Zdravím, sice jsem již pár podobných témat našel, ale jsou trošku starší, tak se ptám, zda je to stále aktuální.
Jaké talíky a zbraň na ninju archera lvl 120?
Např. Talíky 2xschop+hú / poh / síla ?? Zbraň : Sépie (Od jakého poškození schopností je lepší než luk od 95) Brnění : Shell/schopku (Se stejnými bonusy)
3xschop/2xschop+síla
luk od 95 určitě
schopka má stejnou odolnost až od +5, takže si musíš říct sám, jestli ti to za ty hp stojí,já bych volil asi schop
Čau,
tak co jsem testoval luky na mojim archerovi tak jsem porovnával luk od 95 (12pohyb,20kouzlo,10lidi) s sépií 17% +6 pohyb a pak 19% +4 síla +6 pohyb a v duelu luk od 95 a sépie 17% vyhrál o pár stovek luk od 95.
Ale když jsem zkoušel tu s 19% tak byla bezkonkurenční... za mě sépie, když vybereš hezkou.
Ahoj
Tak podle mě odolnost na schopnost se bere jako na kouzlo... počkej vysvětlím to jinak
Vezmeš sépií nebo lukem od 95 a ubereš 5000 na ohnivý a dotičný má obranu 20% na schopnost tak vemeš ve výsledku 4000.
Jo takhle, takže ve výsledku mi to stejně nepomůže, protože se mi to (když nebudu mít sépii) vezme z talíků.
Jasně.. a co rychlost kouzel na luku od 95?
Tu na sépii mít nebudu a archer má hodně pomalá kouzla.
jasný no... já jí tam taky neměl a rychlost kouzel se mi zdála v pohodě... Stejně Archer dá kouzlo popoběhne dá další zase popoběhne a tahle tím stylem jsem to hrál já a těch pár sekund nepoznáš
Sepie je na nic, archer zrovna tu rychlost kouzel potřebuje jako jeden z nejvíc (hned po mentálovi) , a 20 udělá brutální rozdíl, jak na 1v1 tak ve war už teprv, luk od 95 nebo potom dračí +7 a víc, nevím co jsi testoval, ale mi teda luk od 95 12 12 20 10 vyšel s dmg nastejno jak sepie 22%,a ta rychlost kouzel dělá brutální rozdíl, talíky 2xschop+síla,a já bych osobně šel do schopky, lépe se prodava,schání,a výjde víceméně na stejno jak shell (o 1% mín,ale asi o 3,5k ZB víc)