedy vyloučené to, že postava bude zpomalena? Logicky by mělo, při nasazení těchto dvou věcí v tabulce ukazuje 0%, zkoušel jsem to zpomalit ale zatím neúspěšně, chci se zeptat zda tomu tak je, abych to netočil zbytečně
Po odpovědi můžete

![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
Re: Ochrana proti zpomalení
Jenom takový poznatek,na jiných serverech,kde mají bonus antistun i ve zbrani,tak se to nesčítá je to těch 90% furt,samozjřem nevím jak zde,jen takový malý poznatek,takže jemožné že to bude furt těch 90
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
sizmik
- Lv.19

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
- SliimJiim
- Lv.19

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 54 poděkování
Nebo to může být 100% mínus prvních 90%, zustane 10% - dalších 90% z 10% to jest 9% což je součtu s 90% právě 99%.Giant píše:Jedna otázka, když má člověk boty z entarianu +9 ( Ochrana proti zpomalení) = 90% a ve štítu natočenou ochranu proti zpomalení, což dává taky 90%, tudíž celkem 180% je tedy vyloučené to, že postava bude zpomalena? Logicky by mělo, při nasazení těchto dvou věcí v tabulce ukazuje 0%, zkoušel jsem to zpomalit ale zatím neúspěšně, chci se zeptat zda tomu tak je, abych to netočil zbytečněPo odpovědi můžete
![]()
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL
Duto WAR 110 LVL
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Nejspíše podle krátkého testu jsi nezpomalitelný
))
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |