WC nebo LES
WC nebo LES
kde mam expit s BM surou 70% na prisery temna ochrana P 93%snizeni poskozeni..... lvl sury je 83 lvl
XPN Možná jste mě znali na sioně
ale pak už tam byl jiný hráč..
Re: WC nebo LES
Chtel bych napsat kde je to lepsi prpripadne proc !PatrikDrab73 píše:Les...
- KakiteX
- Lv.8

- Dostal poděkování: 2 poděkování
ja by som skor povedal ze do watery 2 a skusit to, kamarat tam zarobi za 2 hod len na yangoch lepsie ako aj na metinoch.... aexpy niesu zrovna najhorsi
o yangy mi moc nejde spise o ten exp.. vcera sem expil v lese cca 30 min a dal sem 30-40% a to sem nahanel vse co bylo videt na mapeKakiteX píše:ja by som skor povedal ze do watery 2 a skusit to, kamarat tam zarobi za 2 hod len na yangoch lepsie ako aj na metinoch.... aexpy niesu zrovna najhorsi
- KakiteX
- Lv.8

tak asi tak les.... ale muzes skusit i . patro veze tam to na tych hnusnych expi krasne
no to nevím kdyz mam 83 lvl jestli by mne to tam expiloKakiteX píše:tak asi tak les.... ale muzes skusit i . patro veze tam to na tych hnusnych expi krasne
- KakiteX
- Lv.8

-
Fridolino
- Lv.15

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Ahoj, v lese se úplně vzadu expí dobře pokud ustojíš celej plac přes pláště tak to de s prstenem jak po másle.
jj musim suhlasiť les.ale zakaždím sa zasmejem na WC aj ked viem že to znamena watery cave(teda myslím)

Znovu zrodeni tento krad ako ninja dagger