Cepino píše:Přeji jen pevné nervy. Za prvé pomine časem přetlak na mapách. Za druhé chce to trpělivost, ono to jeden den nepadá vůbec a druhý den krásně, to samé na jedné postavě za 10 min hotové, na druhé dvě hodiny a utrpení. Zkrátka to štěstí a Luna s Jupiterem.Zkusil jsem střevíce na meteorech. Po 15ti meteorech jsem to vzdal, jelikož jen ze dvou vylezly holčiny, ze kterých se to dropuje a padly jen dvoje botky. To bych tu byl do nekonečna. Prostě zaběhneme zas rokli.
Už víme, že to ve třech dáme na pohodu, jen ten čas a mraky rumu, abych to došel.
Jinak udělal jsem první celé kolo na dropce 42. Další úkol vám to již na tomto levelu nedá, tak že můžete točit jen horní bonusy.
Hezký den
Cepino
Tak rokle se dá jít i v jednom člověku uplně v klidu,ale zbytečně bych se tam netrmácel,za ty 4 hodiny co tam +- jdeš,tak máš 200Kk vydělano i vtom hnusném swampu,ale tak člověku co šel rokly kvůli tomuhle se ani nedivím že se mu tam libilo,natož když jí šel poprvé. Ponaučení plyne,nevyplatí se lést daleko,když za rohem máš vše. přeberte si to jak chcete